Ouders van nu

Ouders van Nu

Wil je zwanger worden, ben je zwanger of ben je al ouder, dan is Ouders van Nu het magazine voor jou. Met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van betrouwbare, wetenschappelijk onderbouwde inhoud, onder meer met artsen en andere specialisten, maar ook de ervaringsdeskundigen, namelijk ouders zelf. Tips, suggesties en oplossingen over alle fases. Van de zwangerschap tot aan de brugklas. Hierdoor heb jij een onuitputtelijk online en offline gids waar je als ouder zijnde op kan bouwen en vertrouwen. Naast het magazine zijn er ook een website, een app, boeken, nieuwsbrieven, een online shop, een voordeelpas, het forum, het festival, de kledinglijn, de zwanger- en babybox en er zijn ook nog eens maatschappelijk initiatieven zoals de Papa Petitie en Goed onderwijs, ik teken ervoor.

Bekijk prijzen
Ouders van nu

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers
Beste Aanbieding

€ 11,99

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Stop automatisch  

€ 11,99

(eenmalig)

De missie is om het leven van ouders leuker en makkelijker te maken. Het biedt herkenning, ondersteuning en begrip. Het geeft ouders meer vertrouwen in de opvoeding en helpt bij het maken van keuzes, zowel dagelijkse als belangrijkere keuzes. Maar liefst 16 keer per jaar krijg je het magazine thuis geleverd en lees je alles over nieuwe ontwikkelingen, interessante onderzoeken, allemaal gericht op de opvoeding en ontwikkeling van jouw kind. Onder meer door interviews, reportages en columns en artikelen. Naast het reguliere magazine krijg je 4 keer per jaar een special gericht op een specifiek thema. Denk dan aan Peuters, Vakantie of Voeding.

Ouders van Nu abonnement

Met een abonnement krijg je iedere maand dit tijdschrift op je deurmat en kan je het ook digitaal lezen op je tablet of laptop. Je kan een abonnement met korting nemen, maar er is ook geregeld een abonnement met een leuk cadeau te krijgen. Je kan een abonnement met korting nemen voor tussen de 4 en 48 keer. Hoe langer je een abonnement neemt, des te hoger de korting. Je kan eerst kijken of je wel een abonnement wilt, door een proefabonnement van 4 nummers te nemen. Ken jij mensen die binnenkort ouders worden? Dan kan je ook een abonnement cadeau doen. Dat kan voor 4 keer, 8 keer of 16 keer. Dit abonnement stopt automatisch en je hebt er dus geen omkijken meer naar. De andere abonnementen dien je zelf tijdig stop te zetten, anders lopen ze automatisch door en dan zijn ze, na de abonnementstermijn, maandelijks opzegbaar.

Ouders van Nu is jouw dagelijkse steunpilaar

Dit magazine is ontzettend betrokken bij de lezers en dat merk je niet alleen in het tijdschrift zelf, maar vooral ook op de website van Ouders van Nu. De website staat vol met inspiratie, persoonlijke artikelen, checklists die je helpen tijdens bijzondere tijden en informatie over producten en diensten waarvan je tijdens en na je zwangerschap gebruik maakt. Er zijn artikelen van experts over diverse fases van het ouderschap en op het forum kan je vriendschappen vinden met andere ouders.

Of het nu tijdens of na de zwangerschap is, als ouders is dit magazine een must-have. Je bent op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van opvoeding, scholing, voeding, levensstijl en je krijgt ook nog eens ontzettend veel tips en trucjes die je dagelijks toe kan passen. Je geeft jezelf een rustmoment en ontspanning met een abonnement, terwijl je tegelijkertijd inspiratie opdoet, andere ideetjes bedenkt of tegenkomt en dat alles met humor en met andere ouders samen.