Flair abonnement

Flair abonnement

Alles rondom lifestyle, fashion, celebs, beauty, nieuws, de maatschappij en alles wat jij tegen komt in jouw leefwereld. Het tijdschrift wordt wekelijks uitgegeven en is gericht op de eigentijdse, jonge vrouw met oog voor betaalbare mode, handige beautytips, makkelijke en heerlijke recepten, maar ook interviews met andere vrouwen net zoals jij en bekende Nederlanders. Iedere week staat dit magazine vol met persoonlijke verhalen, ook van de lezeressen, die erg belangrijk voor Flair zijn.

Iedere editie krijgt een lezeres bijvoorbeeld een make-over, jij kan je daar dus ook voor opgeven. In de rubriek “Waar doet ze het van” kan je een kijkje nemen in het huishoudboekje van een andere Flair lezeres. Geregeld zit er ook een extra boekje bij Flair, waarin je allemaal aanbieding en kortingen vind. Dit kan zijn voor een hotel, maar ook voor een beautybehandeling of een leuk uitje. Er zijn ook geregeld themanummers waarin onderwerpen over een specifiek thema behandeld worden. Flair gaat over al het leuke in het leven, en nog veel meer. Het motto is dan ook niet voor niks “Flair makes you feel good”.

Bekijk prijzen
Flair abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 nummers

€ 6,99

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Nu met 53% Korting

€ 6,99

(Eenmalig)
1 jaar

€ 2,35

 (wekelijks)
Toegang tot Digitale editie Wekelijks Flair (56 nummers) | 39% Korting!

€ 2,35

(wekelijks)
2 jaar

€ 2,25

 (wekelijks)
Toegang tot Digitale editie Wekelijks Flair (56 nummers) | 42% Korting!

€ 2,25

(wekelijks)
3 jaar
Beste Aanbieding

€ 2,-

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Toegang tot Digitale editie Wekelijks Flair (56 nummers) | 48% Korting!

€ 2,-

(wekelijks)

Wat voor abonnementen heeft de Flair? 

Je krijgt de Flair wekelijks thuisbezorgd, eerder dan het Flair tijdschrift in de winkel ligt, is er ook nog een doelgroep die ze liever digitaal leest. Als abonnee profiteer je van aanbiedingen, kortingen en cadeautjes. Iedere week worden, onder de Flair lezeressen, prijzen verloot. Er zijn Flair abonnementen voor 3 termijnen. Van 12, 24 of 36 maanden en je kan ook eerst een proefabonnement van 4 keer nemen. Hoe langer je een abonnement neemt, des te hoger de korting die je krijgt ook is. 

 

Wil je de Flair cadeau doen? Dan kan dat voor 4 keer, 14 keer of 27 keer. Een abonnement dat je cadeau doet, wordt automatisch stopgezet. De andere abonnementen dien je zelf, op tijd stop te zetten, anders worden deze automatisch verlengd. Na de abonnementstermijn is het magazine maandelijks opzegbaar.

Flair is voor en over lezeressen

De Flair tijdschrift voor vrouwen is populair omdat het heel dicht bij de lezeressen staat. Iedere week biedt het tijdschrift je ontspanning en inspiratie. Met persoonlijke verhalen, betaalbare beauty- en modetips en er is zelfs een make-over voor een van de lezeressen. Daar kan jij je dus ook voor opgeven als abonnee van Flair. Alles waar jij in je dagelijkse leven mee te maken krijgt, van huishoudboekjes tot en met uitjes, bij Flair komt het allemaal aan bod, met het oog op de speelse, stoere, eigentijdse en sexy vrouwen. Dit maakt Flair een ultieme fashion en lifestyle tijdschrift

 

Heb je aan Flair Magazine nog niet genoeg? Dan is er ook nog de website van Flair. Hier vind je nog meer dan alleen maar tekst en foto’s, maar ook video’s. Ook is er nog meer leesmateriaal. Artikelen, blogs en andere posts over alle mogelijke onderwerpen. Denk onder meer aan actuele zaken zoals het nieuws en de maatschappij, columns, Flair TV, Celebs, en nog heel veel meer. Van reisjes en uitjes tot relaties en opgebiecht, bij Flair vind je het allemaal.

 

Met een abonnement op Flair verwen jij jezelf en ook je vriendinnen, want jullie hebben nu weer leuke onderwerpen om te bespreken en vinden inspiratie om leuke activiteiten samen te ondernemen. Daarnaast kan je momentjes voor jezelf nemen en ontspannen Flair magazine lezen.