Linda abonenment

LINDA

De leukste vrouwen van Nederland lezen dit glossy magazine. LINDA. biedt jou alles wat jij als vrouw wilt weten, moet weten en wat leuk is om te weten. Over beauty en brains, lef en liefde, op en optimistisch, sexy en slim, direct en gedurfd. Altijd sprankelend en met humor. Als een goede vriendin met wie je even een moment voor jezelf kan nemen en kan ontspannen. Diepgaande dubbelinterviews, taboedoorbrekende reportages en verhalen, over zowel bekende mensen, als onbekende mensen en met heel veel columns, die je aanspreken, waar je herkenning in vindt, maar ook voor een kijkje in een andere wereld, buiten jouw dagelijkse gezichtsveld.

Bekijk prijzen
Linda abonenment

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Helaas!

,

 
Er zijn momenteel geen acties voor LINDA.  

,

Een abonnement op  LINDA.

Voor iedere nieuwe abonnee wordt een LINDA. account aangemaakt op de website. Je kan zelf kiezen of je dit account wilt activeren. Het is helemaal gratis en je kan dan mee doen aan exclusieve LINDA. Deze vrouwen tijdschriften zijn dus ook online, je hebt toegang tot alle platformen van Talpa, en je kan exclusieve content en programma’s vooruit- en terugkijken en luisteren. Er zijn ook exclusieve veilingen en winacties. Hoe meer nummers je kiest in je abonnement, hoe hoger de korting is die je krijgt. Je kan het tijdschrift ook online lezen. Je krijgt bij ieder abonnement ook een leuke cadeau.

 

Er zijn 5 verschillende abonnementen van LINDA..

  • LINDA. Halfjaar. Je krijgt 6 keer het magazine of 5 keer het magazine en het vakantieboek.
  • LINDA. Jaar. Je krijgt 12 keer het magazine en het vakantieboek.
  • LINDA. Plus. Je krijgt 12 keer het magazine, het vakantieboek en 4 keer LINDA. Meiden.
  • LINDA. Meer. Je krijgt 12 keer het magazine, het vakantieboek en 3 keer LINDA. Loves
  • LINDA. Alles. Je krijgt 12 keer het magazine, het vakantieboek, 4 keer Meiden, 3 keer Loves en 1 keer L’HOMO.

LINDA. is eigentijds en hip

LINDA. is speels en stout en helemaal bij de tijd. Zo werd er ook een gigolo verloot, waardoor het tijdschrift van televisie bekendheid Linda de Mol veel aandacht kreeg. Het tijdschrift is voor vrouwen rond de 30 jaar, maar ook jongere en oudere vrouwen en meiden kunnen hier veel inspiratie, humor en ontspanning uit halen. Het is dan ook een populair magazine onder eigentijdse vrouwen. En dat is niet alles wat het glossy blad representeert. Je krijgt een vriendin over de vloer, met wie jij samen kan ontspannen en waarmee jij jezelf verwent, tijdens heerlijke, rustige momentjes voor jezelf. Een combinatie van de welbekende Hollandse nuchterheid en extravaganza.

 

Dit magazine biedt veel meer dan alleen maar een papieren tijdschrift. Er zijn meerdere Specials met diverse onderwerpen, een website waar je nog veel meer artikelen, verhalen, blogs en ook video’s vindt. En er is ook nog eens een LINDA. festival. Uitdagend, volwassen, speels, humoristisch en heel erg vrouwelijk. Dit tijdschrift behandeld alles waar jij dagelijks mee te maken krijgt, waar je ontzettend nieuwsgierig naar bent, en waar je bijna niet over na durft te denken. Met LINDA. kan je lachen, je onzekerheid voelen en herkennen bij anderen, over alle mogelijke onderwerpen, alles met zelfspot en relativeren, zodat jij verder ontwikkelt als vrouw.