Autoweek campers

AutoWeek Campers

Wie droomt er nou niet van een camper om mee te reizen? Heel veel mensen koesteren deze droom en wanneer ze op zoek gaan naar een camper, dan kunnen ze het beste beginnen bij AutoWeek Campers. Je krijgt daar het laatste nieuws over kampeerauto’s en alles rondom kamperen, maar ook tests van nieuwe en tweedehands campers.

Bekijk prijzen
Autoweek campers

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers
Beste Aanbieding

€ 3,10

 (per nummer)
Beste Aanbieding
AutoWeek campers (5 nummers per jaar Toegang tot digitale omgeving

€ 3,10

(per nummer)

Het magazine staat vol met mooie verhalen over reizen en reisbestemmingen, gebruikerservaringen en tips voor het huren, het gebruik en de aankoop van een camper. Allemaal met fantastische foto’s. De deskundige tests van zowel nieuwe als tweedehands campers biedt kampeerders een goed en duidelijk inzicht in wat ze kunnen verwachten bij de verschillende kampeerauto’s.

Je krijgt het tijdschrift AutoWeek Campers 5 keer per jaar in de bus en je krijgt 1 keer per jaar een extra dikke jaarspecial. Als abonnee geniet je sowieso van mooie cadeaus, flinke kortingen en geweldige aanbiedingen.

 

Als je een abonnement hebt op AutoWeek Campers het tijdschrift, dan heb je online toegang tot alle premium artikelen. Je kan dan simpelweg je account aan je abonnement koppelen en dan heb je toegang tot onder meer de campertests die in het magazine verschijnen. Je kan ook artikelen los lezen online, maar dan kost het wel 1,49 euro. Wanneer je dus veel over campers wilt lezen, dan is het aan te raden een abonnement te nemen. Je krijgt dan, buiten de online toegang tot premium artikelen, ook nog andere extraatjes.

Gebruikersreviews

Sla ook zeker de online gebruikersreviews niet over wanneer je voor een camper wilt gaan kijken. Steeds meer mensen laten online weten hoe ze het gebruik van een camper ervaren en je kan dit meenemen in je beslissing voor welk type camper je wilt gaan. Want deze abonnees kunnen toch andere behoeftes hebben dan mensen die geabonneerd zijn op auto of motor tijdschriften

Tweedehands campers

Voor de meeste mensen ligt een nieuwe camper ver boven hun budget, en een nieuwe kampeerauto schrijft natuurlijk ook meteen veel af. Het gros van de mensen die voor een camper willen kijken, gaan dan ook op zoek naar een tweedehands camper. Ook hier kan je online op AutoWeek Campers naar zoeken.

 

AutoWeek  Campers is er voor echte camper liefhebber en voor iedereen die er over nadenkt om een kampeerauto aan te schaffen. Heb jij een editie gemist? Of is er een editie waarin een camper staat waarover jij graag meer informatie wilt, dan kan je ook heel makkelijk een los nummer nabestellen. Sla ook  zeker alle artikelen en tests online niet over, want binnen no-time ben jij een camper expert en je zal dan meer zekerheid hebben bij de, vaak dure, aankoop van jouw huisje op wielen.