Tijdschrift abonnement

Bobo
Bobo abonnement (1) Meer info
Donald Duck
Abonnement donald duck Meer info
Tina
Tina abonnement Meer info
Kidsweek
kidsweek abonnement Meer info
Donald Duck extra
Donald Duck extra abonnement Meer info
Donald Duck Junior
Donald duck junior abonnement Meer info
Donald Duck Pocket
Donald Duck Pocket Meer info
Katrien Duck
Katrien Duck abonnement Meer info
Penny
Penny abonnement Meer info
Quest Puzzelmix
Quest puzzelmix Meer info
Girlz
Girlz abonnement.png Meer info
Autoweek
Autoweek abonnement (1) Meer info
Autoweek classics
Autoweek classics abonnement Meer info
voetbal international
voetbal international abonnement Meer info
Margriet
Margriet abonnement Meer info
Libelle
Libelle abonnement Meer info
Libelle specials
Libelle specials Meer info
Libelle Bookazine
Libelle Bookazine Meer info
Margriet Extra
Margriet extra abonnement Meer info
Margriet Puzzelen
Margriet puzzelen abonnement Meer info
Glamour
glamour Meer info
Vogue
Vogue abonnement Meer info
Libelle Puzzelen
Libelle Puzzelen Meer info
Elle
Elle abonnement Meer info
Vriendin
Vriendin abonnement Meer info
Flair
Flair abonnement Meer info
Flow
Flow abonnement Meer info
Vogue Living
Vogue Living Meer info
VT Wonen
VT Wonen abonnement Meer info
Cosmopolitan
Cosmopolitan abonnement Meer info
Marie Claire
Marie Claire abonnement Meer info
Grazia
Grazia abonnement Meer info
LINDA
Linda abonenment Meer info
VIVA
Viva abonnement Meer info
Nouveau
Nouveau abonnement Meer info
AutoWeek Campers
Autoweek campers Meer info
Elsevier
Elsevier abonnement Meer info
Quest
Quest abonnement Meer info
Landleven
Landleven abonnement (1) Meer info
Happinez
Happinez abonnement Meer info
Quest Historie
Quest Historie Meer info
Prive
Prive abonnement Meer info
National Geograpic
National Geograpic Meer info
Eigen Huis & Interieur
Eigen Huis en Interieur Meer info
Foodies Magazine
Foodies Magazine Meer info
Power Unlimited
Power Unlimited Meer info
Historia
Historia abonnement Meer info
Ouders van Nu
Ouders van nu Meer info

Er zijn in Nederland ontzettend veel tijdschriften en magazines te krijgen. Veelal met een specifieke doelgroep, ter ontspanning en boordevol met informatie, vaak over een bepaald onderwerp of thema. Er zijn tijdschriften speciaal voor mannen of voor vrouwen, voor bepaalde leeftijdsgroepen, maar ook betreffende hobby’s of juist hele algemene tijdschriften, die door zowel mannen als vrouwen gelezen worden.

Een abonnement op een tijdschrift heeft heel veel voordelen. Het is meestal voordeliger dan een losse uitgave en je hoeft niet de deur uit om er eentje te halen. Bij een abonnement zitten vaak ook digitale producten. Denk dan aan meer diepgaande artikelen, video’s en geluidsfragmenten, en speciale toegang op de website of in de app. Hoe langer je een abonnement neemt, hoe voordeliger het is en vaak kan je ook nog kiezen voor extra korting of een mooi cadeau.

Naast de reguliere abonnementen zijn er ook vaak opties om voor een bepaalde periode een abonnement cadeau te doen. Deze stoppen altijd automatisch en je hebt na de aanschaf van het abonnement dan ook geen omkijken meer ernaar. Dit is niet altijd het geval met gewone tijdschrift abonnementen.

Tijdschriften voor mannen

Op zoek naar specifieke tijdschriften voor mannen? Het ultieme mannen magazine is toch wel de AutoWeek. Dit autogerelateerde magazine heeft diverse uitgaves. Denk dan aan de klassieke Autoweek, maar er is ook een AutoWeek Classics en een AutoWeek Campers. Wanneer je meerdere abonnementen van AutoWeek kiest, dan krijg je flinke kortingen.

Tijdschriften voor vrouwen

Vrouwen magazines zijn helemaal gericht op de moderne vrouw. Denk onder meer aan de Libelle of de Margriet. Hier in komt alles ter sprake waar de hedendaagse vrouw in haar dagelijkse leven tegen aan loopt. Van liefde, werk en kinderen, tot aan kwaaltjes, psychologie en esoterie. Met een vrouwen tijdschrift krijg je heerlijke momenten van ontspanning, tijd voor jezelf en heel veel informatie waarmee jij iedere dag aan de slag kan.

Tijdschriften voor kinderen

Magazines voor kinderen horen niet alleen leuk te zijn, maar horen ook bij te dragen in de opvoeding en educatie. Veel tijdschriften voor kinderen zijn dan ook aanvullende stof op het les niveau van school. Dit gaat natuurlijk niet altijd op, maar je kan er van uit gaan dat jouw kind, naast veel plezier en ontspanning, er ook iets van opsteekt. Een tijdschrift geeft kinderen ook een rustmoment, tijd voor zichzelf en ze leren en beter van lezen en begrijpend lezen. Een abonnement geeft jouw zoon of dochter iets om naar uit te kijken, iets om zijn of haar best voor te doen. Kinderen die een tijdschrift hebben, lezen later ook meer. Jong geleerd, is oud gedaan.

Een tijdschrift abonnement kiezen

Er meerdere soorten tijdschriften te verkrijgen en om jou te helpen met kiezen, of misschien houd je wel van afwisseling, hebben de meeste tijdschriften een proefabonnement. Kijk altijd goed in de voorwaarden of je deze tijdig stop moet zetten of dat er dan automatisch een langer of doorlopend abonnement afgesloten is. In de meeste gevallen zal je voor het einde van je abonnement zelf op moeten zeggen.

In ieder geval kan je met een proefabonnement bekijken of je voor langere tijd aan een abonnement vast wilt zitten, of je misschien liever een ander tijdschrift kiest, of misschien zelfs een combinatie van tijdschrift abonnementen ziet zitten. Vaak zijn er dan hoge kortingen voor het tweede lidmaatschap.

Je kan er ook altijd voor kiezen om een losse uitgave in de winkel te halen. Je hebt dan geen toegang tot de digitale producten van het magazine en het is vaak ook een stuk duurder.

Digitale producten van tijdschriften

Tegenwoordig hebben bijna alle tijdschriften ook een website en een app. Hierop kan je dan bijvoorbeeld extra producten bekijken, beluisteren en lezen. Er zijn ook community's, prijsvragen, quizzen, puzzels en nog veel meer. Het is dus handig om ook daar naar te kijken voor je kiest voor een abonnement.

Extra tijdschrift abonnementen

Er zijn ook tijdschriften die extra abonnementen hebben. Zo kan je bijvoorbeeld een abonnement op puzzelboekjes of bookazines nemen. Een combinatie met het tijdschrift zelf is meestal het voordeligste. Je krijgt dan hoge kortingen op de extra abonnementen. Hoe meer tijdschriften je in een combinatie kiest, des te hoger de totale korting.

Met een tijdschrift abonnement verwen jij jezelf, jouw gezin, jouw kinderen of een ander. Je hebt heerlijke rustmomentjes, leert ondertussen een heleboel bij, hebt plezier, doet een  beetje aan hersentraining en kan je weer fantastisch ontspannen verder met de dagelijkse bezigheden. Wil jij jouw kinderen ondersteuning bieden bij het leren, ook dan zijn er verschillende tijdschrift abonnementen die hier aan voldoen. Op een leuke manier krijgen kinderen extra motivatie en leren ze veel makkelijker. Kijk bij de tijdschriften om te ontdekken welke magazines bij jou en jouw gezin passen.