glamour

Glamour abonnement

Iedere vrouw houdt van beauty en fashion, maar Glamour is veel meer dan alleen maar uiterlijke schoonheid. Glamour staat voor vrouwelijke kracht, een positieve blik naar het vrouwelijke lichaam, en natuurlijk ook om de carrière vrouw. Als abonnee wordt je gezien als lid van de Glamour familie, je geniet van exclusieve acties en kortingen, je krijgt het magazine thuis voor het in de winkel ligt en je kan ook de digitale versie van Glamour lezen. Je hebt dan ook toegang tot eerdere edities van tot 3 maanden terug. 

Je kan kiezen voor een abonnement met korting, met een cadeau of je kan een abonnement cadeau doen aan iemand anders.

Een abonnement dat je cadeau doet, kan 3 verschillende termijnen hebben. Je kan kuezen voor 3 keer, 7 keer en 14 keer de Glamour bij iemand anders laten bezorgen. Het voordeel van dit abonnement is dat het automatisch stopt na de actieperiode. Je hoeft het dus niet zelf op te zeggen en hebt er geen omkijken meer naar. Je krijgt er ook nog een gratis Greetz kaart bij om mee te sturen.

Bekijk prijzen
glamour

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 12,50

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Nu met 16% Korting

€ 12,50

(Eenmalig)
5 nummers

€ 19,99

 (Eenmalig)
Bestel nu met 20% Korting!  

€ 19,99

(Eenmalig)
8 nummers

€ 27,99

 (Eenmalig)
Bestel nu met 30% Korting!  

€ 27,99

(Eenmalig)
16 nummers
Beste Aanbieding

€ 49,99

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 37% Korting  

€ 49,99

(Eenmalig)

Over Glamour

U krijgt in deze vrouwen magazine het allerlaatste nieuws op het gebied van mode en beauty, maar ook showbizz nieuwtjes en spaartips. Alles uit het dagelijkse leven van de moderne vrouw komt hier aan bod en als eigentijdse vrouw, mag je dit magazine eigenlijk niet missen.

Glamour komt 1 keer per maand uit en wordt gemaakt door een redactie die geheel uit vrouwen bestaat, allemaal met hun eigen expertise en ervaring. Er zijn een paar hoofdthema’s die iedere vrouw aanspreken en maandelijks worden de onderwerpen daar aan gekoppeld, alsook aan de actualiteit. Zo is er van alles te lezen over entertainment, liefde, beauty & body, fashion, cultuur, power, moneytalk en glamour events.

Het grootste fashion en beauty tijdschrift

Glamour creeert een droomwereld en maakt deze toegankelijk voor de lezeressen. Empowerment en body positivty zijn erg belangrijk voor Glamour en alles wat met fashion en beauty te maken heeft, wordt daar aan gekoppeld, en behoort zeker tot de fashion tijdschriften. In de papieren versie vind je tekst en foto’s, en online vind je daarnaast ook nog geluid en video’s. Glamour wilt jou helpen bij het realiseren van een leuker leven, meer zelfvertrouwen, een betere kledingkast, een mooiere huid, een baan die bij je past en alles waar jij in het dagelijkse leven mee te maken krijgt, en vooral ook, wat jij naar een ander niveau wilt tillen.

 

Iedere dag zorgt Glamour voor een geluksmomentje met Glamour Daily. Dit is een dagelijkse nieuwsbrief, waar jij je voor op kan geven, waarin de redactie van maandag tot en met vrijdag hun favoriete artikelen met jou delen en deze voorzien van persoonlijke opmerkingen. Iedere dag heeft een vast thema, dus je weet precies wanneer het zin heeft om de nieuwsbrief te lezen of niet. Je maakt ook nog eens kans op fantastische prijzen, dus het heeft zeker zin om deze nieuwsbrief ook echt te lezen.

 

Er zijn ook Glamour events. Onder meer de National Glamour Day en het Glamour Beauty Festival. Hier kan je rekenen op hoge kortingen van topmerken, glamour talks, workshops en masterclasses. En je kan hier ook in contact komen met andere lezeressen van Glamour. Als lid krijg je natuurlijk korting en kan je eerder dan anderen een ticket bestellen. Voor de onafhankelijke vrouw is Money Talk ook belangrijk en er is dan ook nog een Glamours Money Talk event, waar je met influencers kan praten over alles wat met geld te maken heeft.

 

Glamour is het maandelijkse magazine voor de moderne vrouw met een jonge geest, die niet alleen bezig is met haar uiterlijk, maar ook met haar manier van leven, vrouwelijke kracht, carrière en alles wat voor de sterke, onafhankelijke vrouw belangrijk is. Naast het papieren tijdschrift is er ook een digitale versie en zijn er andere digitale producten waar je als abonnee toegang tot hebt. Iedere eigentijdse, zelfbewuste en groeiende vrouw, kiest voor Glamour.