Elle abonnement

Elle abonnement

Wanneer jij houdt van mode, beauty, cultuur en trends, met een feministische inslag, stijlvol en high-end, met zowel grote modelabels tot en met indie-labels, dan dien je toch echt te kijken naar ELLE.

Al meer dan dertig jaar zorgt dit modetijdschrift er voor dat jij precies weet wat er in het fashion-landschap allemaal speelt en daardoor loop je zelfs voor op de mode die iedereen op straat draagt. Met ELLE laat je zien dat je niet alleen maar met je uiterlijk bezig bent, maar dat andere actuele onderwerpen ook een belangrijke rol spelen. Denk dan naast feminisme ook aan diversiteit en politiek, carrière en geldzaken, maar ook astrologie en meer van dien zaken. Alles wat het leven van een vrouw beïnvloedt, vind je in dit magazine.

Bekijk prijzen
Elle abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 12,99

 (Eenmalig)
Nu met 20% Korting!  

€ 12,99

(Eenmalig)
10 nummers

€ 34,99

 (Eenmalig)
Nu met 30% Korting!  

€ 34,99

(Eenmalig)
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 44,99

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Nu met 33% Korting!  

€ 44,99

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen heeft de Elle?

ELLE magazine is los te krijgen in de winkels, maar met een abonnement heb je natuurlijk veel meer voordeel. Het is goedkoper, je krijgt het op je deurmat en ook nog voor dat het in de winkels ligt. Je hebt toegang tot de digitale edities, tot 3 maanden terug. Voor abonnees zijn er ook nog exclusieve acties, extraatjes en kortingen. Je kan kiezen voor een abonnement met een cadeau, met korting of je kan er voor kiezen om een abonnement cadeau te doen.

 

Een abonnement met korting krijg je voor 5 keer, 10 keer of 15 keer. Hoe vaker jij ELLE laat bezorgen, des te hoger de korting ook is. Na de actietermijn wordt het abonnement automatisch verlengd en kan je makkelijk maandelijks opzeggen.

 

Kies je voor een cadeau bij je abonnement, dan heb je 10 verschillende cadeaukeuzes, met variërende termijnen van 3 tot 13 keer dit tijdschrift geleverd krijgen. Hoe langer de termijn, des te “groter” het cadeau dat je kan kiezen. Let ook hier op de opzegtermijn, na het aflopen van de abonnementstermijn, wordt je abonnement automatisch verlengd, en is deze maandelijks opzegbaar.

 

Je kan ook een abonnement cadeau doen. Je kan kiezen uit 4 keer, 6 keer of 12 keer. Het voordeel van dit abonnement is dat het automatisch stopt. Je hebt er dus achteraf geen omkijken meer naar. Bij het abonnement krijg je ook het ELLE trendboek en een gratis Greetz kaart om mee te sturen.

ELLE voor jou persoonlijk

ELLE vrouwentijdschriften zijn er voor jou persoonlijk. Niet alleen voor jou om te lezen en je rustmomentjes mee te pakken, maar ook om geïnspireerd en gemotiveerd te raken, je bewust te zijn van de wereld om je heen en die te kunnen betrekken in je eigen leefwereld. ELLE moedigt de lezers aan om een persoonlijke stijl te ontdekken, een verlengstuk van jouw persoonlijkheid, die past in de moderne wereld en jouw dagelijkse leven.

 

Ook op de website kan je terecht voor alle informatie die je ook in het Fashion en Lifesyle tijdschrift vindt. Thema’s als mode, carriere en geld, entertainment, beauty en health, maar ook opinies, podcasts, horoscopen en decoratie. In tekst, met foto’s, video- en geluidsmateriaal. Alle middelen van ons cross mediale tijdperk worden toegepast en jij kan hier van genieten.

 

ELLE wordt volledig gemaakt door vrouwen en je weet dus zeker dat alle vrouwelijke aspecten van meerdere kanten belicht worden en dat er ook geen onderwerpen overgeslagen worden. Geniet zowel online, als in print van wat tijd voor jezelf. ELLE inspireert en toont jou alles wat je moet weten en wilt weten uit modeland, en de rest is gewoon heel erg leuk en handig om te weten. Met een abonnement op ELLE kies je voor een upgrade van je hele leven.