Max magazine.jpg

Max Magazine abonnement

Het Max Magazine is meer dan een radio- en tv-gids ineen. In dit magazine staan namelijk ook allerlei interessante artikelen over allerlei verschillende onderwerpen. Waaronder economie, politiek en gezondheid. Lees je liever verhalen die je weten te raken over allerlei levensvragen? Deze staan er ook in. Ook kun je in het Max Magazine tips vinden voor de leukste dagjes uit en je vindt in dit magazine wekelijks puzzels waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van alle tv-programma’s die er op tv komen? Weten welke onderwerpen op dit moment actueel zijn binnen Nederland? Dan is dit informatieve magazine zeker iets voor jou!

Je krijgt bij een abonnement op het Max Magazine niet alleen wekelijks een tv-gids in de brievenbus. Dit magazine is namelijk het officiële blad van omroep Max. Het Max Magazine houdt je wekelijks op de hoogte van alles wat er in Nederland gebeurd op het gebied van economie en politiek.

Bekijk prijzen
Max magazine.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 nummers

€ 10,-

 (Eenmalig)
Stopt automatisch | 16% Korting!  

€ 10,-

(Eenmalig)
52 nummers
Beste Aanbieding

€ 23,75

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Profiteer nu van 60% Korting! Incl. 2 puzzelboeken

€ 23,75

(Eenmalig)
52 nummers

€ 39,95

 (Eenmalig)
Bestel nu met 33% Korting!  

€ 39,95

(Eenmalig)

Wat vind je in het Max Magazine?

Praktische tips voor je geldzaken en gezondheid, tips voor de leukste dagjes uit, aangrijpende verhalen uit het leven en natuurlijk een goed leesbaar en helder programmaoverzicht zijn zaken die je zeker zal vinden in het Max Magazine. Ook zal je hierin regelmatig leuke tips voor activiteiten binnenshuis en buitenshuis vinden. Dit magazine is voornamelijk een seniorenmagazine. Alle informatie en verhalen die in deze tv-gids beschreven staan zijn voornamelijk gericht op 50 plussers.

Het Max Magazine kun je zowel online als op papier lezen. Indien je het magazine online wilt lezen kun je een abonnement nemen op een online abonnementsdienst. De digitale versie van het Max Magazine kun je namelijk (nog) niet online lezen wanneer je een lidmaatschap bij omroep Max hebt. Dit abonnement is namelijk voor andere doeleinden bedoeld, zoals kortingsacties, interessante aanbiedingen en ledenactiviteiten.

Ben je 50 plus en wil je op de hoogte blijven van een actueel programmaoverzicht en al het belangrijke nieuws uit Nederland? Dan is het Max Magazine dé geschikte tv-gids voor jou.

Wat krijg je bij een Max Magazine abonnement?

Bij de meeste tv-gids abonnementen krijg je waar je voor betaald. De tv-gids met mogelijk nog wat andere informatie. Bij het Max Magazine is dit anders. Bij dit magazine krijg je meer dan alleen een tv-gids. Er zijn over het algemeen altijd abonnementen te vinden waarbij je een leuke korting ontvangt wanneer je abonnee wordt. Ook krijg je vaak leuke welkomstcadeaus of een flinke korting speciaal voor Max Magazine abonnees.

In het magazine zelf vind je nog veel meer leuke kortingen en aanbiedingen. Denk aan een dagje uit met korting, een handige gadget die je met korting kunt kopen of een waardecheque voor een gratis product. Zoals je hebt kunnen lezen kan jouw geluk niet op met een abonnement op het Max Magazine. Je krijg veel meer waar voor je geld dan alleen een tv-gids.

De looptijd van een abonnement

Er zijn drie verschillende Max tv-gids abonnementen waaruit je kunt kiezen. Deze abonnementen kun je afsluiten voor twee verschillende looptijden. Je kunt kiezen uit een looptijd van 16 weken, of uit een looptijd van 52 weken. De betaling van dit magazine geschiedt door middel van een automatisch incasso. Het abonnement met een looptijd van 16 weken stopt automatisch. Het abonnement met een looptijd van 52 weken wordt stilzwijgend verlengt op het moment dat je het abonnement niet opzegt.

Je komt vaak tijdelijke aanbiedingen voor een abonnement op het Max Magazine tegen. Zo kun je geregeld het magazine cadeau doen aan een goede vriend of vriendin, je broer of zus of de buurvrouw. Je kunt het abonnement natuurlijk niet alleen zelf cadeau doen, je kunt het ook cadeau krijgen door iemand in je vrienden- of kenniskring die al een abonnement op dit magazine heeft. Door het abonnement eerst voor een bepaalde periode af te sluiten kun je zelf kiezen of je voor een langere tijd het Max Magazine wilt lezen.

De kwaliteit

Het Max Magazine staat voor kwaliteit. Informatie die afkomstig is van betrouwbare bronnen, en een duidelijk programma overzicht zorgen ervoor dat dit magazine één van de populairste tv-gidsen aller tijden is. Max Magazine vindt zijn abonnees ontzettend belangrijk. Deze omroep staat dan ook bekend om een uiterst vriendelijke en goede klantenservice. Je kunt deze bereiken door te bellen naar: 035-2019505. Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid om je abonnement tussentijds stop te zetten. Het teveel betaalde bedrag wordt dan teruggestort op je rekening.

De redactie van het Max Magazine bestaat uit ervaren columnisten, schrijvers en redacteuren die wekelijks dit magazine vullen. Dit doen zij met de 50 plussers in gedachten zodat je iedere week kunt genieten van een magazine boordevol tips en weetjes speciaal voor jou.