Happinez abonnement.webp
Happinez abonnement
Meer info
Foodies Magazine.webp
Foodies Magazine
Meer info

Houd jij je veel bezig met je gezondheid of ben je op zoek naar inspiratie voor leuke gerechten? Health en Food magazines staan niet alleen boordevol tips en informatie, maar bevatten ook leuke interviews met inspirerende personen. Voor mannen en vrouwen zijn hier alle leuke Health en Food magazines te vinden! Hier vind je een overzicht van alle Health en Food magazines die hier verkrijgbaar zijn en waar je een tijdschrift abonnement bij kunt afsluiten. Je vindt hier bladen die zich vooral richten op lichamelijke gezondheid, maar ook bladen die zich richten op de mentale gezondheid. Ook als je op zoek bent naar een leuk kooktijdschrift om inspiratie op te doen voor lekkere en gezonde gerechten ben je hier op de juiste plek. Ontdek hier de leukste bladen in de categorie Health en Food en bepaal zelf waar jij je abonnement gaat afsluiten!

De leukste & beste Health en Food magazines

Aandacht schenken aan de lichamelijke en mentale gezondheid is belangrijk en met het lezen van Health en Food magazines ben je beter in staat om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Je leest waardevolle tips en daarnaast doe je ook veel inspiratie op door interessante interviews en artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Hier vind je een overzicht van een aantal bekende bladen waarbij jij een abonnement kunt afsluiten!

Happinez

Happinez is een mindstyle magazine dat zich vooral richt op mensen die op zoek zijn naar zingeving en diepgang. Thema’s als gezondheid, reizen, natuur, koken en cultuur komen allemaal voorbij in het magazine Happinez, dat acht keer per jaar verschijnt. Het blad staat vol met inspirerende verhalen, mooie beelden en bijzondere inzichten. Happinez richt zich op het verbeteren van de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Foodies

Voor iedereen die wat inspiratie nodig heeft in de keuken is Foodies een welkome hulp. Dit blad, dat maandelijks verschijnt, draait om eten. In Foodies vind je in de eerste plaats natuurlijk veel gerechten, zowel eenvoudig en maakbare recepten als culinaire gerechten. Verder vind je hier ook leuke achtergrondinformatie over gerechten en lees je over trends in de wereld van koken.

Mens/Womens Health

Lichamelijke en mentale gezondheid verdient alle aandacht: de bladen Mens en Womens Health zijn dan ook een goed hulpmiddel. Mens Health en de uitgave voor vrouwen, Womens Health, richten zich vooral op de lichamelijke gezondheid: je vindt hier handige sporttips en interessante verhalen, maar ook informatie over hoe je gezond met voedsel omgaat.

Delicious

Ben je op zoek naar een magazine over koken en eten? Dan is Delicious een uitstekende keuze. Dit blad verschijnt eens per maand en staat vol met lekkere en maakbare recepten, leuke tips voor in de keuken en heel veel mooie foto’s. Hier vind je genoeg inspiratie voor het maken van leuke en gezonde gerechten voor je gezin, maar ook voor vrienden en familie. Delicious neemt je ook mee in het ontdekken van de nieuwste foodtrends!

Waarom Health en Food magazines lezen?

Health en Food magazines lezen brengt een aantal voordelen met zich mee. In de eerste plaats is het heerlijk om een magazine te lezen. Je kunt echt even volop ontspannen. En als je geïnteresseerd bent in alles wat met Health en Food te maken heeft, zijn de bladen in deze categorie extra leuk om te lezen. De bladen staan vol interessante informatie en bieden daarnaast handvatten en tips voor een gezond en gelukkig leven.

De voordelen van een abonnement

Wist je dat het heel goed mogelijk is om een abonnement af te sluiten op een van de Health en Food magazines? Binnen een paar minuten regel jij een abonnement op jouw favoriete blad. Er zijn regelmatig interessante aanbiedingen op abonnementen waar jij optimaal gebruik van kunt maken: zo wordt een abonnement nog goedkoper dan het los kopen van magazines. Daarnaast ontvang jij altijd de nieuwste editie van het blad in de bus, nog voordat deze in de winkels verschijnt. Een abonnement afsluiten bespaart je tijd en geld! Een blad over gezondheid, koken of een combinatie van deze twee staat vol met bruikbare tips en interessante artikelen. Precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar leuke en toegankelijke gerechten of tips voor het sporten! Ontdek alle Health en Food magazines en bepaal zelf bij welk blad jij een abonnement wilt afsluiten. Kies de looptijd van het abonnement en start met genieten!