Landleven abonnement (1)

Landleven abonnement

Of je nu buiten woont, het buitenleven jou aanspreekt, of dat je de stijl gewoon heel erg mooi vindt, voor alle drie is het aan te raden een abonnement te nemen op Landleven. Dit magazine omvat alles wat gaat over buitenwonen en buitenleven. Of je nu interesse hebt in heerlijke recepten, doe-het-zelf-tips, tuin tips, wandelroutes, handwerken of kippen.

Je komt het werkelijk allemaal tegen in dit tijdschrift over het buitenleven. En dit is niet alleen in Landleven Magazine zelf, maar ook op de website en in de app. Hier vindt je ook nog eens Landleven TV. Hier vind je leuke ideetjes voor het klussen, lekkere recepten, geschiedenis, activiteiten en nog heel veel meer. Het zal een hele tijd duren voor je uitgekeken bent en het kan dan ook niet anders of je doet ontzettend veel inspiratie op en je zal je geen moment meer hoeven te vervelen.

Bekijk prijzen
Landleven abonnement (1)

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 12,50

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Bestel nu met 38% Korting

€ 12,50

(Eenmalig)
6 nummers

€ 25,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 34% Korting!  

€ 25,-

(Eenmalig)
11 nummers
Beste Aanbieding

€ 42,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 39% Korting!  

€ 42,50

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen heeft Landleven?

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Met een geschenk of korting, maar ook om cadeau te geven of in combinatie met nog andere Landleven abonnementen. Denk dan aan de specials of de puzzelboekjes van Landleven. Je kan ook een proefabonnement nemen om te kijken of het jou wel bevalt allemaal. Dit abonnement stopt automatisch, net zoals het abonnement dat je cadeau kan doen. De andere abonnementen dien je tijdig zelf op te zeggen. Anders worden ze stilzwijgend verlengd. Dan kan je maandelijks opzeggen, na de abonnementsperiode.

 

Het magazine wordt 11 keer per jaar uitgegeven en telt 164 pagina’s. Allemaal gevuld met de lekkerste recepten, handige tuintips, buitenwoonreportages die inspireren, dieren en de natuur, er-op-uit, creatieve doe-het-zelf-ideetjes, mooie wandelroutes, en nog heel veel meer artikelen, video’s  en foto’s over en voor het buitenleven en buiten wonen.

 

Met een abonnement kan je het magazine ook digitaal lezen op je telefoon of tablet. Krijg je korting op het Landleven Winterevenement, kan je meedoen met prijspuzzels met fantastische prijzen en zijn er nog veel meer extraatjes en kortingen in de tijdschriften te vinden.

 

Met uitzondering van het proefabonnement en het abonnement dat je cadeau kan doen, allebei goed voor 3 nummers van Landleven, is de minimale looptijd van de abonnementen 1 jaar. 

Wat kun je allemaal verwachten van dit tijdschrift?

Landleven is meer dan een huis en tuin tijdschrift. Is ook een tijdschriften over natuur. Het behelst een complete levensstijl. En daar horen natuurlijk ook nog andere producten dan het magazine zelf bij. Denk dan bijvoorbeeld aan de speciale edities, maar ook puzzels, een agenda, spulletjes voor in de keuken of de tuin, creatieve producten en natuurlijk ook puzzelboekjes en spelletjes. Dit vind je allemaal in de webshop. Landleven biedt uitzicht op een droom en mede dankzij de tutorial doe-het-zelf video’s, de recepten en creatieve ideetjes, kan jij het buitenleven en buitenwonen bij jou zelf naar binnen halen en zo de levensstijl omarmen.

 

De lezers en lezeressen van Landleven houden van het buitenleven en buiten wonen. Veruit de meeste van hen genieten ook van het buitenleven, maar er zijn er ook ontzettend veel die houden van de stijl, het integreren in hun leven en wonen in de stad en genieten van de uitstapjes en evenementen die bij Landleven horen. De Specials van dit tijdschrift dragen daar nog eens extra aan bij, gericht op specifieke onderwerpen. Denk dan bijvoorbeeld aan Handwerken, Alles over Kippen en Natuurlijk Tuinieren. Iedere Special is 132 pagina’s dik en de Specials komen 4 keer per jaar uit. Je kan er ook voor kiezen om alleen een abonnement op Specials te nemen.

 

De nummers van Landleven zijn ook allemaal los in de winkel te krijgen, maar dan zijn ze duurder en je moet er de deur voor uit om er eentje te krijgen, daarnaast heb je bij een abonnement digitaal toegang tot het magazine en maak je kans op prijzen en kortingen voor evenementen en op producten van dit tijdschrift. Ook mag je gratis gebruik maken van Vraag & Aanbod in het magazine, met uitzondering van vakantie, woonruimte te huur en honden. Niet alle gratis advertenties worden geplaatst en er zijn voorwaarden voor de foto’s en tekst van een advertentie.

 

Landleven hoort thuis bij iedereen die houdt van het buitenleven en buitenwonen. Voor iedereen die deze droom werkelijkheid wilt maken. Stap voor stap, met iedere uitgave een beetje meer. Of het nu gaat over heerlijke recepten, leuke klusideetjes voor je interieur of een nieuwe indeling of andere ideetjes voor je tuin. Met Landleven haal je het buitenleven bij jou naar binnen.