Penny abonnement

Penny abonnement

Het meiden tijdschrift voor paardenliefhebsters is toch absoluut Penny. Het grootste paardentijdschrift voor meisjes tussen de 7 en de 12 jaar. Je krijgt een geweldig magazine vol met verhalen, puzzels, strips, posters en nog heel veel meer. Daarnaast krijg je niet alleen het papieren magazine thuis gestuurd, maar krijg je ook toegang tot alle digitale producten van Penny. Dit meiden magazine is er op gericht om een veilige omgeving te creeeren voor jouw dochter om onder meer met emoties te leren omgaan, maar ook om gewoon lekker te kunnen ontspannen.

Penny zit vol met liefde, ontroering, vriendschap en avontuur. Er is veel humor, maar ook serieuze zaken, zo leer je bijvoorbeeld heel veel leuke weetjes over paarden. De paardenposters van Penny zijn ook erg populair en veel meisjes wachten dan ook iedere week ongeduldig op een nieuwe uitgave. Naast het papieren magazine, is er ook een digitaal platform met cross-mediale en interactieve mogelijkheden. Ben jij ook helemaal fan van Penny en wil jij zelf ook wel eens in dit tijdschrift verschijnen? Zelfs dat is mogelijk bij Penny.

Bekijk prijzen
Penny abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
2 jaar
Beste Aanbieding

€ 6,95

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
12x per jaar een leuk cadeau bij jouw tijdschrift! 14% Korting!

€ 6,95

(maandelijks)

Wat voor abonnements mogelijkheden zijn er?

Penny de magazine voor kinderen heeft verschillende mogelijkheden voor een abonnement. Zo kan je kiezen voor een abonnement met korting of eentje met leuke cadeaus. Je krijgt iedere 2 weken de Penny in je brievenbus. Er zijn mogelijkheden voor een 1-jarig of een 2-jarig abonnement en je kan er ook voor kiezen om een abonnement cadeau te doen. Het handige aan een cadeau abonnement is dat je deze niet op hoeft te zeggen. Bij de andere abonnementen is dat wel het geval.

Wanneer je kiest voor een abonnement met cadeaus, dan zijn er vele verschillende pakketten te krijgen. Denk dan aan het winterpakket met een dekbed, een winterboek en nog veel meer. Of het schoolpakket, waarbij je allemaal stoere Penny spulletjes krijgt voor op school. Hoe langer de termijn is van het abonnement dat je kiest, des te hoger de korting of des te groter het cadeaupakket is. Bij alle abonnementen krijg je een paar keer per jaar een leuk cadeau.

Penny en meer

Hobby tijdschriften zoals Penny hebben een hele uitgebreide digitale omgeving. Zo is er bijvoorbeeld Penny TV. Hier kan je alle video’s en filmpjes zien van Penny. Er is ook een fun omgeving waar je spelletjes en quizzen kan spelen en ook leuke prijzen kan winnen. In de shop vind je niet alleen de abonnementen, maar kan je ook alle producten van Penny bestellen.

Als abonnee kan je op de website en in de app de berichten liken en delen en kan je er op reageren, je kan je eigen profiel maken, met een eigen social wall waarop je berichtjes en foto’s kan plaatsen. Andere Penny lezeressen kunnen hier op reageren en jij kan dat ook bij anderen. Zo maak je snel nieuwe Penny vriendinnetjes. Sommige video’s zijn alleen te bekijken voor abonnees en voor leden zijn er ook speciale Penny acties. Denk dan aan kortingen voor evenementen, speciale prijspuzzels en kortingen op de producten van Penny.

Voor wie is Penny

Penny is voor alle meiden die van paarden houden. Zo simpel is het. Ongeacht je leeftijd en het is wel voor meisjes, maar tegenwoordig kan dat net zo goed voor jongens zijn. Iedere twee weken krijg je het tijdschrift in je brievenbus en iedere dag kan je online kijken wat voor een nieuwe verhalen, video’s of puzzels zijn toegevoegd en nog veel leuker, je kan contact hebben met al je Penny vriendinnetjes. Een echte verwennerij voor zowel rust momentjes en sociale contacten online. Op die manier kan je op een veilige en betrouwbare manier leren omgaan met het internet.

Alles in het tijdschrijft, op de website en in de app wordt gecontroleerd door de redactie en is verantwoord voor deze leeftijdscategorie. Ook is er een team actief op de website en in de app om te garanderen dat er geen onwelwillende lieden toegang krijgen. Dit tijdschrift zorgt voor een ontspannen, educatieve en vooral heel erg leuke tijd voor meiden.

Penny is het paardentijdschrift voor jonge meiden. Met posters, strips, verhalen, puzzels, quizzen en nog heel veel meer, ben je verzekerd van ontspannen momenten, veel humor en plezier en je leert online ook nog eens andere Penny vriendinnen kennen. Een veilige omgeving voor meisjes die van paarden houden.