Margriet abonnement.webp
Margriet abonnement
Meer info
Libelle abonnement (2).webp
Libelle abonnement
Meer info
Libelle specials.webp
Libelle specials abonnement
Meer info
Libelle Bookazine.webp
Libelle Bookazine abonnement
Meer info
Margriet extra abonnement.webp
Margriet extra abonnement
Meer info
Margriet puzzelen abonnement.webp
Margriet puzzelen abonnement
Meer info
glamour.webp
Glamour abonnement
Meer info
Vogue abonnement.webp
Vogue abonnement
Meer info
andc abonnement.png
AndC abonnement
Meer info
Libelle Puzzelen.webp
Libelle Puzzelen
Meer info
Elle abonnement.webp
Elle abonnement
Meer info
Vriendin abonnement.webp
Vriendin abonnement
Meer info
Flair abonnement.webp
Flair abonnement
Meer info
Flow abonnement.webp
Flow abonnement
Meer info
Vogue Living.webp
Vogue Living
Meer info
VT Wonen abonnement.webp
vt wonen abonnement
Meer info
Cosmopolitan abonnement.webp
Cosmopolitan abonnement
Meer info
Marie Claire abonnement.webp
Marie Claire abonnement
Meer info
Grazia abonnement.webp
Grazia abonnement
Meer info
Linda abonenment.webp
Linda abonnement
Meer info
Viva abonnement.webp
VIVA abonnement
Meer info
Nouveau abonnement.webp
Nouveau abonnement
Meer info

Vrouwen houden van tijdschriften en er is dan ook van alles te krijgen voor de moderne vrouw. Gericht op bepaalde doelgroepen of leeftijden. Met verschillende thema’s en onderwerpen. Maar altijd eigentijds en passend in jouw dagelijkse leven. Heerlijke momenten om te ontspannen, een klein beetje tijd voor jezelf. Met allerhande artikelen, reportages, recepten, verhalen en meer leuke zaken waar jij niet alleen wijzer van wordt, maar die ook leuk zijn om te weten en die een gevoel van herkenning geven.

Vrouwenmagazines bieden allemaal een keur aan mode, beauty, lifestyle, recepten, gezondheid, mindfulness, maar ook ouderschap, showbizz en stijl. Vrouwentijdschriften zijn vaak dicht betrokken bij de lezeressen en dat zie je terug in de onderwerpen en thema’s die behandeld worden. Met een abonnement op een vrouwentijdschrift krijg je meestal ook toegang tot allerhande digitale producten op de website en in de app. Maar dat is niet het enige voordeel van een lidmaatschap op een vrouwen tijdschriften abonnement.

Voordelen van een abonnement

Er zijn veel voordelen van een abonnement te benoemen. Zeker toch dat het goedkoper is dan een losse uitgave, en je hoeft er de deur niet voor uit om er eentje te halen. Daarnaast krijg je bij een lidmaatschap vaak ook een cadeau of nog meer korting en heb je bij de meeste tijdschriften voor vrouwen ook nog toegang tot digitale producten. Vaak kan je ook een proefabonnement nemen om te kijken of het blad iets voor jou is. Let er dan wel op dat, wanneer je het abonnement niet door wilt laten lopen, je het dan tijdig op dient te zeggen, ook een proefabonnement.

Er zijn een aantal vrouwen tijdschriften die ook evenementen organiseren en daar krijg jij dan ook allerhande cadeautjes en kortingen als lid. Dit geldt ook voor bepaalde producten die goedkoper te krijgen zijn met een lidmaatschap. Daarnaast zijn er vaak puzzels, quizzen en prijsvragen waarmee je mooie prijzen kan winnen. Het is dus echt de moeite waard om daar ook naar te kijken.

Hoe langer jij een abonnement neemt, des te goedkoper het vaak ook is. Combinaties van abonnementen leveren ook altijd hoge kortingen op. Er zijn vrouwen tijdschriften die meerdere soorten uitgaves hebben. Denk dan aan puzzelboekjes waar je een abonnement op kan nemen, of bookazines waarbij je iedere editie een ander boek in magazine vorm krijgt. Je kan natuurlijk ook altijd afzonderlijke abonnementen kiezen.

Digitale producten bij vrouwen tijdschriften

Rondom sommige vrouwen tijdschriften zijn complete community’s ontstaan waarbij je makkelijk aansluiting kan vinden. Allemaal vrouwen met dezelfde interesses als jou. Je kan elkaar online ontmoeten op de website of in de app van het tijdschrift. Daar vind je ook nog vele andere digitale producten. Denk dan onder meer aan video’s en geluidsfragmenten. Tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk dan foto’s en tekst, dat het ook voor de vrouwen magazines een makkelijke keuze was om cross-mediaal en interactief te gaan. Op die manier is het magazine niet alleen nog meer betrokken bij jou, maar jij bent ook meer betrokken bij het magazine en de andere lezeressen.

Met een abonnement op een vrouwentijdschrift gun jij jezelf iedere keer een verwennerij. Je krijgt rustmomentjes, ontspanning en nieuwe informatie, fantastische verhalen en heerlijke recepten om uit te proberen. Je hebt iedere editie iets om naar uit te kijken en je kan tussendoor op de website en in de app nog veel meer lezen, bekijken en beluisteren, en natuurlijk zijn er ook altijd prijsvragen en puzzels, waarmee jij bij de meeste vrouwentijdschriften geweldige prijzen kan winnen.