voetbal international abonnement.webp
Voetbal international abonnement
Meer info

Het is een van de meest populaire onderwerpen voor magazines: sport. En dat is niet voor niets, want heel veel verschillende sporten vragen om verschillende bladen. Hier vind jij een overzicht van alle sport magazines die verkrijgbaar zijn. Je hebt hier de mogelijkheid om een weeklbad abonnement af te sluiten op jouw favoriete sportblad. Of het nu gaat om Voetbal International of Wieler Revue: ontdek het complete aanbod van sport tijdschriften en bepaal welk abonnement het beste bij jou past.

Wat lees je in sport magazines?

In sport magazines lees je over alles wat te maken heeft met een bepaalde sport. Bij bladen over voetbal lees je de laatste nieuwtjes over spelers en clubs, maar vind je ook analyses en voorbeschouwingen op belangrijke wedstrijden. Bladen over wielrennen bevatten informatie over ontwikkelingen in de sport zelf, maar ook tips zodat je zelf jouw prestaties op de fiets kunt verbeteren. Sport tijdschriften over fitness staan voornamelijk vol met tips voor trainingen en gezond eten. In de meeste sport magazines vind je daarnaast ook leuke interviews en achtergrondverhalen.

Ontdek de meest populaire sport magazines

Er zijn heel veel sport magazines, maar er zijn een aantal categorieën die het meest populair zijn. Vooral magazines over voetbal, wielrennen en fitness zijn het meest populair en dat is niet voor niets, want deze sporten worden ook het meest beoefend. Hier vind je een overzicht van de meest bekende sport magazines van deze sporten:

Voetbal

Een populair voetbalblad is Voetbal International (VI); dit is het meest gelezen voetbalblad in Nederland. Hier staat voor- en nabeschouwingen in van wedstrijden, maar ook interviews en achtergrondreportages. Als abonnee op VI kun je rekenen op extra’s, zoals handige kortingen bij winkels en webshops. Andere populaire voetbalbladen zijn Elf Voetbal en PANNA!: deze bladen zijn wat meer gericht op een jonger publiek. PANNA! staat bijvoorbeeld vol met leuke verhalen, strips en trucs. Verder wordt er veel aandacht besteedt aan voetballers uit de Eredivisie, maar ook aan het Nederlands Elftal. Het is heel goed mogelijk om een abonnement af te sluiten op een voetbalblad naar keuze. Hier kies je gemakkelijk en snel het abonnement dat jou het meeste aanspreekt: als er acties zijn zie je meteen hoeveel je bespaart. Een abonnement op een voetbalblad cadeau doen? Ook dat is goed mogelijk!

Wielrennen

Wielrennen behoort ook tot de meest populaire sporten in Nederland. Dit komt onder andere vanwege grote wedstrijden in de wielersport waar bekende Nederlandse wielrenners aan mee doen, maar ook omdat de sport zeer toegankelijk is voor iedereen. De sport magazines over wielrennen staan dan ook niet alleen vol met nieuws over de ontwikkelingen binnen de sport, maar je vindt hier ook tips over het verbeteren van je eigen prestaties. Bekende bladen over de wielersport zijn onder andere Procycling en Bicycling. Een tijdschrift als BIKE Explorer richt zich met name op de avontuurlijker fietser. Je leest hier over mooie routes maar vind hier ook meer informatie over de nieuwste fietsen en hoe je jouw fiets het beste onderhoud. Een abonnement afsluiten op een sportmagazine over wielrennen is heel gemakkelijk: kies het blad dat het beste past bij jouw interesses. Bekijk de acties voor abonnementen en kies een van de voordelige abonnementen op een wielrenblad!

Fitness

Ook fitness is een populaire sport. En bij bladen over deze sport draait het vooral om de lezer voorzien van informatie en tips. Een blad als Men’s Health geeft niet alleen bruikbare adviezen, maar zorgt ook voor de nodige motivatie. Ook andere onderwerpen als gezondheid, voeding, stijl en relaties komen aan bod. Hetzelfde geldt voor de variant voor vrouwen, Women’s Health. De beste tips en tricks rondom fitness vind je in deze bladen! Er zijn nog veel meer sport magazines die zich richten op diverse sporten. Zo zijn er bladen voor de Formule 1, maar ook voor de vissport, yoga, wandelen en golfen. Het is aan jou om te bepalen welk blad bij jouw interesses aansluit. Het is erg gemakkelijk om een abonnement af te sluiten op een van de sport magazines die jou aanspreekt.

Ontdek de voordelen van een abonnement

Het voordeel van een abonnement op een van de sport magazines is dat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws rondom jouw favoriete sport. Maar je krijgt ook altijd de nieuwste editie als eerste thuis geleverd. Dit betekent dat je helemaal niets hoeft te missen en altijd even kunt gaan ontspannen met de nieuwste uitgave van je favoriete sportblad. Ontdek hier je mogelijkheden voor het afsluiten van een abonnement op een van de sport tijdschriften. Een abonnement op een sport magazine cadeau doen is natuurlijk ook een leuke optie!