Prive abonnement

Prive abonnement

Het grootste roddelblad van Nederland is toch zeker Prive. Tegenwoordig onderdeel van Telegraaf. Heerlijk entertainment. Niet te veel nadenken, maar ontspannen genieten van alles wat er in showbiz land allemaal aan de hand is.

Wil jij de laatste roddels als eerste weten? Ben je benieuwd welke roddels er allemaal door de wandelgangen gaan? Ben je benieuwd naar het leven van de sterren? Of nog liever van royals? Of het nu gaat over film, televisie, cultuur, uitgaan, of welke andere bekendheid dan ook, als er iets niet pluis is, op welke manier dan ook, dan kom jij het te weten dankzij Prive. De redactie heeft wereldwijd een uitgebreid netwerk opgebouwd en wordt vaak als eerste benaderd wanneer het gaat om spraakmakende zaken en onthullende scoops. Jij mist dus niks meer.

Bekijk prijzen
Prive abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 maanden

€ 6,50

 (maandelijks)
Nu met 54% Korting!  

€ 6,50

(maandelijks)
24 maanden
Beste Aanbieding

€ 5,50

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Nu met 61% Korting!  

€ 5,50

(maandelijks)
36 maanden

€ 5,50

 (maandelijks)
Nu met 61% Korting!  

€ 5,50

(maandelijks)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk op de Prive?

Je kan een papieren abonnement en een digitaal abonnement nemen. De abonnement lopen vanaf 1 jaar tot 3 jaar. Hoe langer je een abonnement neemt, des te goedkoper de prijs per stuk is. Prive wordt iedere week geleverd en je hebt ook meteen toegang tot de Prive Magazine app. Je dient het abonnement tijdig op te zeggen, want na het verlopen van de abonnementstermijn, dan wordt het automatisch verlengd. Daarna is het makkelijk maandelijks opzegbaar. Ook is het mogelijk om een abonnement van Privé cadeau te geven.

Wie leest de Prive?

Het leuke aan Prive is dat iedereen het leest. Zelfs mannen zie je stiekem met een Prive verdwijnen en zijn opeens op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Dit komt ook doordat het onderdeel is van Telegraaf en die neigt weer meer naar mannen door het hoge gehalte sport en criminaliteit. Je doet in ieder geval iedereen in je gezin een plezier met een abonnement.

 

Iedereen heeft wel een moment waarop ze gewoon even nergens aan willen denken en wat roddels en andere verhalen willen lezen. Je krijgt een kijkje in het leven van BN’ers, krijgt een beeld van wat er in het koningshuis allemaal afspeelt, leest spraakmakende interviews, de laatste scoops en onthullende reportages. Interessant voor iedereen. In de papieren versie met fantastische foto’s en op de website en in de app met nog meer beeld- en geluidsmateriaal. Je krijgt bij een abonnement ook toegang tot de digitale versie van het tijdschrift.

 

Dagelijks worden op de website de laatste nieuwtjes geplaatst en je hoeft dan ook geen dag zonder entertainment te gaan. Ook in de Telegraaf vind je iedere dag een gedeelte van Prive terug.

 

Met een abonnement op Prive ben je altijd op de hoogte van alle laatste roddels, spannende nieuwtjes, onthullende ontdekkingen en eigenlijk over alles wat zich afspeelt in de wereld van bekendheden, royalty's en andere sterren. Je zal niks meer missen en wordt op alle mogelijke manieren op de hoogte gehouden. Online, op de website en in de app, en op papier, in de krant en het tijdschrift. Je hebt altijd iets om over te kletsen met anderen, want iedereen volgt het nieuws rondom de entertainment wereld.