Cosmopolitan abonnement

Cosmopolitan abonnement

Vrouwen die alles uit het leven willen halen, hebben een abonnement op Cosmopolitan. Je wilt je goed en sexy voelen, die geweldige baan hebben, een fantastische relatie en een druk en gezellig sociaal leven. Je wilt alles en je wilt dat op niveau en met klasse. Dit tijdschrift brengt jou alles wat je moet weten over de liefde en relaties, carrières, je gezondheid, uitgaan, mode en beauty, inspirerende reizen en nog heel veel meer. Alles wat je over celebrities wilt weten, krijg je door weetjes en spraakmakende interviews voorgeschoteld. Dit alles en nog heel veel meer, staat voor wat Cosmopolitan is.

Dit tijdschrift is all about self empowering en zelfontwikkeling. Het inspireert en stimuleert, ondersteunt en motiveert. Dat gebeurt natuurlijk in het papieren tijdschrift, maar daarnaast kan je ook op de website terecht. Hier vind je nog meer artikelen, maar ook de Selflove club, Stars for days en andere onderwerpen zoals bewustzijn en lichaamspositiviteit. Niet alles is diepgaand en inspirerend, er zijn ook lekkere luchtige onderwerpen, waar je heerlijk mee kan ontspannen wanneer je een momentje voor jezelf neemt.

Bekijk prijzen
Cosmopolitan abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 12,50

 (Eenmalig)
Bestel nu met 16% Korting  

€ 12,50

(Eenmalig)
7 nummers

€ 24,99

 (Eenmalig)
Bestel nu met 23% Korting!  

€ 24,99

(Eenmalig)
14 nummers
Beste Aanbieding

€ 47,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 33% Korting!  

€ 47,50

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

Er zijn abonnementen met een cadeau, met korting of die je cadeau kan doen. Je krijgt naast het papieren magazine ook toegang tot de digitale versie. Je ontvangt het tijdschrift voor het in de winkel ligt en als abonnee krijg je ook exclusieve aanbiedingen en kortingen.
Een abonnement is goedkoper dan losse nummers.

 

Je kan een cosmopolitan en cosmogirl abonnement met korting nemen voor 3 keer, 7 keer of 14 keer. Hoe vaker jij de Cosmopolitan in je brievenbus wilt ontvangen, des te hoger de korting is. Een abonnement met een cadeau kan je nemen voor tussen de 3 keer en de 20 keer.
Hoe vaker jij het tijdschrift geleverd wilt krijgen, des te groter het cadeau dat je kan kiezen. Er zijn diverse cadeaus om uit te kiezen. Na het aflopen van de abonnementstermijn dien je het zelf tijdig stop te zetten, anders wordt het automatisch verlengd, na de termijn is het maandelijks opzegbaar. Je kan ook een abonnement cadeau doen. Dat kan voor 3 keer, 6 keer of 13 keer en je krijgt er een gratis Greetz kaart bij. Dit abonnement stopt automatisch en je hebt er geen omkijken meer naar.

Jouw inspirerende glossy

Of het nu gaat over liefde en geluk, mode en beauty, jouw carrière en zelfontwikkeling of inspirerende, echte real life verhalen. De eigentijdse vrouwen tijdschrift met stijl en klasse, die houdt van een druk en gezellig sociaal leven, die vol in het leven staat, ambitieus is en zichzelf continue wilt ontwikkelen, dat is de vrouw die kiest voor een abonnement op Cosmopolitan.

 

Met een abonnement op Cosmopolitan krijg je meer dan alleen een tijdschrift. Je krijgt inspiratie, raakt gemotiveerd, vindt herkenning, en je krijgt geweldige tips over shoppen, mode, maar ook over je psyche en je seksleven. Alles waar jij in je dagelijkse leven mee te maken krijgt, en alles wat je over het leven daarbuiten wilt weten, verschijnt iedere keer in je brievenbus.