Denksport Zweeds.jpg

Denksport Zweeds

Het maken van puzzels wordt niet voor iets aangeraden: het is niet alleen ontspannend, maar het is ook nog eens bewezen dat puzzelen goed is voor de hersenen. Een van de puzzels die hier zeker aan bijdragen is de Zweedse puzzel. Met een Denksport Zweeds abonnement ben je altijd verzekerd van de nieuwste puzzels en kun je naar hartenlust puzzels maken. Bepaal zelf de looptijd van het abonnement: zo ontvang je de nieuwste edities van Denksport Zweeds zolang je wilt.

Bekijk prijzen
Denksport Zweeds.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 22,55

 (Eenmalig)
Stop automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 22,55

(Eenmalig)
9 nummers

€ 40,60

 (Eenmalig)
Zweeds 2-3* vakantieboek verschijnt elke drie weken Bestel nu met 5% Korting

€ 40,60

(Eenmalig)
17 nummers
Beste Aanbieding

€ 72,65

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Zweeds 2-3* vakantieboek verschijnt elke drie weken. Bestel nu met 10% Korting

€ 72,65

(Eenmalig)

Wat voor puzzel is Denksport Zweeds?

Een Denksport Zweeds is een puzzel die lijkt op een kruiswoordpuzzel. Een verschil met deze puzzel is dat bij de Zweedse puzzel de omschrijvingen niet naast het diagram staan, maar erin. In het vakje staat met een pijl aangegeven in welke richting je het woord moet invullen. Bij de Zweedse puzzel vul je horizontaal en verticaal de woorden in aan de hand van de omschrijvingen. Er kan één letter in een vakje geplaatst worden. Er zijn ook vakjes met een cijfer. Verzamel deze op volgorde om zo de oplossing te vinden.

Varianten van de Zweedse puzzel

Wanneer je een Zweedse puzzel gaat maken, zijn er niet alleen originele Zweedse puzzels, maar ook varianten. Er zijn een aantal puzzels die lijken op de Zweedse puzzel maar iets afwijken in de manier van oplossen of het vinden van de oplossing. Hier vind je een overzicht van de Zweedse puzzel varianten: - Kronkel: hierbij vul je horizontaal en verticaal de woorden in volgens de gegeven omschrijvingen. Ook word je bij de kronkel gevraagd ontbrekende woorden van een uitdrukking of spreekwoord in te vullen. - Code: hierbij heb je te maken met een combinatie tussen een Zweedse puzzel en een codekraker. Alle letters zijn gecodeerd en alle gelijke cijfers zijn gelijke letters. - Woordsom: hierbij vul je horizontaal en verticaal de woorden in volgens de gegeven omschrijvingen. Er zijn woorden die in twee delen zijn omschreven; dit maakt de puzzel extra uitdagend. - Duo Zweeds woordzoeker: hierbij heb je te maken met een combinatie tussen een Zweedse puzzel en een woordzoeker. Zoek eerst de woorden uit de lijst en streep deze weg in de woordzoeker. De overgebleven letters vormen de oplossing die je weer gebruikt bij het invullen van de zweedse puzzel.

Kies het niveau dat bij jou past

Het leuke aan een Denksport Zweeds puzzel is dat je na enige oefening een bredere woordenschat gaat ontwikkelen. Bij veel Zweedse puzzels wordt er in de vakjes gevraagd om synoniemen van woorden of bepaalde termen om iets uit te drukken. Nadat je meerdere Zweedse puzzels hebt gemaakt, zul je merken dat dit steeds makkelijker gaat en dat je steeds meer woorden kent om in te vullen. Denksport Zweeds is verkrijgbaar in meerdere niveaus: je bepaalt zelf wat jouw niveau is en wanneer je een stapje omhoog kunt doen. Met een Denksport Zweeds abonnement ben je niet alleen verzekerd van heel veel puzzelplezier; je kunt jezelf ook blijven ontwikkelen. Je wordt op deze manier echt een pro in deze puzzel. Met een abonnement bepaal je zelf de looptijd en kun je, wanneer jij wilt, het abonnement ook weer opzeggen. Bekijk hier jouw opties voor een Denksport puzzelboeken abonnementen en profiteer!