Autoweek abonnement (1).webp
Autoweek abonnement
Meer info
Autoweek classics abonnement.webp
Autoweek classics abonnement
Meer info
voetbal international abonnement.webp
Voetbal international abonnement
Meer info

Voor mannen zijn er een hoop tijdschriftt abonnementen te vinden. Deze tijdschriften draaien meestal om specifieke hobby’s. AutoWeek is daar het beste voorbeeld van. Alles wat jij over auto’s wilt weten, vind je terug in dit magazine. Natuurlijk zijn er ook steeds meer vrouwen die een abonnement op een mannen tijdschrift nemen. Naast ontspanning, zoeken de meeste mannen vooral informatie. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat die informatie van kwalitatieve bronnen afkomstig is.

Vooral wetenschappelijke tijdschriften en sport magazines zijn populair bij mannen, maar ook financiële magazines en bladen over techniek scoren goed. Hierin vinden zij betrouwbare informatie die niet alleen goed uitgezocht en getest is, maar die in samenwerking met gerenommeerde experts verzameld is. Op die manier krijg jij interessante achtergronden, diepgaande interviews en fantastische reportages.

Voordelen van een abonnement

Het grootste voordeel is toch wel dat je iedere keer kan uitkijken naar een nieuwe uitgave van jouw favoriete tijdschrift. Je kan ook een losse uitgave in de winkel halen, maar het is veel duurder dan een abonnement en je hebt dan geen toegang tot eventuele digitale producten en in dit cross-mediale tijdperk waarbij er meer is dan tekst en een foto, is dat toch wel echt een misser. Je wilt namelijk ook de video’s bekijken en de geluidsfragmenten beluisteren. Daarnaast kan je online vaak makkelijk in archieven terugzoeken naar specifieke artikelen of edities.

Buiten dat een abonnement goedkoper is dan losse exemplaren, krijg je vaak nog extra kortingen, ook op interessante evenementen en kan je vaak prijzen winnen bij puzzels, quizzen en prijsvragen. Allemaal afhankelijk van welk magazine jij kiest natuurlijk.

Je kan bij de meeste mannenbladen een proefabonnement nemen. Je kan dan eerst kijken of het je wel bevalt. Let er wel op dat wanneer je voor een ander tijdschrift kiest en het proefabonnement niet wilt voortzetten naar een volwaardig abonnement, dat je het dan tijdig opzegt.

Digitale producten bij mannen tijdschriften

In dit cross-mediale tijdperk is er meer dan tekst en foto’s. Er kunnen video’s bekeken worden, geluidsfragmenten geluisterd worden en er zijn interactieve mogelijkheden waardoor jij nog meer betrokken bent bij het magazine van je keuze. Wanneer je een lidmaatschap op het tijdschrift hebt, dan krijg je daar meestal ook speciale toegang tot de website en de app bij, zodat jij toegang hebt tot alle digitale producten. Je kan ook makkelijk terug kijken in de archieven als je een bepaald onderwerp nog eens terug wilt zien of lezen. Allemaal extraatjes die je bij de losse verkoop niet hebt, terwijl je er dan wel meer voor betaalt en moeite moet doen om het tijdschrift te krijgen.

Welk mannen tijdschrift jij ook kiest, je geeft jezelf een verwennerij. Iets om naar uit te kijken, waardoor je rustmomenten krijgt. Naast de ontspanning en het plezier, kan je er ook nog heel veel van opsteken. Kwaliteitsonderzoek, diepgaande interviews, experts, columns, achtergronden en nog heel veel meer. Kijk bij de tijdschriften voor mannen welke abonnementen bij jou passen en probeer een proefabonnement. Voor je het weet, kijk je iedere keer weer, uit naar een nieuwe uitgave.