VT Wonen abonnement

VT Wonen abonnement

Met VTWonen Magazine vind je elke maand nieuwe wooninspiratie op je deurmat. Bijzondere kijkjes in uitzonderlijke woningen, frisse en eigentijdse styling ideetjes en de beste adresjes voor alles wat je maar in je interieur kan gebruiken. Dit tijdschrift is voor iedereen die graag met het interieur van woningen of zijn of haar woning bezig zijn. Heb je een verbouwing in het vooruitzicht, doe dan inspiratie op voor moderne en klassieke ontwerpen en mogelijkheden.

De inspiratie is eindeloos. Of je nu nieuwe ideetjes zoekt voor binnen of voor buiten, voor specifieke ruimtes, of dat je ook zelf-doe-ideetjes kan gebruiken om alles wat meer sfeer en ambiance te geven. En dat is niet alleen in het tijdschrift dat je thuis ontvangt, maar ook zo op de website van VTWonen. Wooninspiratie en daarmee woongeluk in een magazine, op je deurmat, elke 4 weken. Naast de verschillende woonstijlen, krijg je ook persoonlijke verhalen te lezen en zien. Op die manier zie je sneller hoe jouw woningideetjes uitdrukking geven aan jouw persoonlijkheid.

Bekijk prijzen
VT Wonen abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Altijd opzegbaar
Beste Aanbieding

€ 4,50

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Toegang tot Digitale editie Nu met 63% Korting!

€ 4,50

(maandelijks)
vtwonen + Specials

€ 8,95

 (maandelijks)
Maandelijks vtwonen + Specials (4 nummers)! Nu met minimaal 36% korting!

€ 8,95

(maandelijks)

Wat voor abonnementen zijn er?

De VTWonen is eigenlijk niet alleen een tijdschrift voor vrouwen, de abonnementen zijn voor 15 nummers. Je krijgt het tijdschrift dan tegen een gereduceerd introductie tarief. Dit betekent dat je de afgelopen 6 maanden geen abonnement op VTWonen mag hebben gehad. Je kan ook een combinatie abonnement van VTWonen Magazine en VTWonen Specials nemen, of alleen een abonnement op de Specials.
De Specials is een abonnement voor 4 keer.

 

Je dient je abonnement zelf tijdig stop te zetten, anders wordt het automatisch verlengd. Daarna is het maandelijks opzegbaar.
Als abonnee heb je ook toegang tot de digitale editie.

De VTWonen Specials

Vier keer per jaar verschijnen in twee verschillende thema’s, de VTWonen Specials. Het thema Tuin ontvang je in april en juni. Hierin vind je groene inkijkjes bij bijzondere percelen, tips en trucjes voor planten, tuinontwerpen en onderwerpen zoals bijvoorbeeld je erafscheiding en tuin- en terrasinspiratie. De andere twee Specials bevatten het thema DIY (do it yourself – zelf-doe-ideetjes).
Van simpele voorwerpen die bijna iedereen kan maken tot mooie en haalbare ontwerpen van klusduo Kim & Richard.

De website van VTWonen

Naast de huis en tuin magazine van VTWomen, is er ook nog de website. Hier krijg je nog meer informatie en niet alleen in tekst en foto’s, maar ook in beeld en geluid. Voor inspiratie op alle mogelijke interieur- en exterieurgebieden. Tips voor verbouwingen, de collectie van VTWonen zelf, maar ook het televisieprogramma ‘Weer verliefd op je huis’. Er is ook een VTWonen shop. Hierin vind je niet alleen de eigen VTWonen collectie, maar allemaal speciale, bijzondere, eigentijdse toevoegingen voor jouw woning.

 

Is tuinieren ook jouw ding? Dan vind je hier ook meer dan voldoende informatie over. Interessante artikelen, handige video’s en alle informatie om een moderne, stijlvolle tuin, naar jouw smaak te creëren. En er is de geweldige Plantenindex. Hierin vind je informatie over meer dan 1500 planten en bloemen, onder meer hoe je ze dient te verzorgen. Zo krijg je binnen de kortste keren vanzelf groene vingers. Heb je moeite met het visualiseren van de tuin van je dromen, maar wil je wel eens aan de slag gaan? Dan kan je een kijkje nemen bij de voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Er zijn tuin- en snoeivideo’s om je te leren een tuin aan te leggen en te onderhouden. Je kan zo echt eigen droomtuin tot leven brengen.

VTWonen is echt een tijdschrift voor iedereen die inziet dat het interieur, zowel binnen als buiten, jouw dagelijkse leven bepaald en een expliciete uitdrukking van je persoonlijkheid is. Op de hoogte blijven van alles wat mogelijk is, zodat jij je ook echt goed kan oriënteren, gecombineerd met persoonlijke verhalen, zodat het herkenbaar is, of niet, voor jou, is een must voor iedereen die plannen heeft voor interieurveranderingen of simpelweg interesse er voor heeft. Voor een stijlvol huis, begin je met VTWonen.