Libelle abonnement (2)

Libelle abonnement

Het vrouwenblad Libelle is een tijdschrift boordevol informatie en inspiratie. Het is een magazine waar de eigentijdse vrouw zichzelf in herkent en waarmee zij zich kan identificeren. Je hebt iedere week een blad vol met reportages, interviews, columns en uitgebreide dossiers vol met informatie en achtergronden.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste mode- en lifestyle trends? Precies weten wat er aan de hand is met bekend Nederland? Je vindt het allemaal in de Libelle. Wil je iets aan je huis of tuin doen? Ben je op zoek naar goede ideetjes voor een feestje? Of wil je juist weer eens lekker in je vel zitten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ook over deze onderwerpen vind je wekelijks van alles in dit magazine voor echte vrouwen.

Bekijk prijzen
Libelle abonnement (2)

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Proefabonnement

€ 4,_

 (Eenmalig)
4 Nummers | Stopt automatisch  

€ 4,_

(Eenmalig)
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 1,40

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
+ Digitaal &Lezen via Tijdschrift.nl & wekelijks thuisbezorgd (56 nummers) Nu met 33% Korting

Vanaf € 1,40

(wekelijks)

Libelle aanbiedingen

Uiteraard heeft de Libelle net als vele andere vrouwen tijdschriften zo nu en dan super leuke aanbiedingen. Op dit moment zijn de volgende aanbiedingen actief:

Het Proefabonnement:

Kosten: 6 weken voor € 6,- 

Een goedkoop libelle abonnement die automatisch stopt. Je zit met deze speciale aanbieding dus nergens aan vast. Na 6 weken ontvang je geen Libelle meer in de brievenbus. Perfect dus voor vrouwen die het blad willen testen. 

Naast het proefabonnement heeft Libelle uiteraard ook normale abonnementen, die variëren met een looptijd van 1 tot 3 jaar.

Libelle abonnement:

Kosten: € 3,25 per week

 • Libelle wekelijks thuisbezorgd (56 nummers)
 • Volledig toegang tot premiumartikelen en verhalen*
 • Elke week het digitale magazine
 • Lezen via Tijdschrift.nl

Libelle Digitaal

Kosten: € 2,08 per week

 • Volledig toegang tot premiumartikelen en verhalen*
 • Elke week het Digitale magazine

Libelle Digitaal Basis

Kosten: € 1,38 per week

 • Volledig toegang tot premiumartikelen en verhalen*

*Libelle.nl is vernieuwd! De website heeft een nieuwe look gekregen en u vindt er nóg meer verrassende verhalen, actualiteit, nieuwtjes, tips en puzzels. Al deze mooie artikelen zijn nu ook gebundeld in de gloednieuwe Libelle app. Als Libelle abonnee leest u onbeperkt alle artikelen en hebt u toegang tot alle exclusieve verhalen. Sommige van deze abonnementen stoppen automatisch.

Heeft de Libelle nog meer edities?

Jazeker, naast het standaard libelle abonnement zijn er ook nog andere mogelijkheden.

Libelle Specials

De Libelle specials bestaat uit 16 nummers en bestaat iedere keer uit een specifiek thema met als de hoofdonderwerpen: Gezondheid, tuin & zo, lekker en living. Voor meer informatie over de Libelle Specials klik hier

Libelle Bookazine

Een boek in tijdschriftvorm. Deze fantastische editie verschijnt 13 keer per jaar en staat vol bijzondere verhalen. Het voordeel van de bookazine is dat ze lekker licht zijn, dus perfect voor op vakantie. Meer informatie over de Libelle Bookazine? Bekijk dan zeker even deze pagina

Libelle puzzelen

Libelle puzzelen is een speciale puzzeluitgave voor echte puzzel liefhebbers. Deze speciale editie verschijnt elke 2 maanden en staat vol met allerlei verschillende puzzels. Denk hierbij aan Woordzoekers, kruiswoordpuzzels cryptogrammen, sudoku's en nog veel meer.. Wil je meer weten over dit blad? Bekijk dan onze Libelle Puzzelen pagina

Wat vind je in de Libelle

Mode, beauty fashion blad worden natuurlijk niet overgeslagen. En dat geldt tevens voor de persoonlijke en menselijke verhalen en onderwerpen die behandeld worden. Er is altijd wel een interview met een bekende Nederlander of een bekende schrijver. En je vindt ook altijd achtergrondverhalen die een uitgediept artikel over een nieuwswaardig onderwerp.

 

Lekker eten en drinken wordt ook uitgebreid behandeld. Gezonde koekjes leren maken, toetjes met weinig calorieën, recepten en informatie gaan hand in hand en geven jou een uitbreiding op je normale eetgewoontes. Als je van lekker eten houdt en ook graag gezond wilt doen, dan kan jij je lol niet op dankzij het food gedeelte van de Libelle.

 

Hou je van reizen? Wie eigenlijk niet zou je denken. Of je nu op zoek bent naar de mooiste plekjes in Nederland, wandel- en fietsroutes in Luxemburg, of naar voordelige reizen binnen Europa? Je vindt het allemaal in de Libelle.

 

De Libelle Specials heeft altijd een thema. Denk dan bijvoorbeeld aan Libelle Gezond en Gelukkig of Libelle Tuin & Zo. Een uitgebreid extra tijdschrift geheel gericht op een specifiek onderwerp.

 

Je kan de Libelle met een abonnement ook gratis online lezen. En daar vind je nog meer! Zo kan je online een Libelle Premium abonnement nemen. Vanaf maar 0,48 eurocent per week krijg je toegang tot Libelle Premium. Daar kan je alle Premium artikelen lezen. Hier vind je ook vervolgverhalen en krijg je wekelijks een numeroscoop. Je kan hier ook prachtige breipatronen vinden, extra interviews lezen en krijg je iedere dag een nieuwe puzzel. Je vindt de premiumartikelen handig bij elkaar en wanneer je een van deze artikelen gelezen hebt dan worden deze opgeslagen in je bewaarlijst zodat je ze makkelijk terug kan vinden.

Wat krijg je bij een Libelle Abonnement?

Bij de meeste magazines krijg je precies waar je voor betaalt. Het tijdschrift. Bij Libelle is dat echter anders. Hier krijg je meer dan alleen maar het magazine zelf. Er zijn bijna altijd abonnementen te vinden met korting en geregeld krijg je er ook nog eens een cadeau bij of een product met fikse korting speciaal voor Libelle abonnees.

 

Je krijgt sowieso 50 % korting op Libelle Special, Libelle Bookazine en Libelle Puzzelen. Je kan sparen voor een Libelle bedelarmband en je krijgt altijd een gratis jaarkalender. Wekelijks worden er 5 cadeaus verloot, dus jij maakt iedere week 5 keer kans om te winnen. En aan het einde van het jaar geeft Libelle ook nog eens 100 kerstpakketten weg.

 

In het tijdschrift zelf en online vind je wekelijks ook nog andere aanbiedingen. Denk dan aan welness- en hotelkortingen, weekendjes weg tegen een voordelig tarief en leuke uitstapjes. Zoals je zit kan jij je geluk niet op met een abonnement van Libelle, want je krijgt veel meer waar voor je geld.

 

De looptijd van het abonnement

Er zijn 3 verschillende abonnementen te krijgen van Libelle. En deze kan je nemen voor de duur van 3 verschillende looptijden. Voor 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. De betaling geschiedt via automatisch incasso en je kan er voor kiezen om per kwartaal, per half jaar of per jaar te betalen. Een maand voor je abonnement afloopt, dien je het op te zeggen, anders wordt het stilzwijgend verlengd. Dan kan jij je abonnement wel ten allen tijden opzeggen, met inachtneming van een maand opzegtermijn.

 

Je kan met een abonnement de Libelle ook digitaal lezen en je krijgt 50% korting op de online premium versie van het magazine. Je kan kiezen voor een standaard Libelle abonnement, voor een abonnement met Libelle en de Specials of voor een Libelle abonnement en Bookazine.

 

Geregeld vind je ook tijdelijke aanbiedingen voor kortere abonnementen. Denk dan bijvoorbeeld aan een abonnement van 6 maanden, zodat je eerst eens kan kijken of je wel voor een langere tijd aan een abonnement vast wilt zitten.

Kwaliteit

Met de Libelle haal je kwaliteit in huis. Degelijke informatie van betrouwbare bronnen, hebben ervoor gezorgd dat de Libelle al heel lang een goede reputatie heeft. De abonnees zijn ook erg belangrijk voor de Libelle en ze staan dan ook bekend om een uitmuntende klantenservice. Deze is telefonisch te bereiken van 09.00 tot 21.00 op telefoonnummer 088-550113. Wil je liever chatten of mailen? Dan kan dat ook via de website van Libelle of de verschillende social media van het magazine.

 

De Libelle redactie bestaat uit ervaren redacteuren, schrijvers en columnisten die met kennis en ervaring het blad voor jou vullen. Dit doen zij met de moderne vrouw in gedachte zodat jij iedere week kan genieten van ontspanning en je kan laten inspireren doordat je de Libelle in de bus geleverd krijgt.

Meer lezen over Libelle


De Libelle Winterfair is het evenement van het jaar dat jou voorbereidt op de drukke feestmaand. Een sfeervol winterwonderland, helemaal in de gezellige kerstsfeer. En dit jaar zou de Libelle Winterfair voor de tiende keer plaatsvinden. Door de Corona maatregelen is het echter onmogelijk om dit evenement te houden en voor alle deelnemers en de bezoekers de veiligheid te garanderen. Daarom is de Libelle Winterfair opgeschoven. Dat houdt niet in dat er helemaal niks gedaan wordt.

De organisatie is evengoed van plan er een onvergetelijke kerst van te maken en hoe ze dat willen doen kan je lezen op de website van Libelle. Houd deze dus goed in de gaten.

Wat kan je verwachten van een volgende Libelle Winterfair?

De Libelle Winterfair is ieder jaar een groot verwenfestijn. Je kan hier ontzettend veel inspiratie op doen voor de feestdagen en het is een heerlijke dagje uit voor jou en je vriendinnen of samen met je moeder, dochter of tante.

Er zijn meer dan 200 winkeltjes, er zijn gratis creatieve workshops waar jij je voor op kan geven, er is een kooktheater waar je inspiratie op kan doen en zelfs kan proeven wat voor lekkers er allemaal voor de Libelle lezeressen bedacht is. In het animatietheater kan je genieten van een heleboel optredens.

Of je nu op zoek bent naar spulletjes voor in je eigen huis of tuin of als kerstcadeautje, of dat je mode- en beautytips kan gebruiken zodat je er tijdens de feestdagen geweldig uit ziet. Je gaat helemaal voorbereid de feestdagen tegemoet.

Er zijn ook altijd cadeautjes voor de bezoekers van de Winterfair. Die krijg je bij aankomst in een Libelle-tas. Deze tas kan je vullen met alle cadeautjes die op de Winterfair voor jou klaar liggen.

Kort samengevat 10 redenen om te gaan

 1. Je krijgt dus veel cadeautjes en andere extraatje, waaronder een Stempelkaart en een Libelle tas.
 2. Je krijgt een boekje van het voorleesplatform Erwaseenzzz.be en als jij je registreert dan krijg je iedere maand een voorleesboekje met 4 hoofdstukken van een bestaand verhaal thuisgestuurd.
 3. Dagelijks zijn er chefkoks aan het kokkerellen en je hoeft niet alleen maar te kijken, maar je mag er ook van proeven.
 4. Er is een studio en in deze studio kan jij mee doen met vriendinnen-speeddaten of grappige battles waar je prijzen mee kan winnen.
 5. Er zijn tal van gratis workshops waar je kan leren om kaarsen te versieren, cocktails te shaken, cadeaulabels leert maken, kledingtips kan krijgen en nog heel veel meer.
 6. Wanneer je een goed doel steunt, dan maak je kans om in het Libelle Winterfair Wenskrantje te komen. Deze vind je later bij je Libelle.
 7. Er zijn meer dan 200 winkeltjes waar jij de perfecte kerstcadeautjes kan vinden.
 8. Er zijn ervaren opvoedexperts die de Libelle Mama’s voorziet van raad, tips geeft en die je helpt om een nog betere moeder te worden.
 9. Er is een heuse Libelle Collectie met kleding voor de feestdagen. Je kan hier meteen je outfits samenstellen en bent in een keer klaar voor alle feestdagen. Je ziet er dan op en top, naar de laatste mode, gekleed uit.
 10. Je kan kennis maken met het nieuwe Libelle Vriendinnen Platform. Dit is een online vriendinnen platform waar jij op een vertrouwelijke en veilige plek, leuke nieuwe Libelle vriendinnen kan vinden.

Zoals je ziet is de Libelle Winterfair meer dan de moeite waard. Het is dan wel zo dat het dit jaar afgelast is geworden, in verband met de Corona-maatregelen, maar er gaat sowieso wel een feestelijk evenement zijn, online, houd daarvoor de Libelle website in de gaten.

Als lezer en abonnee tel je echt bij Libelle. Ook wanneer het gaat om opzeggen. Dit is dan ook ontzettend makkelijk gemaakt

Wanneer je een abonnement aangaat, dan dien je het abonnement af te ronden. Je kan dus niet tussentijds opzeggen. Een maand voor het eindigen van je contract dien jij jouw abonnement op te zeggen. Ander wordt het stilzwijgend verlengd. Daarna kan je het abonnement van Libelle ten allen tijden opzeggen, met in acht neming van een maand opzegtermijn.

Libelle heeft verschillende looptijden voor de abonnementen. Er zijn aanbiedingen waarbij je een proefperiode van 6 maanden kan aangaan. De standaard abonnementen lopen 1, 2 of 3 jaar. Het is zinnig om de abonnementen in de gaten te houden. Zo kan het lonen om een abonnement af te laten lopen en een nieuw abonnement af te sluiten, maar heb jij al het voordeligste abonnement van Libelle, dan kan het juist weer voordeliger zijn om het stilzwijgend te laten doorlopen.

Hoe kan ik mijn Libelle abonnement opzeggen?

De snelste weg om je abonnement op te zeggen is door te bellen met de klantenservice van Libelle op telefoonnummer 088-550250. Deze is te bereiken van 09.00 tot 21.00. Op de website van Libelle kan je ook een terugbel verzoek indienen. Je kan je telefoonnummer achterlaten en vervolgens belt Libelle jou terug. Op die manier maak je zeker geen kosten.

Wanneer je jouw abonnement afsluit, dan heb je nog 14 dagen om hier op terug te komen. Dit is wettelijk bepaald en je hoeft geen reden op te geven voor het herroepen van het abonnement. Heb je al een keer of vaker een Libelle in de bus gehad? Dan dien je die natuurlijk wel te betalen.

Na het aflopen van je abonnementsperiode, gaat er een nieuwe abonnementstermijn in. Wil je jouw abonnement opzeggen binnen deze termijn, dan kunnen er administratie- en verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Dit wordt vervolgens verrekend met het al betaalde abonnementsgeld.

De klantenservice van Libelle is ook te bereiken via een chatscherm op de website van Libelle, via de mail en social media zoals Facebook en Twitter.

Er zijn diverse websites online te vinden die zich bezighouden met het opzeggen van abonnementen. Dit kan in sommige gevallen handig zijn. Bij Libelle is het echt heel erg makkelijk om het zelf te regelen. De abonnees en lezers van Libelle zijn erg belangrijk voor het tijdschrift en de klantenservice is altijd zeer behulpzaam. Ook wanneer jij belt om je abonnement van de Libelle op te zeggen.

De Libelle Beurs wordt ook wel de Libelle Zomerweek genoemd. Dit immense strandfeest voor vriendinnen is een evenement waar iedere Libelle lezeres, en vele anderen, naar uitkijkt. Jammer genoeg is de 2020 editie verplaatst moeten worden, nu al voor de tweede keer. Eerst naar het najaar en vervolgens naar mei 2021. Dit in verbande met alle Corona maatregelen.

Het was niet mogelijk om de gezondheid en veiligheid van iedereen te kunnen garanderen en Libelle heeft er dan ook voor gekozen om dit fantastische evenement te verplaatsen in plaats van af te zeggen. Daarnaast is er wel ook een online feestje georganiseerd zodat iedereen deze dagen toch kon genieten van goede muziek en interessante workshops.

Wat is er te doen op de Libelle Beurs?

De Libelle Beurs vindt plaats op het Aalmeerderstrand in Almere. Een geweldige locatie om met vriendinnen te genieten van bekende artiesten, interessante workshops, geweldige standjes, lekker eten en een geweldige positieve sfeer.

Het duurt 7 dagen en in deze periode bezoeken zo rond de 82.000 vrouwen het festijn. De meeste vrouwen zijn 30+. Er zijn ook ongeveer 400 standjes. Je kijkt je ogen dus uit, kan heerlijk eten proeven, nieuwe gadgets uitproberen en lekker shoppen. Daarnaast is er ook nog eens ruimte voor 15.000 workshopplekken voor bezoekers van de beurs.

Ieder jaar is er een thema, dat natuurlijk ook jaarlijks veranderd. De modeshows, artiesten, metamorfoses, proeverijen en aankleding zijn daar natuurlijk op afgestemd. Er zijn ook mogelijkheden om politici en Libelle-columnisten te ontmoeten. Zij geven ook interviews waar je bij aanwezig kan zijn. En dat allemaal op het strand in de perfecte omstandigheden.

#Samenvanuithuis

In plaats van de beurs organiseerde Libelle dit jaar een online evenement. De hele week, waren er iedere dag, 3 uur lang online optredens van artiesten, workshops en een heuse modeshow te zien. Je kon de uitzendingen gratis volgen en deze zijn nog steeds online terug te vinden. Op die manier kon je thuis toch van een Libelle feestje genieten en dat kan nog steeds als je de uitzendingen terug bekijkt.

Libelle had een cross-mediaal nieuws- en lifestyle platform genaamd Libelle Daily. Het platform was ontzettend populair en tijdens de hoogtijdagen waren er meer dan 1,8 miljoen unieke bezoekers per maand. Het idee van Libelly Daily is nu geïntegreerd met de Libelle website en je vindt hier op de homepage meteen de dagelijkse nieuwtjes, weetjes en andere informatie.

Wat wel nog steeds actief en populair is, is de Libelle Daily Deelt Uit. Dit is een interactieve live stream waar er live in de uitzending gereageerd kan worden. Er is dus een live en actuele interactie tussen de presentatoren en de kijkers. De kijken kunnen prijzen winnen. Wanneer de live show precies is, kan je terugvinden op de website van Libelle. Als je geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Libelle, dan vind je daarin ook een aankondiging terug. Natuurlijk is er ook nog een aankondiging op de social media kanalen van de Libelle en in het tijdschrift zelf.

Niet hetzelfde als Libelle Daily, maar wel in samenwerking met, is Libelle TV. Hierop vind je bijvoorbeeld de Libelle Daily Deelt Uit uitzendingen, maar ook vele andere andere onderwerpen komen aan bod. De combinatie van live interactie met lezeressen, de informatie en inspiratie op de website en in het magazine, In zowel beeld als geschrift, maakt van Libelle het moderne magazine voor de vrouw met gevoel voor stijl en klasse.

Het leven bestaat uit ups en downs en daar ontkomt niemand aan. Ingrijpende gebeurtenissen hebben een effect op je gestel, zeker in de nasleep. Je bent daar in niet alleen. En De Dag Nadat van Libelle laat dat heel mooi zien door ontroerende, emotionele en inspirerende verhalen over de dag na een gebeurtenis.

In deze rubriek krijgen lezeressen het woord. Zij kunnen vertellen hoe zij zich voelden in de periode na een ingrijpende gebeurtenis in hun leven. De rubriek stopt, maar het leven, en dus ook het verhaal, gaat door. Ook daar heeft de Libelle aandacht voor en die verhalen kan je lezen op Libelle Daily.

Echte verhalen van echte vrouwen

Vrouwen zijn emotionele wezens en zeker wanneer er iets heftigs gebeurt, dan kan dat een hoop verwarring, ontroering, verdriet of juist geluk opleveren. Het zijn echte verhalen van echte vrouwen en veel lezeressen herkennen zich daar in, kunnen er steun uit halen doordat ze zien dat ze niet alleen zijn, of ze kunnen er raad en wijsheid uit halen omdat ze zien hoe een andere vrouw met een gelijke situatie is omgegaan.

Het kan ook helpen bij het maken van keuzes. Je weet immers pas hoe iets is, wanneer je het ook hebt meegemaakt. Hoe voelt het bijvoorbeeld als je ergens onuitgenodigd binnen komt? Wat kunnen gevolgen zijn van je uitspreken over een specifiek onderwerp? Hoe is het om erachter te komen dat je partner is vreemd gegaan? Of dat een familielid tegen je gelogen heeft?

Zo zijn er honderden dagelijkse en niet-alledaagse onderwerpen te bedenken die allemaal behandeld worden in de rubriek De Dag Nadat van Libelle. Online, op Libelle Daily, kan je dan het vervolgverhaal lezen.

Je vindt de het vervolg onder de categorieën Ontroerende verhalen, Verwarrende verhalen, Blije verhalen en Meer verhalen.  Je hebt hier geen extra abonnement voor nodig.

Voor De Dag Nadat Vervolg dien je Premiumlid te zijn. Als abonnee van Libelle krijg je 50% korting op het online Premium gedeelte van dit tijdschrift.

Libelle Deelt Uit is een live show op Facebook en Internet waarin Libelle cadeaus weg geeft. Je kan tijdens de live show ook reageren op de presentatoren in de live chat. En je maakt natuurlijk kans op een van de prijzen.

De uitzending wordt op tijd aangekondigd via verschillende kanalen. Zo vind je het terug in het magazine zelf, maar ook op de website en de social media kanalen. Er staat ook een aankondiging in de nieuwsbrief. Vanaf dat moment zijn ook de prijzen bekend en kan jij je via de website opgeven om kans te maken op een van de prijzen.

Wanneer je het formulier invult, dan is het belangrijk dat je in het opmerkingenveld aangeeft op welk cadeau jij kans wilt maken. Het kan zijn dat een prijs vaker wordt weg gegeven, maar ook dat er maar een exemplaar te winnen is.

Prijzen van Libelle Deelt Uit in het verleden

Is het de moeite waard om je in te schrijven voor een prijs? Nou, dat valt niet te ontkennen. De prijzen zijn altijd van goede kwaliteit, vaak leuke gadgets, handige huishoudelijke apparaten, interessante boeken, gezondheidsproducten, verzorgingsproducten  of tegoedbonnen voor leuke uitjes en nog heel veel meer. En allemaal van bekende merken.

De laatste uitzending van Libelle Deelt Uit werden de volgende prijzen uitgedeeld.

 • 5 x kaartenset van Leukigheidjes.nl – 12 leuke kaarten voor iedere gelegenheid.
 • 5 x het boek Reboot je gezondheid in 24 uur.
 • 1 x een Zwitscherbox in eikenkleur van Relaxound. Een  bewegingssensor activeert vogelgezang van 2 minuten.
 • 2 x entree voor 2 personen, inclusief high tea, bij Floriworld.
 • 1 x een Maxi foam matras en 1 x een Maxi pocket matras, beiden van Beter Bed.
 • 1 x een melkopschuimer van Inventum.

Dat zijn 6 verschillende en in totaal 15 prijzen die gewoon worden weg gegeven.

Houd het magazine en de website van Libelle goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je nooit een uitzending van Deelt Uit hoeft te missen. Je maakt dan iedere keer kans op geweldige prijzen.

Libelle houdt er van om cadeautjes weg te geven en dat laten ze niet alleen met hun aanbiedingen zien. Om de haverklap zijn er allerhande winacties die jou kans geven op fantastische prijzen.

Het kan zomaar zo zijn dat je, door een enquête in te vullen, kans maakt op een goodiebag. Met die enquete draag jij dan ook nog eens bij tot het in stand komen van de ideale tas. Soms hoef je alleen maar een formulier in te vullen om kans te maken om de betreffende prijs.

Een andere manier om bijvoorbeeld jouw droomreis te winnen is door een Q&A op te nemen en te uploaden. Je krijgt instructies voor de inhoud en tips voor de invulling. Na het uploaden van de video, maak je kans op de prijs. Er is al een droomvakantie ter waarde van 5000,- euro uit gegaan.

Doe je graag mee aan een quiz? Ook dan kan jij je lol niet op, want er zijn quizzen met verschillende onderwerpen en allemaal hebben ze fantastische prijzen. De leukste quizzen zijn natuurlijk de interactieve video’s. Je kijkt de video en kan in de video op het juiste antwoord klikken. Jij wilt de volgende quiz dus zeker niet missen.

Soms zijn er winacties voor specifieke abonnees of lezers. Door bijvoorbeeld een vragenlijst over de Libelle Specials in te vullen, maak je opeens kans op mooie prijzen. Bij de hier genoemde actie kon je ook nog eens 4 verschillende specials aanvragen, waarnaar je een vragenlijst toegestuurd kreeg, in het geval dat je nog nooit een Libelle Special had gelezen, maar toch aan de winactie mee wilde doen.

De Libelle organiseert ook events. Denk dan bijvoorbeeld aan het Libelle Ladies Event met de film De Matchmaker. Je kan dan kaartjes winnen voor deze gelegenheid, waar dan vaak ook nog extraatjes, zoals een hapje en een dankje en een goodiebag, bij zitten. Ook was bij dit event een van de hoofdrolspelers van de film aanwezig, waardoor jij dus kans hebt deze bekendheid te ontmoeten.

Kortingen en aanbiedingen bij Libelle

Libelle heeft niet alleen zelf geregeld aanbiedingen en kortingen voor de eigen producten. In samenwerking met allerhande bedrijven kan Libelle aantrekkelijke kortingen geven en interessante aanbiedingen doen.

Soms krijg je iets extra wanneer je het via Libelle regelt. Je bestelt bijvoorbeeld tickets voor een musical en krijgt dan gratis een rang-upgrade. Waardoor jij dus meer voor je geld krijgt.

Het kan ook zo zijn dat als jij iets boekt via Libelle, dat je dan automatisch korting krijgt. Denk dan bijvoorbeeld aan een specifiek hotel of een bepaald dagje er op uit.

Fikse kortingen op producten, zoals bijvoorbeeld een doos met verschillende Verkade koekjes of een HG Keuken en Sanitair doos, zijn er ook bijna wekelijks te vinden. Je kan dus van een bepaald merk, in een keer, met fikse korting, een heel deel aanschaffen.

Zoals je merkt zijn er bij Libelle ontzettend veel opties om leuke prijzen te winnen, te genieten van voordelige aanbiedingen en gebruik te maken van hoge kortingen. Op allerhande zaken, van vakanties en dagtripjes, tot boeken en verzorgingsproducten. Libelle is veel meer dan een Magazine. Het is een platform waar er alles aan gedaan wordt om het de lezeressen naar hun zin te maken. En een leuke prijs winnen, brengt bij iedereen een grote glimlach op het gezicht.

De Libelle Zomerweek is eigenlijk een groot feest voor vriendinnen. En aangezien het momenteel niet zo goed gaat met de feesten, dankzij de Covid-maatregelen, heeft ook dit evenement daar onder te leiden. Nadat de Libelle Zomerweek in eerste instantie was verplaatst naar het najaar, is het nu weer verplaats naar Mei 2021.

Libelle wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de gezondheid en veiligheid van zowel de exposanten als de bezoekers, leveranciers, medewerkers en artiesten wel altijd gegarandeerd kan worden.

Wat kan je dan verwachten als de Libelle Zomerweek eindelijk door kan gaan?

Een echt feest voor vriendinnen in een geweldige omgeving, met fantastische stands, workshops, optredens van bekende artiesten en nog heel veel meer.

Libelle Zomerweek vindt namelijk plaats aan het strand! Zie je het al voor je? Het wordt niet voor niks een feest genoemd. Om precies te zijn aan het Almeerderstrand in Almere. Het duurt ook nog eens 7 dagen en er zullen ongeveer 82.000 vrouwen zijn, meestal in de leeftijd van 30+. Er is ruimte voor ongeveer 400 standhouders, dus er zal meer dan genoeg te kijken, te proberen en te kopen zijn. Er is ook ruimte voor meer dan 15.000 workshopplekken voor bezoekers.

Er is ieder jaar een ander thema. Er zijn modeshows, artiesten, metamorfoses, proeverijen, ontmoetingen met politici en Libelle columnisten, interviews en nog heel veel meer. Het staat niet voor niks, onder de doelgroep, bekend als het gezelligste feestje van het land. De organisatie is uitmuntend en iedereen heeft altijd een hele positieve beleving.

#Samenvanuithuis

Omdat de Libelle Zomerweek niet door kon gaan, was er een ander, online, evenement georganiseerd. Zo kon je vanuit thuis, op een veilige manier, 3 uur lang toch genieten van uitzendingen van de Zomerweek Live. Er waren huiskamerconcerten, workshops, interviews en een modeshow. Op die manier kon je toch inspiratie opdoen voor de zomer en genieten van een heerlijk feestje thuis. De uitzendingen waren gratis te volgen en zijn online nog terug te kijken.

Wanneer je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een e-mail met de eerste leverdatum. Dat kan ongeveer 14 dagen duren. Je kan dan wel al meteen de digitale versie lezen, zelfs tot 3 maanden terug!

Je kiest een bepaalde abonnementstermijn. Daarop is jouw korting of cadeau gebaseerd. Deze periode kan je niet opzeggen, tot 1 maand voor het aflopen van je actieabonnement. Anders loopt deze heel handig automatisch door. Na het aflopen van de actietermijn kan je het abonnement iedere maand opzeggen.

Je betaalt via automatisch incasso. Wanneer je een abonnement geeft, dien jij jouw rekeningnummer op te geven. Hiermee geef je toestemming voor de automatische incasso. Je hebt hier dus verder geen omkijken meer naar. Het bedrag dat wordt afgeschreven, is het afgesproken bedrag per betalingstermijn die je ook te zien krijgt bij jouw bestelling.

De digitale versie kan je makkelijk lezen op je tablet of telefoon, meteen nadat je het abonnement hebt afgesloten. Je kan dan alle Libelle's tot 3 maanden terug lezen. Hiervoor hoef je alleen maar de app Tijdschrift.nl te downloaden en je postcode en abonnementsnummer in te vullen. Je vindt jouw abonneenummer in de welkomstmail die je meteen na het afsluiten van je abonnement in je mailbox ontvangt.