Quest puzzelmix

Quest Puzzelmix

Naast alle andere tijdschriften van Quest, is er ook een Quest Puzzelmix voor hen de er van genieten om hun brein te trainen. Acht keer per jaar krijg je een 100 pagina’s tellend magazine vol met puzzels en breinbrekers op je deurmat. Met veel meer soorten puzzels dan in welk ander puzzelmagazine dan ook zorgt Quest Puzzelmix er voor dat je echte breintraining voor het hele gezin thuis hebt, nog voor het in de winkels te krijgen is.

Quest Puzzelmix traint je brein en houdt je scherp. Beeldpuzzels, cryptogrammen, ligikwissen, maar ook zeeslag, kraak tectonics, cijfercodes en sudoku. Je kan je algemene kennis testen met de QuestQuizzen of Zweedse puzzels, kruiswoord puzzels en filippines oplossen. Er zijn ook nog cryptoslangen, lijnpuzzels, woordrijgers en nog heel veel meer. Je raakt gewoon niet uit gepuzzeld. En wanneer dat nog niet voldoende is, dan kan je ook nog online op de Quest website kijken. Daar staan nog meer testen om te doen.

Bekijk prijzen
Quest puzzelmix

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 50,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
19% Korting!  

€ 50,-

(Eenmalig)
5 nummers

€ 22,50

 (eenmalig)
5% Korting  

€ 22,50

(eenmalig)
3 nummers

€ 15,-

 (eenmalig)
5% Korting  

€ 15,-

(eenmalig)

Een abonnement op Quest Puzzelmix

Er zijn drie soorten abonnementen. Een met korting, een met een cadeau of eentje om cadeau te doen. Die zijn in verschillende termijnen te krijgen. Je bent met een Kindertijdschrift abonnement altijd voordeliger uit dan in de winkel en je hebt ze ook nog eerder thuis. Voor abonnees zijn er exclusieve kortingen en speciale acties. Je dient de abonnementen tijdig stop te zetten, anders worden ze automatisch verlengd. Daarna zijn ze maandelijks opzegbaar. Het abonnement dat je cadeau doet is daar een uitzondering op. Die stopt vanzelf en nadat je die cadeau hebt gedaan, heb je er ook geen omkijken meer naar.

Een abonnement met korting kan je nemen voor 7 keer, 14 keer of 28 keer. Hoe langer je abonnement duurt, des te hoger de korting is die je krijgt. Een abonnement met een cadeau kan je nemen voor 5 keer, 7 keer of 14 keer. Er zijn verschillende cadeaus waar je uit kan kiezen. Een abonnement dat je cadeau geeft, is er voor 3 keer, 5 keer of 11 keer. Je krijgt er een gratis Greetz kaart bij.

Quest Puzzelmix voor het hele gezin

Je kan heerlijk alleen genieten van vele uren puzzelplezier of je gebruikt het puzzelmagazine om kwaliteitstijd met je gezin door te brengen. Samen breinbrekers oplossen, puzzels maken en jullie brein scherp houden. Ontspannen momenten waarin je plezier hebt en je brein traint en scherp houdt. En natuurlijk is het ook heerlijk om gewoon even tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen met een lastige puzzel abonnement.

De oplossingen van de puzzels staan online op de website van Quest en het is dus veel moeilijker om even te spieken.

 

Quest staat voor ontwikkeling en je brein, op welke manier dan ook, de verschillende tijdschriften met andere thema’s. Quest Puzzelmix sluit daar naadloos op aan en het is dan ook echt een toevoeging aan je tijdschriftenbak. Of je nou een abonnement neemt voor jezelf of voor je gezin of dat je iemand een abonnement cadeau doet, je weet zeker dat je er plezierige, ontspannen momenten van breintraining mee op je deurmat krijgt.