andc abonnement.png

&C abonnement

Het mediamerk van Chantal Janzen is met een maandelijks magazine, een website, een app, een online shop en eigen tv-programma’s en daarnaast ook nog live events, zo veel meer dan alleen maar een tijdschrift. Samen met andere talenten laat Chantal haar kijk op het leven en de wereld zien. Het magazine is eigenlijk voor iedere vrouw geschikt en behandeld dan ook, zoals Chantal zelf zegt, de hele shebang. Van mode en beauty tot en met reizen, lifestyle en food. Het magazine aspireert te amuseren, ontroeren en inspireren.

Geen enkel onderwerp, aangaande vrouwen, wordt geschuwd in &C. Dit tijdschrift pakt alle onderwerpen, die jij in je dagelijkse leven tegenkomt, bij de hoorns aan. Of dit nu gaat over een recept voor een “fokking snel ontbijt” of over onderwerpen die de slaapkamer betreffen. Je kan ook echt lekker ontspannen en een momentje voor jezelf nemen met het tijdschrift, waarin niet alleen tips, recepten en ander doe-dingen staan, maar ook interessante interviews, spraakmakende columns, psyche gerelateerde artikelen en ga zo nog maar even door, alles waar de moderne vrouw in haar leven mee te maken krijgt.

Bekijk prijzen
andc abonnement.png

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 15,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 26% Korting!  

€ 15,-

(Eenmalig)
6 nummers

€ 32,50

 (Eenmalig)
Bestel nu met 20% Korting!  

€ 32,50

(Eenmalig)
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 57,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 29% Korting!  

€ 57,50

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

&C is snel populair geworden in de vouwen tijdschriften.
Daarom zijn er snel verschillende abonnementen op &C erbij gekomen. Je kan kiezen voor een abonnement met korting of voor een abonnement met een cadeau.
Je kan ook een abonnement cadeau doen of een proefabonnement nemen. Deze laatste twee stoppen automatisch en je hebt hier dan ook geen omkijken meer naar. De andere abonnementen worden stilzwijgend verlengd na de abonnementsperiode, wanneer jij deze niet tijdig stopzet.
Na het aflopen van de abonnementstermijn kan je maandelijks opzeggen. 

 

Een abonnement met een cadeau kies je voor 12 of 3 maanden. Bij 12 maanden kan je kiezen uit 2 verschillende cadeaus. Bij 3 maanden staat het cadeau vast. Wanneer je kiest voor een abonnement met korting dan kan je kiezen voor termijnen van 6 keer, 12 keer of 24 keer.
Hoe langer jij een abonnement neemt, des te hoger de korting is die je krijgt.

Mediamerk &C

Op de website vind je echt veel meer terug van wat &C allemaal te bieden heeft. Zo is er de Shopping Spree. Hier krijg je niet alleen allerhande producten, maar ook tips over hoe ze te gebruiken en je kan bijna alle producten in de Shopping Spree ook winnen.
Kijk daarvoor onder het tabje Acties.

 

Er is ook een Talent platform. Hier kunnen talenten zichzelf of hun producten presenteren en gevonden worden. Het is een platform waar creatievelingen een platform krijgen. Wanneer je een talent hebt, wat dit ook moge zijn, je kan je hier opgeven als talent of rondkijken naar de artikelen of video’s over andere talenten. Dit staat allemaal onder Newsflash.

 

Je vindt hier ook de ambassadeurs van &C, met een elk specifieke kwaliteiten. Denk dan onder meer aan een Ambassadeur Presenteren, of een Ambassadeur Teken- en Schilderkunst. Er zijn verschillende creatieve Ambassadeurs die allemaal vanuit opleiding en praktijkervaring hun kennis en kunnen delen.

 

Dit tijdschrift lijkt altijd wel fantastische acties te hebben, met geweldige prijzen. Je kan hier aan mee doen onder het tabje Acties. De prijzen lopen uiteen van mascara tot aan een overnachting in een hotel, en van een beautypakket tot aan een private chef diner voor twee. Soms dien je een vraag te beantwoorden, maar het kan net zo goed zijn dat je alleen maar een formulier hoeft in te vullen. Meedoen is gratis en je kan er dus alleen wat tijd en moeite kwijt mee zijn, maar daardoor wel mega prijzen winnen.

 

Onder het tabje Video kan je alle programma’s van &C terug zien. Er zijn verschillende programma’s met allemaal andere thema’s. Zo is er Mama Talk waarin Kim Feenstra het met andere vrouwen over zwanger zijn en kinderen hebben, heeft. In Chantal komt werken, gaat Chantal Janzen een dagje werken in een normale baan. Van de camping tot een autogarage. Zo leert ze ook eens hoe dat is. En zo zijn er nog verschillende programma’s die je allemaal terug kan kijken op de website en in de app.

 

Ben je op zoek naar een lifestyle magazine voor de eigentijdse en moderne vrouw, die vol in het leven staat en met zelfontwikkeling, alsook beauty en mode bezig is, dan neem je een abonnement op &C, het tijdschrift en mediamerk van Chantal Janzen.