Margriet abonnement.webp
Margriet abonnement
Meer info
Libelle abonnement (2).webp
Libelle abonnement
Meer info
Tina abonnement (1)
Tina abonnement
Meer info
glamour.webp
Glamour abonnement
Meer info
Vogue abonnement.webp
Vogue abonnement
Meer info
Happinez abonnement.webp
Happinez abonnement
Meer info
Elle abonnement.webp
Elle abonnement
Meer info
Vriendin abonnement.webp
Vriendin abonnement
Meer info
Flair abonnement.webp
Flair abonnement
Meer info
Cosmopolitan abonnement.webp
Cosmopolitan abonnement
Meer info
Marie Claire abonnement.webp
Marie Claire abonnement
Meer info
Grazia abonnement.webp
Grazia abonnement
Meer info
Girlz abonnement.png
Girlz abonnement
Meer info
Viva abonnement.webp
VIVA abonnement
Meer info

Magazines zijn er in heel veel verschillende categorieën, en wanneer jouw interesse ligt in fashion en lifestyle heb je ook genoeg leuke bladen om uit te kiezen. Op deze pagina vind je alle Fashion en Lifestyle magazines waarbij jij een blad abonnement kunt afsluiten. Wil je meerdere keren per jaar de CosmoGIRL ontvangen of wil je iedere week ontspannen met de nieuwste editie van Flair? Hier ontdek je alle magazines en vind je altijd een tijdschrift in deze categorie die precies bij jouw interesses aansluit. Fashion en Lifestyle magazines gaan over alles wat te maken heeft met mode, beauty, gezondheid en liefde. De bladen bieden inzicht in de nieuwste trends op het gebied van mode en make-up, maar laten je ook de beste producten voor gezicht en lichaam zien. De bladen helpen je het het ontdekken en ontwikkelen van je eigen stijl en geven je handige tips en tricks in heel veel onderwerpen, zoals liefde, seks, carrière en geld. Ook nemen deze merken je mee in de nieuwste trends en geven ze veel aandacht aan belangrijke onderwerpen die vandaag de dag spelen, zoals body positivity.

De leukste Fashion en Lifestyle magazines

Er zijn heel wat Fashion en Lifestyle magazines: daardoor is het soms lastig om iets te vinden dat leuk is, maar aan de andere kant is het zo ook makkelijk om een blad te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. Zo is ELLE een magazine dat zich vooral richt op mode en beauty, terwijl een blad als Happy in Shape zich voornamelijk richt op een gezonde lifestyle. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Hier vind je een overzicht van een aantal leuke Fashion en Lifestyle magazines waarbij jij een abonnement kunt afsluiten.

Vogue

Vogue is hét blad op het gebied van mode. Wil jij altijd weten wat de trends zijn voor iedere seizoen? Het blad verschijnt tien keer per jaar: je blijft op de hoogte van trends in mode en beauty en daarnaast lees je iedere editie interessante interviews met hoogstaande figuren uit de modewereld. Maar ook leuke verhalen over cultuur en maatschappij vind je terug in dit blad.

Glamour

Een wat speelser en luchtiger magazine in de categorie Fashion en Lifestyle is Glamour. Dit blad speelt in op de trends en maakt verschillende onderwerpen op een toegankelijke manier bespreekbaar. Het blad richt zich op jonge vrouwen die geïnteresseerd zijn in beauty, fashion en lifestyle. Glamour verschijnt 8 keer per jaar.

ELLE

Ligt jouw interesse vooral in mode en beauty? Een abonnement op het blad ELLE is dan precies wat je nodig hebt. Dit blad richt zich op trends in mode en beauty en verschijnt iedere maand. Je blijft op de hoogte van de laatste catwalk trends en daarnaast helpt ELLE je met het ontdekken van je eigen stijl.

Esquire

Het blad Esquire richt is speciaal gericht op mannen die ervan houden zich stijlvol te kleden. Dit magazine staat vol met artikelen en interviews die gerelateerd zijn aan kleding, muziek, films, series, auto’s en meer onderwerpen die de hedendaagse man aanspreken. Abonnement afsluiten? Esquire verschijnt 6 keer per jaar.

JFK

JFK is een echt mannenblad voor mannen. Het blad staat vol met mooie reportages en achtergrondverhalen, maar ook interessante interviews. JFK besteedt veel aandacht aan de vormgeving en journalistieke waarde van de teksten: je kiest dan ook voor een stijlvol blad dat 6 keer per jaar verschijnt.

Voordelen van een abonnement

Bovenstaand overzicht is slechts een klein gedeelte van de Fashion en Lifestyle magazines die verkrijgbaar zijn. Er zijn nog veel meer bladen in deze categorie waarvoor jij kunt kiezen. Bladen als Marie Claire, Harper’s Bazaar, Libelle, Viva, Linda en &C zijn allemaal voorbeelden van Fashion en Lifestyle magazines waar jij een abonnement kunt afsluiten. Een groot voordeel van een abonnement afsluiten op een van deze magazines is niet alleen dat je op de hoogte blijft van alle trends rondom fashion en lifestyle, maar ook dat je van veel extra’s gaat profiteren. Je krijgt bijvoorbeeld exclusief toegang tot events, je kunt digitaal meer lezen en daarnaast krijg je als abonnee vaak kortingen op producten of beautybehandelingen. Allemaal redenen om voor een abonnement op een tijdschrift te kiezen. Kies hier jouw favoriete blad en bepaal zelf de looptijd van het abonnement. Je krijgt altijd de nieuwste editie van het blad als eerste in huis. Een magazine geeft je de mogelijkheid om echt even te ontspannen. En dat is soms precies wat je nodig hebt na een drukke dag. Pak er een lekker drankje en wat te snacken bij en genieten maar!