Flow abonnement

Flow abonnement

Flow zit vol met positieve psychologie, mindfulness, het goede van het imperfecte en creativiteit. Zonder haast, dingen op een andere manier aan willen pakken, voor al ook nieuwe keuzes maken. Doordrenkt met het kleine geluk in het dagelijkse leven en de schoonheid van juist niet altijd alles perfect willen hebben. Illustraties zijn ook een grote passie van de redactie van dit magazine en je krijgt dan ook bij elk nummer een papieren cadeautje. Zelfs het blad wordt op verschillende soorten papier gedrukt.

Ondertussen is Flow ook in het buitenland erg populair en er zijn dan ook ieder jaar 6 Engelstalige edities, verkrijgbaar in 39 verschillende landen. Er is ook een Duitstalige en een Franstalige uitgave.  Ook de website van Flow mag zeker niet vergeten worden. Dagelijks worden er nieuwe items geplaatst en is het een plek voor ideetjes, illustratoren en hun werk en je kan er andere creatievelingen leren kennen. Er is ook een Flowshop waar je de producten van Flow kan aanschaffen.

Bekijk prijzen
Flow abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
10 nummers

€ 4,-

 (maandelijks)
Toegang tot Digitale editie Nu met 43% Korting

€ 4,-

(maandelijks)
Flow XL
Beste Aanbieding

€ 7,-

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Flow (10 nummers) + Flow Specials (4 nummers) Nu met 39% Korting

€ 7,-

(maandelijks)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

Je kan een abonnement op Flow nemen voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. Hoe langer de abonnementsperiode, des te goedkoper het per nummer is. Per jaar krijg je 10 nummers. Je kan ook een abonnement neme op Flow Specials. 

 

Flow Specials een een zoals de naam al zegt een speciale editie van de Flow. Dit magazine van Flow komt 4 keer per jaar uit en heeft iedere keer een specifiek thema. Denk dan bijvoorbeeld aan liefde, de zomer of over geborgen wonen. Het zit vol met bijzondere reportages en tips voor een fijner leven. Maar het kan ook meer creatief zijn, zo is er het Book for Paper Lovers, het Tekenboek en niet te vergeten het Vakantieboek. Er is ook een combinatie abonnement, waarbij je 10 keer per jaar Flow Magazine ontvangt en 4 keer per jaar de Specials. Alle abonnementen kan je afsluiten voor 1, 2 of 3 jaar.

Wie leest Flow?

Hou je van papier? Dan is Flow sowieso voor jou echt een tijdschrift voor dames, maar ook wanneer je bewust bezig bent met je zelfontwikkeling, een positieve levensinstelling, en een nieuwsgierige blik naar de wereld om jou heen. Van bewust leven tot aan creativiteit en van reisverhalen tot aan mindfulness. Tips voor boeken, DIY (doe-het-zelf), Slow down, het museum van de geest, reistips en bijzondere adresjes. Alles om jouw dagelijkse leven interessanter, fijner, beter te maken, zonder dat het meteen ook perfect moet zijn, maar juist het tegenovergestelde. Leren genieten van de imperfecties  van het leven. Flow heeft ook Bookazines. Drie keer per jaar wordt een zelfhelpboek op deze wijze uitgegeven. Deskundigen geven je frisse inzichten over psychologie, mindfulness, relaties, werk en de economie.

 

Wanneer jij jezelf wilt verwennen, dan neem je zeker een abonnement op Flow. Alles waar je van kan genieten, waar je ontspanning uit haalt, en waarmee jij jezelf verder ontwikkelt, vind je in dit tijdschrift,Het is ook nog eens zo dat wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, je een gratis cursus “Ontspullen” krijgt. Hiermee kan je weer sneller orde in je leven krijgen. Zo heeft Flow voor alle aspecten in je leven een positieve toevoeging.