Foodies Magazine

Foodies magazine abonnement

Het behoeft eigenlijk geen uitleg, want de naam van dit tijdschrift vertelt jou precies waar het over gaat. Eten. Lekker eten. Dit tijdschrift is voor iedereen die van eten houdt. Van makkelijke en snelle, maar overheerlijke gerechten tot met uitdagende, experimentele orgastische recepten. Dat is natuurlijk niet het enige. Het is niet alleen maar een geweldig recepten magazine. Er is een culi-tour met mooie en interessante achtergrondverhalen, leuke goodies en must-have gadgets en de onmisbare kookboeken.

In principe verschijnt dit magazine maandelijks, maar de data zijn onder voorbehoud. Met een abonnement heb je het tijdschrift altijd een paar dagen eerder in de bus, dan dat het in de winkels ligt. Naast het papieren magazine is er ook een website. Hierop vind je nog meer recepten, het laatste food-nieuws, inspiratie en hotspots. Eigenlijk alles wat je als liefhebber van lekker eten wilt, moet en hoort te weten. Met dit culinaire magazine leer je niet alleen meer over eten, maar ook over de ingrediënten, technieken en alles wat maar met voedsel te maken heeft.

Bekijk prijzen
Foodies Magazine

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 15,00

 (Eenmalig)
Verschijnt iedere maand! Bestel nu met 33% korting!

€ 15,00

(Eenmalig)
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 55,00

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Leuk als kado! Bestel nu met 39% korting!

€ 55,00

(Eenmalig)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk?

Je abonnement begint een maand nadat je het hebt afgesloten. Je kan 3 abonnementstermijnen kiezen. Een kort abonnement van 4 keer, een jaarabonnement of een tweejarig abonnement. Hoe langer je een abonnement neemt, des te groter de korting is die je krijgt. Je kan ook een abonnement van 3 keer cadeau doen. Je krijgt dan een cadeaubon per e-mail en dit abonnement stopt automatisch. De andere abonnementen dien je zelf op tijd stop te zetten.

Foodies is een lifestyle

Iedereen houdt van lekker eten, maar bij een Foodie draait echt alles om eten, om kwaliteit, om lekker, om technieken. In Foodies vind je dus niet alleen maar recepten, maar het is een kooktijdschrift met simpele en snelle recepten voor door de week, maar ook met recepten voor een uitgebreid diner. Je leert met nieuwe ingredienten te werken, waar je die kan halen, hoe je die moet gebruiken en je leert nieuwe technieken. Ongeacht je kookniveau, alles wordt zo makkelijk uitgelegd en is zo afwisselend en veelzijdig, dat iedereen de recepten kan uitvoeren, ongeacht welk kookniveau je hebt. De recepten zijn maakbaar, maar verleggen wel je culinaire grenzen.

U kunt deze magazines beetje vergelijken als de men en womans health abonnement

 

Foodies neemt je mee in een levensstijl waar koken geen activiteit is, maar essentieel. Foodies inspireert niet alleen, maar de redactie wordt ook geinspireerd door de lezers. In combinatie met de actualiteiten, krijg je iedere maand de laatste trends op het gebied van koken, op een manier voor je, zodat jij het zelf kan uitvoeren. Als liefhebber van lekker en goed eten, mag je dit tijdschrift niet missen!