Filippine 3 Denksport.jpg

Denksport Filippine

Zin in het maken van een leuke puzzel? Met een Denksport Filippine abonnement kun je altijd en overal puzzels maken, wanneer je maar wilt. Je krijgt altijd de nieuwste editie van jouw favoriete puzzel als eerste op de mat, zodat je nooit verlegen zit om een puzzelboekje. En de Denksport Filippine staat boordevol met de populaire filippine puzzel. Deze veelzijdige puzzel is beschikbaar in meerdere varianten en biedt jou als puzzelaar de nodige uitdaging. Hier vind je alle Filippine puzzelboeken van Denksport die jij kunt aanschaffen in een abonnement!

Bekijk prijzen
Filippine 3 Denksport.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 22,55

 (Eenmalig)
Stop automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 22,55

(Eenmalig)
13 nummers
Beste Aanbieding

€ 49,75

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Denksport Filippine vakantieboek verschijnt iedere 4 weken Bestel nu met 10% Korting

€ 49,75

(Eenmalig)

Wat voor puzzel is de Denksport Filippine?

De Denksport Filippine is een puzzel waarbij je woorden in een diagram moet invullen aan de hand van de gegeven beschrijvingen. Vaak is er al een woord verticaal gegeven waardoor je bij het invullen van de horizontale woorden alvast een kleine leidraad hebt. Ook zijn alle vakjes genummerd en kun je de ingevulde letters in de gelijk genummerde vakjes plaatsen. Op deze manier kom je ook steeds dichter bij de oplossing.

De verschillende varianten

Er bestaat niet een soort Filippine puzzel: er zijn meerdere varianten beschikbaar. Hier vind je een overzicht van de drie meest voorkomende soorten Filippine puzzels: - Klassieke filippine: de klassieke filippine is een puzzel waarbij je de woorden moet invullen en waar uiteindelijk een oplossing onder het diagram ingevuld kan worden. Je zoekt de woorden volgens de omschrijvingen. - Filippine verticaal: de filippine verticaal is een variatie op de klassieke variant waarbij de oplossing in het diagram wordt weergegeven in gemarkeerde vakjes. Zodra je alle woorden hebt ingevuld, staat de oplossing in de puzzel zelf. - Legfilippine: de legfilippine heeft geen genummerde vakjes in het diagram. Hierbij zoek je woorden volgens de omschrijvingen en bouw je deze op uit de lettergroepjes die zijn gegeven. Je gebruikt iedere lettergroep één keer.

Voor wie is de filippine puzzel geschikt?

De Denksport Filippine puzzel is geschikt voor iedereen die houdt van puzzels zoals de Zweedse puzzel en de kruiswoordpuzzel. Deze puzzels lijken allemaal op elkaar: aan de hand van gegeven omschrijvingen dien je de vakjes in te vullen. Wanneer je graag een kruiswoordpuzzel maakt is het ook zeker aan te raden om eens een filippine puzzel te gaan maken. Een filippine puzzel is verkrijgbaar in verschillende niveaus: je kunt kiezen voor 2 tot 3 sterren, maar ook voor 4 of 5 sterren. Je bepaalt dus zelf welk niveau voor jou het beste is.

Bestel hier een abonnement voor de Denksport Filippine

Houd je van puzzels maken en wil je het liefst altijd de nieuwste editie van een puzzelboek hebben? Dan is het zeker aan te raden om een abonnement af te sluiten op de Denksport Filippine. Je bepaalt zelf op welk puzzelboek je een abonnement neemt: ga je voor de klassieke filippine of neem je een puzzelboek met een mix van diverse varianten? Jij kiest het puzzelboek en de looptijd van het abonnement! Wil je een andere puzzelliefhebber blij maken? Een abonnement op zijn of haar favoriete puzzel is dan zeker een leuk cadeau!
Er zijn genoeg soorten puzzels van denksport bekijk ze allemaal!