Marie Claire abonnement

Marie Claire abonnement

Van alle vrouwenbladen is Marie Claire de meest uitzonderlijke. Dat komt vooral door de unieke mix van high fashion, beauty en lifestyle met journalistieke reportages. De vrouwen die Marie Claire lezen houden van het dagelijkse leven, zijn bezig met haar persoonlijke ontwikkeling en vindt haar professionele leven erg belangrijk. Human interest en Window on the world brengen diepgang in het blad en laat ambitieuze vrouwen meer zien van de wereld om hen heen. Of dat nu de afstand in kilometers of sociale klasse is. De zelfstandige, onafhankelijke, werkende vrouw, van goede komaf, heeft een abonnement op dit lifestyle magazine.

Ook op de website kan je dagelijks terecht voor nieuwe artikelen en foto’s, maar hier krijg je ook nog eens video’s te zien. Daarnaast is Marie Claire erg actief op social media zoals Facebook en Youtube. Hierdoor is er een hechte online community ontstaan onder de lezeressen van Marie Claire. Dit tijdschrift wordt internationaal uitgegeven en je kan dus ook zomaar nieuwtjes uit het buitenland vinden die interessant zijn. Met dit tijdschrift krijg je alles wat je wilt weten, wat leuk is om te weten en wat je moet weten op je deurmat geleverd.

Bekijk prijzen
Marie Claire abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 nummers

€ 15,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 32% Korting!  

€ 15,-

(Eenmalig)
6 nummers

€ 22,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 33% Korting!  

€ 22,-

(Eenmalig)
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 39,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 41% Korting!  

€ 39,-

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

Wanneer je een abonnement op dames magazine Marie Claire wilt, dan kan je kiezen voor een abonnement met een cadeau of met korting. De abonnementen met korting kan je nemen voor een kwartaal, een half jaar, of een jaar. Hoe langer je een abonnement neemt, des te hoger de korting. Je kan kiezen voor een abonnement met een cadeau voor 8 keer de Marie Claire in je brievenbus. Je kan ook een abonnement cadeau doen.Vul dan een ander afleveradres in op het bestelformulier. Houd er rekening mee dat je de abonnementen tijdig stop dient te zetten.

Na de abonnementstermijn wordt je abonnement automatisch verlengd en is daarna maandelijks op te zeggen. Je krijgt bij alle abonnementen ook gratis toegang tot de digitale versie van het magazine en je kan dus altijd en overal via je laptop of tablet het magazine lezen.

De eigentijdse vrouw leest Marie Claire

Of je nu gezonder wilt gaan eten, de laatste showbizz verhalen wilt lezen of een reportage over een sport die je carrière een boost geeft wilt doornemen, je krijgt het allemaal in je brievenbus met een abonnement. De laatste trends en nieuwtjes op het gebied van fashion en beauty, maar ook een andere kijk op verschillende lifestyles, bieden jou de mogelijkheden om jouw eigen leven te verbeteren, ondersteunen, motiveren en inspireren jou. Je krijgt iedere keer een vriendin door je bus geleverd met wie jij heerlijk kan ontspannen.

 

Marie Claire is voor vrouwen van 25+, maar dat is maar een richtlijn. Iedere vrouw haalt genot uit dit kwalitatieve tijdschrift. Een verwennerij voor iedere vrouw die tijd in de dag voor zichzelf en ontspanning wilt nemen. Natuurlijk met het lifestyle tijdschrift, maar zeker ook met de website ernaast, waar je nog meer informatie, nieuws, trends en weetjes vindt. Verwen jezelf met dit tijdschrift en je krijgt er een ware toevoeging aan je dagelijkse leven bij.