webp/Quest abonnement

Quest abonnement

Het grootste en meest populaire wetenschappelijk tijdschrift van Nederland is toch zeker Quest. Een van de doelen van Quest is om wetenschappelijk onderzoek toegankelijk en leuk te maken. Iets waar ze meer dan goed in slagen. Volgens Quest is dat “braintainment”. Alle onderwerpen en thema’s komen aan bod. Van geschiedenis en psychologie tot en met techniek en het menselijke lichaam, maar net zo goed ook politiek en de natuur. Alles waar jij misschien vragen over hebt, maar zeker ook zaken waarvan jij niet eens wist dat je er vragen over had, komen aan bod. Dat is zowel uitgebreid in artikelen, alsook via korte posts op sociale media.

Wat Quest heel erg goed doet, is vaak moeilijk te begrijpen informatie, zo verpakken dat iedereen het kan begrijpen. Dit maakt wetenschappelijk nieuws toegankelijk voor iedereen. Zoals het ook hoort, want jij wilt toch ook weten hoe alles precies in elkaar steekt, zonder per se een wetenschappelijk achtergrond te moeten hebben. Alles draait om pure wetenschap. En jij krijgt dit zo geleverd, dat het helemaal niet moeilijk meer is.

Bekijk prijzen
webp/Quest abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
7 nummers

€ 32,99

 (eenmalig)
Speciaal voor de feestdagen 29% Korting

€ 32,99

(eenmalig)
14 nummers

€ 54,99

 (eenmalig)
Nu met 31% Korting!  

€ 54,99

(eenmalig)
28 nummers
Beste Aanbieding

€ 99,99

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Nu met 40% Korting!  

€ 99,99

(eenmalig)

Wat voor Quest abonnementen zijn er?

Naast Quest zijn er meer gespecificeerde uitgaves, waar op jij ook een abonnement kan nemen. Dit zijn Quest Psychologie, Quest Historie, Quest Junior en Quest Puzzelmix. En natuurlijk kan je ook een abonnement cadeau doen. Hoe jouw abonnement er precies uit ziet, hangt dus af van welke Quest jij wilt ontvangen.

Je krijgt bij alle Quest magazines ook toegang tot de digitale producten en na de actieperiode is het abonnement eenvoudig op te zeggen. Je kan kiezen voor een tijdschrift met korting of een magazine met een cadeau. Wanneer je een abonnement cadeau doet aan iemand, dan stopt dit abonnement automatisch en je hoeft dit niet op te zeggen. Je krijgt hier ook een gratis Greetz kaart bij.

Je bent ook nog eens voordeliger uit dan in de winkel, krijgt exclusieve kortingen op Qust-producten en je profiteert van speciale abonnee acties. Je krijgt ook de digitale versie en kan zelfs magazines tot 3 maanden terug digitaal lezen. En als laatste, maar zeker niet de minste, krijg je ook nog eens 10 procent korting in de webshop. In Quest vind je informatie over alles. De andere uitgaves zijn gespecificeerd en zijn vooral interessant wanneer jouw interesse ook bij dat onderwerp ligt.

Quest Junior is er speciaal voor jongens en meisjes tussen de 7 en de 12 jaar. De onderwerpen en thema’s zijn vergelijkbaar met die van Quest, maar dan aangepast op deze leeftijdscategorie. Zowel wat betreft de informatie, de uitleg, en natuurlijk ook het pleziergehalte. Leerzame strips, bijzondere foto’s, doordenkertjes en gekke weetjes en experimenterende proeven van biologieleraar Boy. Het biedt ondersteuning bij het leren en stimuleert de nieuwsgierigheid van jongens en meiden.

Quest is voor iedereen

Het mooie aan Quest is dat het voor iedereen is. Je hele gezin kan samen genieten van 1 magazine. Het is een mix van kennis en vermaak en je krijgt antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Uiteenlopend van gezondheid en sport, reizen tot techniek, en psychologie magazine abonnement. Wetenschap is opeens toegankelijk en vooral ook begrijpelijk. Voor jong en oud. Voor mannen en vrouwen. Iedereen wordt wijzer wanneer de Quest in de brievenbus valt.

Ongeacht waar je interesses liggen, wat je hobby’s zijn of wat je graag in je vrije tijd doet, er staat altijd wetenswaardige informatie, leuke tips en weetjes en nog heel veel meer in de Quest. Het helpt jou bij het begrijpen van de wereld om je heen. Zaken waar je dagelijks mee te maken krijgt, maar net zo goed onderwerpen die wel invloed hebben op jouw leven, maar die je zo niet direct merkt. Quest is een absolute aanrader voor iedereen die zelfontwikkeling belangrijk vindt, die wilt weten hoe iets nou echt werkt of in elkaar steekt en natuurlijk voor mensen die wetenschap hoog in het vaandel hebben staan.

Of je nu een algemene interesse voor wetenschap en techniek hebt, of dat je heel nieuwsgierig van aard bent, of dat je gewoon wilt weten hoe de wereld in elkaar steekt, het is voor iedereen interessant om de Quest te lezen. Doe jezelf en de mensen om je heen een groot plezier en geef jezelf meer nuttige en nutteloze kennis, met een abonnement op het grootste wetenschappelijke tijdschrift van Nederland.