Penny abonnement.webp
Penny abonnement
Meer info
Power Unlimited.webp
Power Unlimited
Meer info

Wanneer je een leuke hobby hebt, vind het waarschijnlijk ook leuk om hier tijd aan te besteden en hier meer over te lezen. Het is goed mogelijk dat een van de Hobby en Vrije tijd magazines perfect aansluit bij jouw hobby. Hier vind je een overzicht van alle Hobby en Vrije tijd magazines waar jij voor kunt kiezen. 

Wat zijn Hobby en Vrije tijd magazines?

Hobby en Vrije tijd magazines zijn een breed begrip: ze omvatten tientallen verschillende magazines die allemaal over hun eigen onderwerp gaan. Je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om een blad abonnement te vinden die aansluit bij jouw hobby. Wat zijn jouw mogelijkheden als het gaat om Hobby en Vrije tijd magazines?

Hier vind je een overzicht:

  • Fotografie: magazines als Zoom.nl, FOTO Magazine en PF Fotografie magazine houden je op de hoogte van trends in de fotografie en zorgen ervoor dat je jouw fotografie en bewerking skills kunt verbeteren.
  • Koken: tijdschriften als Foodies en Delicious staan boordevol met recepten en leuke tips voor het maken van heerlijke en toegankelijke maaltijden.
  • Puzzelen: er zijn genoeg puzzelboeken van Denksport, Puzzelbrein of Pluspuzzels die altijd voor puzzelplezier zorgen.
  • Sport: houd je van wielrennen of mountainbiken? Tijdschriften als Bicycling en Bike Explorer nemen je mee in de mooiste fietsroutes en geven je tal van handige tips.
  • Zelfmaakmode: met bladen als KNIPkids, Fibre Mood en La Maison Victor vind je alle informatie over het zelf maken van kleren aan de hand van duidelijke patronen en stappenplannen. Daarnaast zijn er nog tal van andere categorieën die onder Hobby en Vrije tijd vallen, zoals dans, muziek, technologie, beleggen en gamen. Je vindt altijd een magazine dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

Ontdek alle voordelen van bladen voor hobby en vrije tijd

Hobby en Vrije tijd tijdschriften zijn gemaakt voor mensen die meer willen lezen over hun hobby of vrijetijdsbesteding. Stap je in het weekend graag op je racefiets? Dan kun je in een blad over dit onderwerp lezen over de nieuwste fietsen, maar ook tips vinden voor het verbeteren van jouw prestaties. Houdt je van koken? Een kookblad geeft jouw genoeg inspiratie voor het proberen van nieuwe gerechten. Zo zijn er tientallen bladen die zich richten op het nog leuker maken van jouw hobby. De tijdschriften in deze categorie hebben als grootste voordeel dat ze jouw nog meer inzicht bieden in jouw hobby of vrijetijdsbesteding. Het is niet alleen volop ontspannen met een tijdschrift, maar je kunt er ook nog eens van leren. Zo verbeter je jouw vaardigheden of doe je weer nieuwe inspiratie op! Wist je dat het heel goed mogelijk is om een betaalbaar abonnement af te sluiten op jouw favoriete tijdschrift? Binnen een paar minuten bekijk je alle voordelige deals: je hebt de keuze uit meerdere abonnementen. Met een abonnement ontvang je altijd als eerste de nieuwste editie van jouw blad.

Zo sluit je een abonnement af op Hobby en Vrije tijd magazines

Heb jij een blad gevonden die helemaal bij jouw hobby past? Of wil je graag iets nieuws proberen dat mogelijk zal uitgroeien tot jouw nieuwe hobby? Dan is het zeker een aanrader om een abonnement af te sluiten. Dit doe je binnen een aantal minuten. Kies het blad waar je een abonnement op wilt en bekijk de lopende acties. Je ziet direct staan welke abonnementen jij kunt afsluiten en hoeveel jij bespaart met een abonnement. Een magazine kan maandelijks verschijnen, maar ook 6 of 8 keer per jaar. Bij iedere blad zie je dan ook staan hoeveel nummers jij kunt ontvangen en hoeveel je hiervoor betaalt. Kies de actie die jou het meeste aanspreekt: na betaling ben jij de eigenaar van een voordelig abonnement. Je ontvangt iedere nieuwste editie van het magazine en kunt volop genieten van nieuwe tips en informatie over jouw hobby. Let er wel op dat niet ieder abonnement automatisch stopt. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor.

Geef een Hobby en Vrije tijd magazine cadeau

Een abonnement cadeau doen? Ook dat is heel goed mogelijk. Ken je iemand met een specifieke hobby? Dan is het leuk om te kijken of hier een magazine voor is. Je bepaalt zelf de loopduur van het abonnement: vervolgens krijgt de gelukkige elke nieuwe editie van het blad, totdat het abonnement afloopt. Bij een cadeau abonnement stopt het abonnement wel vanzelf.