Viva abonnement

VIVA

Jonge, veelal geëmancipeerde vrouwen, lezen de Viva. Het is een gedurfd en taboedoorbrekend tijdschrift dat onderwerpen als emancipatie, werk en seks centraal staan. Diepgaande realistische onderwerpen worden afgewisseld met luchtigere thema’s. Denk dan bijvoorbeeld aan beauty, mode en reizen. Het is een magazine met een open mind, lekker nuchter en een dosis gezonde zelfspot. Het is voor echte vrouwen, door echte vrouwen, dichtbij en herkenbaar. Jonge vrouwen die stevig in  hun schoenen en vrouwen die daar inspiratie voor kunnen gebruiken, of er gewoon van willen genieten.

Viva heeft dan ook veel aandacht voor het positieve zelfbeeld van de vrouw. Of dat nu gaat om een maatje meer in de modereportages of de rubriek Any Body, waarin iedere keer een naakte vrouw (weliswaar zonder hoofd) afgebeeld staat en vertelt over haar eigen lichaam. Op de website van Viva vind je nog meer informatie, artikelen, blogs, foto’s, maar ook video’s en podcasts. Alle onderwerpen die in het tijdschrift aan bod komen, vind je ook terug op de website. En er zijn een heleboel fantastische prijzen te winnen. Van apparaten voor ouders van baby’s tot en met een cadeaubox met tijdschriften en dagboekjes, en nog heel veel meer.

Bekijk prijzen
Viva abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Tijdelijk niet beschikbaar

,

 
 

,

Een abonnement op Viva

Met een abonnement op Viva krijg je iedere week een geweldig tijdschrift op je deurmat. Eigenzinnig, gedurfd en spraakmakend, maar vooral ook met heel erg veel humor. Je kan het magazine ook digitaal lezen en je krijgt geweldige kortingen, aanbiedingen en acties, zoals de wekelijkse kortingsacties. Iedere week wordt er ook een cadeau onder de abonnees verloot.

 

Je kan een abonnement nemen voor 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, des te goedkoper de nummers per stuk zijn. Weet je niet zeker of je wel een abonnement wilt? Dan kan je een proefabonnement van 4 nummers nemen. Je kan ook een abonnement cadeau geven. Dat kan voor 4 keer, 12 keer of 24 keer. Dit abonnement stopt automatisch. De andere abonnementen dien je zelf tijdig op te zeggen. Na aflopen van de abonnementstermijn wordt je abonnement automatisch verlengd en daarnaast zijn deze maandbladen voor vrouwen makkelijk opzegbaar

Viva is ook een community

Lifestyle tijdschriften als Viva heel veel meer dan gewoon maar een papieren tijdschrift. Dat komt mede door het forum op de website. Hier komen Viva-lezeressen samen en bespreken alles met elkaar. Van zwangerschappen tot het verbouwen van je huis en van vechtscheidingen tot aan katten of hoe jouw werkdag eruit ziet. Wel of niet gerelateerd aan het tijdschrift of de artikelen op de website. Vrouwen kunnen vinden hier echte vriendinnen. Het tijdschrift is voor jonge geëmancipeerde vrouwen, stimuleert het positieve zelfbeeld en geeft inspiratie en kan door en voor powervrouwen.

Er is dan ook een tegenhanger van de Quote500, en dat is Viva400, een lijst van de 400 meest succesvolle vrouwen van Nederland.

 

Iedere week een geweldig tijdschrift op de deurmat. Eentje waarmee jij een vriendin in huis haalt, en jezelf verwent. Onderwerpen die jou bezig houden en die onderdeel zijn van jouw dagelijkse leven. Thema’s die jou inspireren, motiveren en steunen, waar jij herkenning in vindt. Met een abonnement op Viva krijg je een toevoeging aan jouw dagelijkse leven, op alle mogelijke gebieden.