Happinez abonnement

Happinez abonnement

Wanneer je op zoek bent naar verdieping en verrijking, doe je er goed aan een abonnement te nemen op Happinez. Dit tijdschrift biedt jou verwondering over alle mogelijke onderwerpen. Van heel geaard en nuchter tot en met heerlijk zweverig en spiritueel, en alles daartussen in.

Je krijgt hierdoor meer zelfkennis, ontwikkelt meer op persoonlijk vlak en staat op een positievere manier in het leven, allemaal op een toegankelijke manier gebracht. Je gaat je thuis voelen in je eigen leven, je eigen wereld en je eigen lijf en geest. Happinez brengt 8 keer per jaar allemaal pure zegeningen bij jou thuis.

Bekijk prijzen
Happinez abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 18,75

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Bestel nu met 17% Korting

€ 18,75

(Eenmalig)
4 nummers
Beste Aanbieding

€ 22,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Stopt automatisch Bestel nu met 20% Korting

€ 22,50

(Eenmalig)

Dankzij 10 verschillende thema’s krijg jij meer inzicht in alle aspecten van jouw leven.

  • Persoonlijke groei
  • Astrologie
  • Body & Yoga
  • Liefde & Relaties
  • Mooie Wereld
  • Mind & Meditatie
  • Spiritualiteit
  • Bewust Ouderschap
  • Geluk op je werk
  • HSP Kids

Naast artikelen over alle mogelijke onderwerpen, vind je op de website van Happinez ook nog een Shop, Events, Trainingen, Podcasts en HappinezTV. Dankzij het cross-mediale tijdperk zijn er tal van interactieve mogelijkheden, die jij allemaal kan gebruiken wanneer je een abonnement neemt. Wilt u ook Koken en genieten neem dan een abonnement

Een abonnement op Happinez

Er zijn verschillende soorten abonnementen waar je uit kan kiezen. Je kan kiezen voor korting, met exclusieve cadeautjes, met een cadeau en je kan een abonnement cadeau doen. Hoe langer de abonnementsduur is die jij kiest, des te meer korting krijg je. Je kan kiezen voor een jaarabonnement en een halfjaarabonnement.

 

Je kan ook kiezen voor een surprise happinez abonnement. Je krijgt dan bij ieder nummer ook een cadeautjes. Je kan daarnaast kiezen voor extra korting of voor gratis toegang tot de online training Tantra. Deze abonnementen zijn allebei voor 8 nummers.

Wanneer je kiest voor een abonnement met 1 cadeau dan kan je kiezen voor een halfjaar abonnement of een jaar abonnement. Er zijn verschillende cadeaus waar je uit kan kiezen. Wanneer je een abonnement cadeau doet aan iemand anders dan is dan voor een half jaar en dit abonnement stopt ook automatisch. Je hebt er dus geen omkijken meer naar als je het eenmaal gegeven hebt. De andere abonnementen dien je zelf, tijdig, op te zeggen. Doe je dit niet op tijd, dan wordt na het aflopen van je abonnementsperiode jouw abonnement stilzwijgend verlengd. Je kan daarna maandelijks opzeggen. Dit is overigens ook een abonnement met korting en je kan deze ook aan jezelf cadeau doen.

Veel meer dan Happinez magazine

Happinez is veel meer dan alleen maar een papieren tijdschrift. Het magazine is ook online te lezen en op de website en in de app staan nog heel veel meer artikelen, video’s, trainingen, podcasts, en ga zo maar door. Iedere dag vind je er nieuwe dingen, dus het is altijd de moeite om even te kijken. Bij de thema’s vind je handig alles over wat jou interesseert en je hoeft niet overal doorheen te zoeken. In de shop vind je de producten van Happinez. Alles om jouw hele leven invulling te geven.  Je vindt er sieraden en accessoires, maar ook producten voor in je huis, kristallen, en natuurlijk ook yoga en meditatie artikelen, selfcare hulpmiddelen en de populaire categorie lezen & schrijven.

 

Als om dagelijks te kunnen ontspannen, om je goed bij te voelen, om te ontwikkelen vind je hier. Dat geldt ook voor de Trainingen die je kan volgen. Allemaal online te volgen cursussen, dus in je eigen tijd en op je eigen tempo. Van Tantra tot Leef met de Maan en van Werkgeluk tot Manifesteren. Wanneer je van zelfontwikkeling en zelfontplooiing houdt, dan vind jij in ieder nummer, op de website en in de app, iedere keer weer nieuwe inspiratie, motivatie en heel veel verwondering.

 

De lezeressen van Happinez zijn zelfbewuste en eigentijdse vrouwen die ontwikkelen, leren en ontplooien als een belangrijk goed zien en zij besteden hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Zij zijn bewust op zoek naar inspiratie, hebben een open geest en staan op een bewuste manier in het leven. Happinez is een toevoeging voor je dagelijkse leven, daar waar jij rust kan vinden en vooral ook waarmee je een ruggensteuntje hebt om jezelf te vinden. Met een abonnement op Happinez verwen jij jezelf met geluk.