Vriendin abonnement

Vriendin abonnement

Iedere vrouw heeft behoefte aan lekker kletsen met een vriendin, iemand om je geheimen aan toe te vertrouwen, maar ook iemand die jou haar geheimen vertelt. Met wie je het over gevoelens en emoties kan hebben, jullie verhalen met elkaar kan delen en met wie je samen ook lekker kan koken of gaan winkelen of knutselen. Dit krijg je allemaal met in magazine vorm met het tijdschrift Vriendin.

Vriendin wordt gemaakt door echte vrouwen en staat vol met verhalen en weetjes over echte vrouwen. Vriendin bestaat ook uit veel meer dan alleen maar een papieren tijdschrift. Op de website en in de app van dit magazine, vind je niet alleen artikelen, foto’s, video’s en podcasts, over alle mogelijke onderwerpen die jouw dagelijkse leven aangaan, maar je vindt er ook een hele vriendinnencommunity en je hebt de mogelijkheid om een vriendin te zoeken. Je krijgt dus echt het volledige pakket aangeboden.

Of je nu persoonlijke verhalen wilt lezen, de laatste nieuwtjes wilt lezen, je lifestyle wilt verbeteren of nieuwe voordeeltjes wilt vinden. Online kan het allemaal en je kan dat samen doen met een vriendin die je online leert kennen.

Bekijk prijzen
Vriendin abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 15,00

 (eenmalig)
Bestel nu met 17% Korting!  

€ 15,00

(eenmalig)
8 nummers

€ 22,50

 (eenmalig)
Bestel nu met 22% Korting!  

€ 22,50

(eenmalig)
13 nummers

€ 35,-

 (eenmalig)
Bestel nu met 26% Korting!  

€ 35,-

(eenmalig)
20 nummers
Beste Aanbieding

€ 50,-

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 31% Korting!  

€ 50,-

(eenmalig)

Wat voor abonnement zijn er allemaal mogelijk?

De vrouwen tijdschrift Vriendin is gewoon in de winkel te krijgen, maar dan is het wel iets duurder als bij een abonnement. Je kan kiezen voor een abonnement met een cadeau of met korting. Je krijgt dit magazine wekelijks in de bus en als abonnee geniet je van veel voordeeltjes, zijn er extra verrassingen, megakortingen op dagjes uit en mooie producten en je maakt iedere week kans op leuke cadeaus.

 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor abonnementstermijnen en cadeaus en kortingen die je kan kiezen als abonnement. Je kan ook een abonnement cadeau geven. Bij de abonnementen zie je precies wat de mogelijkheden zijn. Een abonnement dat je cadeau geeft, stopt automatisch. Je hebt er dus geen omkijken meer naar. De andere abonnementen dien je zelf, op tijd, stop te zetten. Na het aflopen van de abonnementsperiode wordt het automatisch verlengd en kan maandelijks opgezegd worden. Dit gaat overigens heel erg makkelijk. Je kan Vriendin ook digitaal lezen en een kiezen voor een digitaal abonnement.

Vriendinnen met Vriendin

Zo’n fashion tijdschrift is super fijn en heerlijk om mee te ontspannen en wat momentjes voor jezelf te pakken, maar het is natuurlijk nog fijner om een echte vriendin te hebben om dit mee te delen. Vriendin helpt je daar bij. Het is een soort van datingsite voor vriendschappen. Je kan per regio en op leeftijd zoeken en je kan ook zelf een oproepje plaatsen. Dit is geen datingsite, maar een fijne manier om nieuwe vriendinnen te leren kennen, die dezelfde interesses hebben als jij.

 

Je dient je hiervoor wel te registreren, dan kan je ook op de advertenties van andere vrouwen en meiden reageren en zelf iets plaatsen. Je kan via de reacties met elkaar communiceren en alleen jullie twee zien dat gesprek.

 

Er is ook Speeddaten voor vriendinnen. Vaak is het toch fijner om iemand in het echt te ontmoeten. Je hebt dan veel sneller door of die vriendschappelijke klik er is, of niet. Vriendin organiseert geregeld met het platform Vriendinnenonline een speeddate avond voor vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Je gaat kort in gesprek met de andere deelnemers en na afloop wordt er nog gezellig wat gedronken in groepjes en kan je bijvoorbeeld contactgegevens uitwisselen of een Whatsapp-groep maken om de contacten te houden. Het is een hele laagdrempelige manier om nieuwe vriendinnen te leren kennen. Deze speeddate avonden worden geregeld door het hele land georganiseerd.

 

Vriendin is veel meer dan een tijdschrift. Het geeft je een warm gevoel, herkenning, vriendschap, op alle mogelijke manieren. En dankzij de moderne, interactieve tijd, kan je nu ook echt nieuwe vriendinnen ontmoeten. Iemand met wie jij een band hebt, leuke en minder leuke dingen samen kan doen, die er voor jou is en voor wie jij er ook kan zijn.