Quest Historie

https://weekbladabonnement.nl/kennis-en-wetenschap#Quest Historie abonnement

Voor iedereen die geschiedenis ook maar een heel klein beetje kan waarderen, is er de Quest Historie. De must have voor iedere geschiedenis freak en interessant voor iedereen die meer wilt weten over de geschiedenis van de wereld. Op een wetenschappelijke manier worden historische zaken bekeken, onderzocht, belicht en uitgedokterd. Alles met veel humor en nog meer wapenfeiten.

Illustraties en foto’s van toen kleden het magazine aan wanneer er weer een historisch onderwerp onder de loep wordt genomen. Vaak worden actuele gebeurtenissen gebruikt om naar het verleden te kijken. Op die manier krijg je dus ook een veel beter inzicht in wat er nu speelt. Grote belangrijke thema’s krijgen alle aandacht, maar er blijft ook nog voldoende ruimte over voor de kleinere, vaak bijzondere details.. Of het nu gaat over de Oude Egyptenaren of de Vikingen, het eerste Nederlandse verkeersbord, waarom Rembrandt eigenlijk echt beroemd is geworden of de geschiedenis van de hoed. Je kan het je zo wild niet bedenken, of het komt voor in dit tijdschrift, mits er een link is tussen het heden en het verleden.

Bekijk prijzen
Quest Historie

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
9 nummers
Beste Aanbieding

€ 50,-

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
34% Korting  

€ 50,-

(eenmalig)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

Je kan kiezen voor een abonnement met korting, met een cadeau of je kan een abonnement cadeau geven. Iedere 2 maanden ontvang je Quest Historie in de brievenbus en je krijgt ook al 10 procent korting in de webshop. Je hebt ook toegang tot de digitale versie, tot wel drie maanden terug. Er zijn vaak exclusieve abonnee acties en kortingen en je bent ook altijd voordeliger uit dan dat je naar de winkel moet gaan. Je dient het abonnement tijdig stop te zetten, anders wordt het na het aflopen van de termijn, automatisch verlengd. Het abonnement dat je cadeau doet, stopt automatisch.

 

Een abonnement met korting kies je voor 6 keer of voor 12 keer. Hoe langer je abonnement loopt, des te hoger de korting is die je krijgt.

Een abonnement met een cadeau kan je voor 4 keer of voor 6 keer nemen en er zijn verschillende cadeaus waar je uit kan kiezen.

Het abonnement dat je cadeau kan geven is voor 3 keer, 5 keer of 8 keer. Je krijgt er een gratis Greetz kaart bij, het magazine kan ook digitaal gelezen worden en stopt automatisch. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.

Wie leest Quest Historie?

Iedereen die geschiedenis interessant vindt, leest Quest Historie magazine. Kwaliteit staat voorop, er wordt gedegen onderzoek gedaan en het is altijd vol met humor en leuke weetjes. Omdat Quest Historie zo toegankelijk is, is het juist ook heel erg geschikt voor het hele gezin. Samen het verleden ontdekken, gebeurtenissen bespreken en ondertussen heel veel leren, op een plezierige manier.

 

Klassieke geschiedenisverhalen zijn vaak langdradig, onduidelijk, met lastige namen die je amper uit kan spreken en daardoor wordt het vaak iets waar mensen geen trek in hebben. Dit magazine brengt daar rigoureus verandering in. Geschiedenis zit vol humor, spanning, sensatie, techniek, wetenschap, cultuur. Het is alles om ons heen en meer. Je kan het heden niet los zien van het verleden en dat is precies wat er in dit tijdschrift behandeld wordt.

 

Of het nu gaat om grote wereldgebeurtenissen of om kleine alledaagse dingen. Ons hele leven is doordrenkt met geschiedenis. Door de geschiedenis te begrijpen, snap je het heden ook beter, en kan je de toekomst verbeteren. En al dat educatieve is erg handig en verantwoord, maar dankzij Quest Historie is het vooral ook heel erg leuk en interessant, inspireert het en krijg je trek naar meer kennis. Met een abonnement op Quest Historie, doe je niet alleen jezelf een plezier, maar iedereen om je heen.