Filippine klassiek.jpg

Filippine klassiek

Er zijn heel veel verschillende puzzels beschikbaar: iedere puzzel vraagt om een andere aanpak en daardoor is er altijd wel een puzzel die jou het meest aanspreekt. Een ding hebben puzzels wel gemeen: ze zorgen voor ontspanning en zetten jouw hersenen aan het werk op een leuke manier. Dit is dan ook de reden dat puzzels zo populair zijn. Wil je weten hoe je de filippine klassiek maakt en welke andere variaties er nog meer zijn? Hier lees je alle belangrijke informatie en kun je een abonnement afsluiten voor de filippine klassiek.

Bekijk prijzen
Filippine klassiek.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 23,70

 (Eenmalig)
Stop automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 23,70

(Eenmalig)
9 nummers

€ 42,65

 (Eenmalig)
Denksport 10vT Filippines verschijnt iedere 3 weken Bestel nu met 5% Korting

€ 42,65

(Eenmalig)
17 nummers
Beste Aanbieding

€ 76,35

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Denksport 10vT Filippines verschijnt iedere 3 weken Bestel nu met 10% Korting

€ 76,35

(Eenmalig)

Uitleg Filippine klassiek

De filippine klassiek is, zoals de naam al doet vermoeden, de klassieke versie van de puzzel filippine. Bij deze puzzels is het zo dat de oplossing van de puzzel onder het diagram kan worden ingevuld. Bij een filippine verticaal staat de oplossing in de puzzel zelf. Hoe werkt een filippine klassiek? Bij deze puzzel moet je de woorden volgens de gegeven omschrijvingen invullen. De vakjes zijn allemaal genummerd. Heb je een woord ingevuld, dan kun je de letters in de gelijk genummerde vakjes plaatsen. Zo wordt het steeds makkelijker om nieuwe woorden te vinden. Op deze manier vul je het hele diagram in. Bij een filippine klassiek is het niet zo dat een genummerd vakje ook altijd bij dezelfde letter hoort. Dezelfde letter kan voorkomen bij verschillende nummers. Onder het diagram staat een oplossingsbalk, bestaande uit vakjes met nummers. Vanuit het diagram vul je de letters in die overeenkomen met de cijfers uit de balk. Zo krijg je de oplossing van de filippine klassiek.

Andere variaties

De denksport filippine puzzel is te maken in de klassieke uitvoering, maar er zijn ook nog andere opties, zoals de filippine verticaal en de legfilippine. - Filippine verticaal: hierbij staat de oplossing in het diagram zelf. Zodra je alle woorden hebt ingevuld, staat de oplossing al in de puzzel. - Legfilippine: hierbij zijn de vakjes niet genummerd maar zoek je woorden aan de hand van lettergroepjes. Het principe van de filippine klassieke puzzel is ook terug te vinden bij andere puzzels, zoals de kruiswoordpuzzel, de zweedse puzzel en de cryptogram. Aan de hand van gegeven beschrijvingen vul je het diagram in.

Ontspan en train je hersenen met filippine klassiek!

Het is bewezen dat het maken van puzzels goed voor je is en ook het regelmatig maken van een filippine is een goede training voor je hersenen. Je breidt ook je woordenschat uit met deze puzzel en je kunt even lekker ontspannen: een win-win situatie dus! Filippine klassiek puzzels zijn verkrijgbaar in meerdere niveaus en het is aan jou om te bepalen waar je wilt beginnen. Hier sluit je heel gemakkelijk en snel een abonnement af op een filippine klassiek puzzelboek. De voordelen? Je krijgt altijd de nieuwste edities van het puzzelboek en daarnaast kun je altijd een puzzel maken wanneer je hier zin in hebt. Je hoeft niet meer naar de winkel om een nieuw puzzelboeken te kopen: je krijgt hem gewoon door de brievenbus. Ontdek hier jouw opties voor een filippine klassiek abonnement en ervaar zelf alle voordelen!