Vogue Living

Vogue Living

Vogue is een wereldwijd bekend lifestyle magazine, en het is dan ook niet verrassend dat er ook een speciale uitgave is voor wonen, namelijk Vogue Living. Dit tijdschrift neemt je mee over de hele wereld, op zoek naar originele en bijzondere woonhuizen, interieurs en inspirerende bewoners. Met een nieuwsgierige blik, heel veel liefde en bijzondere aandacht voor droomhuizen met een persoonlijke touch en een intieme sfeer. Oogstrelend in beeld gebracht, niet te vergelijken met welk ander woon- of lifestyle magazine. Om jou ideeën, inspiratie en genietmomenten te bieden.

Binnen de woonbranche is Vogue Living leidinggevend, maar dit wil niet zeggen dat je per se in deze sector aan het werk moet zijn om een abonnement op Vogue Living te nemen. Zeker nu er meer tijd thuis doorgebracht wordt, is het juist fijn om allerhande inspiratie op te doen om het thuis allemaal nog persoonlijker, gezelliger, intiemer en stijlvoller te maken. Ook wanneer je bijvoorbeeld een verbouwing in het vooruitzicht hebt, is het goed om je al te oriënteren op de verschillende stijlen, trends en mogelijkheden.

Bekijk prijzen
Vogue Living

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Tijdelijk niet beschikbaar
Beste Aanbieding

€ 69,99

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
35% Korting  

€ 69,99

(eenmalig)

Een abonnement op Vogue Living

Je kan kiezen voor een abonnement met korting, met een cadeau of je kan een abonnement cadeau doen. Een abonnement is voordeliger dan losse nummers, en je krijgt het tijdschrift eerder op je deurmat dan dat deze in de winkel ligt. Voor abonnees zijn er speciale acties, exclusieve aanbiedingen en kortingen. Je kan het tijdschrift ook digitaal lezen op je laptop, tablet of smartphone, zelfs tot drie maanden terug.

 

Een abonnement met een cadeau kan je nemen voor tussen de 3 en de 9 keer en er zijn een behoorlijk aantal cadeaus waar je uit kan kiezen. Van een skincare set tot en met handdoeken en van een tafellamp tot en met een handtas. Allemaal van bekende merken. Een abonnement met korting kies je voor 3 keer, 6 keer of 12 keer en hoe langer je een abonnement neemt, des te hoger de korting. En wanneer je een abonnement cadeau wilt geven, dan kan dit voor 3 keer, 7 keer of 11 keer. Dit laatste abonnement stopt automatisch en je hebt er dus geen omkijken meer naar. Dat geldt niet voor de andere abonnementen. Die dien je zelf tijdig stop te zetten. Na het aflopen van je abonnementstermijn, loopt het automatisch door en is het makkelijk maandelijks opzegbaar.

Upmarket woontrends

Vogue staat voor stijl, klasse, eigentijds en upmarket. Dat geldt ook voor Vogue Living de lifestyle tijdschrift. De nieuwste gadgets, het laatste nieuws uit de woonbranche, bijzondere producten, persoonlijke inzichten en verhalen van ontwerpers en andere experts uit de modebranche, alsook de bewoners van bijzondere en exclusieve woningen, van over de hele wereld. Alle mogelijke moderne stijlen komen aan bod, je krijgt de nieuwste ontwikkelingen en innovaties als eerste te zien en er zijn tips en adviezen voor waar je naar toe kunt voor allerhande producten en gadgets, Dit is een van de beste interieur tijdschriften. Alles om jouw leven te verbeteren, upmarket te stuwen en zo een toevoeging te zijn voor jouw dagelijkse omgeving. Alle inspiratie leidt er toe dat jij nog meer jouw persoonlijkheid via jouw woning en tuin kan uitdrukken.

 

Iedereen die bezig is met het interieur of exterieur van een woning, zou een abonnement op Vogue Living moeten nemen. Inspiratie van over de hele wereld geeft jou de optie om een eigentijdse look aan je eigen ontwerpen en ideetjes te geven. Je maakt jouw directe leefwereld nog persoonlijker, gezelliger en stijlvoller.