Margriet abonnement

Margriet Abonnement

Hét magazine voor de vrouw van middelbare leeftijd is nog steeds de Margriet. Waar veel magazines achterbleven en verdwenen, is dit met Margriet juist niet het geval. Helemaal bij de tijd en inspelend op het leven van moderne vrouwen. Dit magazine hoort nog steeds thuis in ieder huishouden.

Wil je mee kunnen praten? Bij de tijd blijven op het gebied van lifestyle en mode, de lekkerste en meest exotische recepten iedere week in de brievenbus geleverd krijgen? Wil jij dat alles en nog veel meer? Dan kies jij voor een abonnement op Margriet.

Wanneer jij kiest voor een abonnement op Margriet dan krijg je niet alleen wekelijks een nieuw en interessant tijdschrift in je bus, maar zijn er ook nog jaarlijkse 9 extra uitgaves (Margriet Extra), je krijgt 6 keer Margriet Puzzelen en tegenwoordig is er ook nog 8 keer per jaar de Margriet Bookazines. Als laatste grote voordeel kan je het hele magazine ook online lezen wanneer je een abonnement hebt genomen.

Bekijk prijzen
Margriet abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 nummers

€6,99

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Bestel nu met 61% Korting

€6,99

(Eenmalig)
1 jaar

€ 3,50

 (wekelijks)
Toegang tot Digitale editie Nu met 26% Korting!

€ 3,50

(wekelijks)
2 jaar

€ 3,25

 (wekelijks)
Toegang tot Digitale editie Nu met 32% Korting!

€ 3,25

(wekelijks)
3 jaar
Beste Aanbieding

€ 3,-

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Toegang tot Digitale editie Wekelijks Margriet (56 nummers) | Nu met 37% Korting

€ 3,-

(wekelijks)

Wat vind je in de Margriet?

De Margriet is het meest uitgebreide en inhoudelijke tijdschrift voor vrouwen dat alle aspecten van de moderne vrouw behandelt. De laatste modetrends, wooninspiratie, recepten, interessante dossiers, gezondheid, persoonlijke verhalen, columns en interviews. Alles uit het dagelijkse leven van en voor vrouwen, geleverd door specialisten en bekendheden.

 

De extra editie biedt nog meer verdieping en inspireert over uiteenlopende thema’s zoals onder meer Groen & Duurzaamheid en Reizen & Eropuit.

 

De Bookazines zijn boeken in tijdschriftvorm, tegen een zeer aantrekkelijke prijs, met als onderwerp de inspirerende levensverhalen van andere vrouwen.

 

Kort samengevat vind je hier in alles over mode, beauty, culinair, relaties, psyche, gezondheid, maatschappij, toerisme en lifestyle in dit tijdschrift. De pijler ‘Culinair’ is hiervan de belangrijkste, en deze ontwikkelde zich door de jaren heen dan ook van alledaags naar exotisch.

 

Dat geldt overigens ook voor de emanciperende houding die het vrouwenblad aannam in de jaren zeventig. Controversiële onderwerpen werden niet geschuwd en dat beleid is nog steeds aanwezig. Er was ook steeds meer aandacht voor de werkende vrouw. Iets wat vandaag de dag eerder de norm is dan een uitzondering. Margriet is altijd op een innovatieve en eigentijdse manier met de dagelijkse realiteit van vrouwen mee gegroeid en biedt daardoor niet alleen ontspanning, maar is ook een bron voor waardevolle informatie.

Wat krijg je bij een Margriet Abonnement

Waar je bij ieder ander abonnement echt alleen het magazine krijgt, waar je voor betaalt, krijg je naast de extra magazines van Margriet ook nog eens extra voordeeltjes. Buiten de toegang tot de digitale versie van het tijdschrift, profiteer je als abonnee op nog veel meer andere voordelen. Denk dan bijvoorbeeld aan de wekelijks kans op een cadeau, dat zijn 5 kansen, daar er 5 cadeaus wekelijks worden weg gegeven. Aan het einde van het jaar geeft Margriet 100 kerstpakketten weg aan abonnees. Iedereen ontvangt een jaarkalender. Ook zijn er speciale kortingen op geselecteerde producten en uitjes die bij Margriet horen en je krijgt sowieso korting op alle Margriet producten.

 

Wil je nog meer korting? Ook dan zit je als abonnee van dit vrouwenmagazine goed. Zo krijg je hoge kortingen op Margriet Puzzelen, Margriet Extra en De Margriet Bookazines. Neem je een tweede tijdschriftabonnement dan krijg je daar ook nog eens 50% korting op.

 

Je ziet dat je bij Margriet veel meer waar voor je geld krijgt dan waar je in eerste instantie misschien op zou hopen.

 

Duur van het abonnement

Je kan kiezen voor 3 verschillende abonnementen en voor de duur kan je kiezen voor 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Je kan per jaar, per half jaar of per kwartaal betalen en dit gebeurt per automatisch incasso. Je dient een maand voor het beëindigen van je abonnement op te zeggen, anders wordt jouw abonnement stilzwijgend verlengd voor onbepaalde tijd. Dan is het wel ook maandelijks opzegbaar.

 

Alle drie de abonnementen zijn inclusief digitaal lezen en eenvoudig opzegbaar. Je krijgt dan iedere week de Margriet en afhankelijk van welk abonnement je kiest, krijg je Margriet Extra en Margriet Puzzelen erbij.

 

Weet je niet zeker of je zo lang aan een abonnement wilt vastzitten? Kijk dan bij de speciale aanbiedingen. Geregeld is er ook een abonnement van 6 maanden mogelijk.

Kwaliteit

Margriet heeft een jarenlange reputatie die uitmuntend is. Niet alleen inhoudelijk, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van klantenservice. Deze is niet alleen telefonisch, maar ook via een chatbox, de mail en allerhande social media te bereiken. Ook staan alle ‘meest gestelde vragen’, overzichtelijk en duidelijk, online.

 

De hoofdredactie, columnisten en andere schrijvers zijn sinds jaar en dag al bekende en gerenommeerde specialisten die met kennis en ervaring het blad vullen. Allemaal met de eigentijdse   vrouw van middelbare leeftijd in gedachte. Zodat jij je wekelijkse leesplezier en ontspanning hebt. Op deze manier kom jij iedere week goed door, dankzij jouw abonnement op Margriet.

Meer lezen over Margriet


Staat gelukkig, gezond en vooral ook lekker leven centraal in jouw wereldje? Dan is de Margriet Extra er voor jou. Of dat je nu meer aandacht er aan wilt besteden, er meer over wilt leren, of er juist vol midden in zit, met de informatie en inspiratie van de Margriet Extra zal dat voor jou allemaal een heel stuk makkelijker te realiseren zijn en ook blijven.

Je krijgt iedere uitgave een overdaad aan praktische informatie, handige tips, inspirerende interviews van zowel ervaringsdeskundigen als professionals, allemaal met deskundige informatie over hoe jij jouw leven gezonder en beter kan maken. Dit gaat niet alleen om je fysieke gezondheid, maar net zo goed over je mentale gestel.

Iedere editie is gericht op een specifiek thema. Al jouw favoriete onderwerpen worden dan volledig doorgelicht en behandeld. De thema’s zijn altijd gekoppeld aan een leuk, lekker en gezond leven. Denk dan bijvoorbeeld aan Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen of Feest.

Een Margriet Extra Abonnement

De Magriet Extra komt 9 keer per jaar uit en wordt meestal gecombineerd met een gewoon Margriet abonnement. Je krijgt ook toegang tot de digitale versie en je kan dus altijd en overal je magazine erbij pakken. Handig tijdens een gesprek over een onderwerp dat je gelezen hebt, of wanneer je boodschappen doet, maar het recept vergeten bent.

Je kan kiezen voor een abonnement  van 12, 24 of 36 maanden en hoe langer het abonnement duurt,  hoe goedkoper het ook is. Wil je liever niet meteen aan een lang abonnement vastzitten? Dan kan je een proefabonnement nemen. Je krijgt dan 4 keer de Margriet Extra bezorgd. Er zijn ook geregeld aanbiedingen waarbij je een abonnement voor de Margriet Extra in combinatie met andere Margriet uitgaves voor 6 maanden kan nemen.

Je kan per half jaar en per jaar betalen. Wanneer je abonnementsperiode is afgelopen, dan wordt je abonnement stilzwijgend verlengd en omgezet naar onbepaalde tijd. Wil je jouw abonnement opzeggen dan die je dat 1 maand van te voren te doen. Zeg je pas op na het aflopen van je abonnementsperiode, dan dien je een maand opzegtermijn in acht te nemen. Er wordt dan ook 3,50 euro verwerkings- en administratiekosten in rekening gebracht, en de Margriet Extra’s die je al ontvangen hebt, dien je ook te betalen. Alles wordt dan verrekend met het abonnementsgeld dat je al betaald hebt.

Wil je liever eerst eens een los nummer bestellen, of heb je een nummer gemist? Dan kan je die altijd nabestellen.

De Margriet Extra is er voor de bewust vrouw die haar leven een positieve invulling wilt geven op elk vlak. Lichamelijk en geestelijk. Zij vind gezond zijn, lekker leven en op een leuke manier in het leven staan belangrijk. Of je hier nu meer over wilt leren, nieuwsgierig bent, een positieve impuls kan gebruiken of dat je er middenin zit en alle mogelijke informatie in je op wilt nemen, de Margriet Extra mag dan niet in jouw brievenbus missen.

Een abonnement op Margriet biedt jou meer dan wekelijks leesplezier en ontspanning. Wat Margriet leuk maakt is dat er geregeld winacties zijn, waarbij jij allemaal leuke prijzen kan winnen. En daar hoef je niet eens per se abonnee voor te zijn.

Abonnees hebben nog meer win mogelijkheden. Zo worden er wekelijks 5 cadeaus weg gegeven en aan het einde van het jaar krijgen 100 abonnees een kerstpakket. Je krijgt ook een jaarkalender en korting op Margriet producten. Bij Margriet win je als abonnee dus altijd want je krijgt veel meer dan alleen maar het tijdschrift in de bus en je maakt sowieso automatisch kans op fantastische prijzen, krijgt als eerste de voordeligste aanbiedingen onder je neus en je krijgt standaard veel korting op onder meer andere tijdschriften, maar ook op Margriet gerelateerde activiteiten en producten.

Ook wanneer je geen Margriet abonnee bent, kan je mee doen met de winacties van Margriet. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het winformulier in te vullen op de website van Margriet en je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Margriet. Iets wat sowieso geen straf is om te doen, want zo blijf je ook op de hoogte van nieuwe winacties en andere aanbiedingen.

Wat kan je dan winnen bij Margriet?

De te winnen producten en diensten lopen heel erg uit een en het is dus ook zeker aan te raden om geregeld even te kijken op de website van Margriet zodat je de laatste winacties niet mist. Er zijn cadeaubonnen om te winnen voor kleding- en webwinkels, je kan boeken en gidsen winnen, moisturizing en tanning spray, badpakken, bioscoopkaartjes en concertkaartjes, maar ook makeup, audioboeken, maar ook een trenchcoat of onkruidtrekkers.

In de meeste gevallen zijn er meerdere exemplaren van een product te winnen en je maakt dus meer kans dan bij andere winacties.

Margriet Puzzel Prijzen

In iedere Margriet Puzzelen vind je ook een prijspuzzel. Je dient de oplossing dan in te vullen voor een bepaalde periode om dan kans te maken op een keur aan prijzen. Dit kunnen entreetickets zijn voor een wellness resort, maar ook sieraden van een specifiek merk of leuke gadgets zoals een pasjeshouder of spellenpakketten, zitten in de prijzen.

Je kan de oplossing van de puzzel online doorgeven en deze doorsturen samen met je andere persoonlijke gegevens. Dit gaat heel snel en simpel en het is absoluut aan te raden want de prijzen zijn fantastisch en daar wil jij jouw kans niet op verspelen.

Bij Margriet krijg je veel meer dan alleen maar wekelijks een tijdschrift in de bus. Zowel online als offline zijn er diverse winacties en je krijgt op heel veel zaken ook nog eens speciale Margriet korting. Je krijgt bij Margriet dus altijd meer waar voor je geld. Abonneer je nu nog en ontdek welke speciale aanbieding of welk speciaal cadeau je bij een nieuw abonnement kan winnen.

Veel lezers van de Margriet zijn spiritueel ingesteld en vinden het dus fijn om daarover ook meer informatie te krijgen. Op de website van Margriet kan jij dagelijks een tarotkaart trekken. Hierbij krijg je dan een beschrijving van jouw voorspelling voor die dag.

Je kan dit natuurlijk vaker achter elkaar doen, maar het is aan te raden, voor een accurate voorspelling, dat je dit maar een keer per dag doet.

Wat is tarot?

Een set van 78 kaart met een symbolische afbeelding vormen samen de Tarot. Vaak worden de kaarten gebruikt om voor iemand een persoonlijke analyse te maken, maar het wordt ook gebruikt voor het mediteren en als toekomstvoorspeller.

Er zijn 22 grote Arcana kaarten en deze symboliseren de grote gebeurtenissen en karmische lessen uit het leven. De 56 kleine Arcana kaarten staan voor de alledaagse gebeurtenissen die wij dagelijks tegenkomen.

De precieze geschiedenis is moeilijk te achterhalen en de informatie die beschikbaar is, is ook voor meerdere uitleggen en afkomsten uit te leggen. Dat het een opslagplaats voor oude wijsheden en levensinzichten is, daar is wel iedereen het over eens.

De een vindt dat de tarot een verbinding maakt met het bovennatuurlijke of een andere dimensie, terwijl een ander vindt dat het een reflectie is die van ons binnenuit komt. Hoe het precies werkt is ook niet echt uit te leggen. Er zijn echter heel veel mensen die gezien en gemerkt hebben dat het werkt, en daardoor is de populariteit van de tarot nooit verdwenen of afgenomen.

De Tarot bij Margriet

De kennis over tarot is niet iets wat natuurlijk tot je komt. Het is iets wat je dient te bestuderen. En dat is nogal wat kennis die je tot je dient te nemen en te leren interpreteren. Daar zijn ontzettend veel boeken over te vinden, maar je kan ook bij iemand in de leer gaan die deze kennis al heeft opgedaan. Hoe meer je hier mee bezig bent, hoe meer jouw intuïtie zich ook al laten gelden wanneer het op de interpretatie van de kaarten aan komt, wanneer jij ze legt.

Met andere woorden. Iedereen kan het leren, maar het is geen simpele taak. En niet iedereen kan zomaar de kaarten interpreteren. De Margriet heeft daarom ook een specialist die zich dagelijks met de kaarten voor jou bezig houdt. En daarom heeft het ook zin om op de website van Margriet dagelijks jouw kaart te trekken.

Voor de Margriet zorgt Wendy’Ann, een gediplomeerde. Spirituele coach, lichtwerkster en paragnost of medium, dat jij iedere dag een nieuwe lezing van een enkele kaart kan trekken.

Wanneer je een persoonlijke sessie met een tarotlegger hebt, dan trek je meestal ook meerdere kaarten, die samen ook weer een andere betekenis vormen dan wanneer je een kaart alleen trekt. Dit kan je op sommige website ook doen, maar het is aan te raden om dit in persoon met een tarotlegger te doen.

Margriet Tarot geeft jou dagelijks een inzichtskaart die jou de dag door kan begeleiden en je op specifieke onderwerpen kan voorbereiden. Ga naar de website van Margriet en trek meteen een tarotkaart om te zien hoe jij jezelf kan helpen om je persoonlijke ontwikkeling een rugsteuntje te geven.

De Margriet Beurs wordt ook wel de Margriet Winterfair genoemd. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement voor voornamelijk vrouwen, van alle leeftijden, dat altijd plaatsvindt voor de feestdagen. Het thema is ook altijd gericht op de feestdagen en je vindt dan ook alles wat jij nodig kan hebben om van jouw feestdagen een daverend succes te maken.

Ben jij toe aan nieuwe decoraties? Of wil je een extra mooie outfit? Wil je iets nieuws leren om te koken? Vind je het gewoon gezellig om te kijken wat er allemaal te doen is of ben je echt toe aan een gezellig dagje er op uit met je vriendinnen? Op de Margriet Beurs kan je voor alles en nog veel meer terecht.

Programma, workshops en winkelen

De Margriet Beurs heeft een uiteenlopend programma. Er zijn modeshows met de laatste trends op het gebied van feestkleding, er zijn interviews met jouw favoriete schrijvers en columnisten. Je kan naar een huiskamerconcert of naar het optreden van bekende bands en artiesten en je kan zelfs een Masterclass Daten volgen, wanneer je nog single bent of om je beste vriendinnen van de juiste raad te kunnen voorzien.

Er zijn dagelijks ongeveer 25 verschillende workshops te volgen. Van creatief met bloemen tot de wonderen van CBD-olie en van haken doe je zo tot het maken van je eigen masker. En nog heel veel meer daartussen in. Het is aan te raden om je op voorhand online aan te melden. De workshops starten op verschillende tijden en je kan dus makkelijk meerdere workshops volgen.

Heb jij meer zin om te shoppen? Dan kan jij je geluk niet op, want het maakt niet uit waar dat je naar op zoek bent, je vindt het geheid op de Margriet Beurs. Niet alleen kleding, schoenen, tassen en accessoires, maar ook beauty- en verzorgingsproducten, telefoon accessoires, bijzondere cadeaus en gadgets, dierenproducten, boeken en nog heel veel meer. Je gaat je ogen uit kijken en je zal er moeite mee hebben om een keuze te maken.

Natuurlijk vind je er ook allerhande organisaties en goede doelen met een standje. Hier kan je meer informatie krijgen en eventueel een bijdrage leveren of een donatie doen. Er zijn ook veel producten die je kan testen en proeven. Zo kun je eerst iets uitproberen of proeven voor je besluit het aan te schaffen. Wil je kijken voor een vakantie of een paar daagjes ertussen uit? Dan zijn ook daar kraampjes voor aanwezig.

Andere handige weetjes

  • De Margriet Beurs is normaal gezien geopend van 10.00 in de morgen tot 18.00 in de middag.
  • Er is een garderobe voor je jas.
  • Er is ook een tassenstalling voor je zware tassen.
  • De Margriet Winterfair tas krijg je bij een standje op de beurs.
  • Er zij glutenvrije producten te verkrijgen, ook wanneer je de Lunchfair hebt gekozen.
  • De beurs is toegankelijk voor mindervaliden en begeleiders kunnen gratis mee naar binnen, dit dienen ze wel op voorhand, online te regelen.
  • Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee naar binnen en voor kinderen tot 11 jaar is er een speciaal gereduceerd tarief.

De Margriet Beurs is een geweldig evenement waar jij met je vriendinnen, moeder, dochter, nicht of buurvrouw een heerlijke dag kan hebben. Hier kan jij je op je gemak voorbereiden op de hectische en drukke feestdagen, weet jij zeker dat je op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van mode, maar ook wat betreft cadeaus en op culinair gebied. De Margriet Beurs bereidt jou op een fantastische manier voor op de drukke feestmaand.

De lezers van Margriet zijn erg belangrijk voor het tijdschrift en de klantenservice is dan ook uitmuntend.

In principe kan je opzeggen vanaf een maand voor het einde van de contractduur van jouw abonnement. Wanneer je dit niet doet, dan wordt jouw abonnement stilzwijgend verlengd en dan kan je het opzeggen wanneer je wilt, met in acht neming van de opzegtermijn van een maand. 

Margriet heeft diverse looptijden voor abonnement. Zo zijn er aanbiedingen waar je voor 6 maanden het tijdschrift kan uitproberen, maar de standaard looptijden zijn tussen de 1 jaar en de 3 jaar. Wanneer je een voordelig abonnement hebt, dan kan het lonen om het stilzwijgend door te laten lopen. Heb je een duurder abonnement, dan kan het juist weer voordeliger zijn om op te zeggen en te wachten op een nieuwe aanbieding.

Hoe kan ik mijn Margriet abonnement opzeggen?

Heel makkelijk. Je hoeft eigenlijk alleen maar te bellen met de klantenservice van de Margriet op telefoonnummer 088-550114. Deze is bereikbaar van 09.00 tot 21.00. Je krijgt vervolgens een telefonische en schriftelijke bevestiging.

Wanneer je het abonnement afsluit, heb je, wettelijk bepaald, 14 dagen de tijd om, zonder opgaaf van redenen, het abonnement te herroepen. Je dient dan wel te betalen voor edities die je al ontvangen hebt.

Het kan ook voorkomen dat je wilt opzeggen binnen een abonnementstermijn, na het aflopen van je abonnementsperiode. Er wordt dan 3,50 euro in rekening gebracht voor administratie- en verwerkingskosten. Dit wordt dan verrekend met het al betaalde abonnementsgeld.

Je kan ook via social media zoals Facebook en Twitter contact opnemen met de klantenservice van Margriet.

Er zijn ook andere websites die zich bezighouden met het opzeggen van abonnementen, dus niet specifiek voor de Margriet. Voor sommige abonnementen kan dit fijn zijn, omdat de bedrijven die de abonnementen aanbieden misschien niet helemaal netjes werken. Bij Margriet hoef jij je daar niet druk om te maken. Dit tijdschrift bestaat niet voor niks nog steeds na al die jaren en de klantenservice staat dan ook bovenaan. Ook als jij jouw abonnement van de Margriet wilt opzeggen.

Veel vrouwen die de Margriet lezen en zich aangesproken voelen door de Margriet, zijn vaak ook op astrologisch en spiritueel vlak bezig. Er is meer tussen hemel en aarde en ook meer dan huisvrouw en moeder zijn. Margriet biedt dan ook iedere dag, voor elk afzonderlijk sterrenbeeld een uitgebreide horoscoop.

Wat is een horoscoop eigenlijk?

Met een horoscoop wordt de stand van de zon, maan en planeten op een bepaald moment en op een bepaalde plaats bepaald. Er wordt hierbij aangenomen dat er een relatie is tussen de stand van deze hemellichamen en gebeurtenissen op aarde.

De meest bekende horoscoop is de geboortehoroscoop. Dit is ook de horoscoop die je dagelijks op de Margriet Horoscoop pagina vindt. Dit is een hele algemene horoscoop en wanneer je een meer op jou specifiek gerichte horoscoop zou willen laten berekenen dan zijn andere elementen ook van invloed.

Er zijn ook nog andere horoscopen zoals de solaarhoroscopen die gebruikt worden om te voorspellen wat er het komende jaar kan gebeuren. Er is ook een uurhoekhoroscoop, deze geeft je de uitkomst van een specifieke gebeurtenis. De electiehoroscoop helpt je juist weer bij het maken van een keuze. Voor gebeurtenissen op wereldwijd niveau, denk dan aan bijvoorbeeld aardbevingen (natuurlijk) of financiële beurzen (onnatuurlijk).

Meer horoscopen van Margriet

Naast de uitgebreide dagelijkse horoscoop komen er ook geregeld artikelen over horoscopen uit. Zo wordt bijvoorbeeld aan het begin van het jaar een uitgebreid stuk geschreven over de geluksdagen van de diverse horoscopen in het komende jaar. En ook of jij wel bij jouw partner past, afgaande op jullie sterrenbeelden, is een enthousiast behandeld onderwerp.

Door het jaar heen behandelt Margriet diverse horoscopen, gekoppeld aan verschillende onderwerpen, voornamelijk in artikelen en blogs. Er komen onderwerpen voorbij zoals welke tattoo het beste bij jouw horoscoop past, maar ook wat voor een type collega jij bent of welke plekjes op jouw lichaam het gevoeligste zijn.

Wil jij ook jouw dagelijkse horoscoop weten? Kijk dan op de Margriet website of abonneer je op het magazine zodat je altijd weet wat er voor jouw horoscoop belangrijk is.

Iedere eigentijdse vrouw, die klaar wilt zijn voor de feestdagen, gaat naar de Margriet Winterfair. Samen met je dochter, moeder, zus, nicht, tante of je beste vriendinnen neus je hier rondt naar de laatste trends op het gebied van mode, lifestyle en voor de feestdagen natuurlijk ook op culinair gebied.

Op de Margriet Winterfair vind je heerlijk eten, winkeltjes, workshops, kraampjes, modeshows, optredens van topartiesten en interviews met schrijvers. Je voorbereiden op de drukke decembernaand doe je in een gezellige en ontspannen sfeer, tijdens een leuke dag op de Margriet Winterfair.

Een vol programma

De Margriet Winterfair duurt van vrijdag tot en met donderdag en heeft de hele week een  boordevol programma. Zo zijn er interviews met de columnisten van de Margriet en kan jij je zelfs vragen stellen. Dit is ook het geval met diverse schrijvers. Ook vind je de hele verschillende modeshows op de catwalk zodat jij zeker op de hoogte bent van de laatste feestmode.

Er zijn huiskamerconcerten, maar ook optredens van bekende artiesten zoals Alain Clark en Do. Je kan een Masterclas Daten doen of naar het theatercollege voor een lezing over bijvoorbeeld hoe je een verhaal op papier krijgt. Iedere dag tussen 11.00 in de ochtend en 17.00 in de middag is er van alles te doen.

Ook zijn er iedere dag signeersessies met jouw favoriete schrijvers en columnisten. Denk dan bijvoorbeeld aan Esther Verhoef, Arthur Japin, Ronald Giphart, Isa Hoes en Iris Posthouwer. Doe je liever een workshop? Dan kan jij je plezier niet op.

Workshops op de Margriet Winterfair

Iedere dag zijn er meer dan 20 workshops te doen. Altijd al eens creatief willen doen met bloemen? Of iets meer willen weten over de wonderen van CBD-olie? Wil je liever haken of je eigen glas graveren? Je eigen masker maken of een workshop over selfcare volgen? Het kan allemaal. De keuze is eindeloos, veelal gericht op de aankomende feestdagen, maar sowieso altijd een toevoeging aan je kennen en kunnen.

Ook wanneer je wilt leren om de mooiste foto’s met je smartphone te maken, of juist wilt weten hoe jij jouw eindman vindt, of hoe je relaxed de feestdagen in kan gaan, dan zijn daar workshops voor. Bijna alle workshops worden dagelijks gegeven en beginnen een paar keer per dag. Je kan dus makkelijk een paar verschillende workshops volgen.

Voor de workshops kan jij je op voorhand online inschrijven.

Winkels en kraampjes

Het aantal winkeltjes en kraampjes is bijna ontelbaar. Je kan er van uit gaan dat je al je shopping voor de feestdagen hier makkelijk kan doen. Je vindt hier bekendere modemerken, maar ook bijzondere accessoires en innovatieve producten. Je vindt overigens niet alleen winkels en kraampjes met producten om te verkopen, maar bijvoorbeeld ook een heleboel informatie over gezondheid en lifestyle. Denk dan aan voorlichting over Fibromyalgie, maar ook gewichtsconsulenten bieden advies en de bloedbank geef informatie.

Je vindt er ook een keur aan winkeltjes met bijzondere producten voor je huisdieren zoals bijvoorbeeld hele goede voeding. Wil je een goed doel steunen? Dan zijn er diverse goede doelen aanwezig met een standje om jou van alle informatie te voorzien. Ben je opzoek naar een speciaal drankje voor de feestdagen? Of je een speciaal biertje of een bijzondere thee zoekt of wilt weten hoe je een winterse cocktail maakt? Ook hier is meer dan voldoende keuze in.

De beauty categorie is meer dan goed vertegenwoordigd. Haarproducten, mode, make-up en accessoires zijn allemaal aanwezig in grote aantallen. Ondergoed, tassen, schoenen en verzorging. Alles voor jouw uiterlijk, zodat jij er tijdens de feestdagen uit ziet om door een ringetje te halen.

Gezond, lekker en goed eten is vooral tijdens de feestdagen een must. Wil je naast het traditionele kerstmenu eens iets nieuws proberen? Zoek je gezonde smaakmakers? Of wil je gewoon lekker overal kijken en proeven zodat je een goede indruk van de mogelijkheden krijgt? Je zal behoorlijk vol zitten aan het einde van de dag als je alles uitprobeert.

Andere geweldige extraatjes op de Winterfair van Margriet

Er is zoveel te doen, te zien en mee te slepen op de Winterfair van Margriet, dat zijn lange zware dagen, zou je denken, maar dat is zeker niet het geval. Er is namelijk aan alle kleine details gedacht. Zo kan je jouw tassen achterlaten in de tassenstalling en je jas bij de garderobe. Voor iedere bezoeker is er een Margriet shopper tas die je ter plekke kan afhalen. Er is geen pinautomaat aanwezig. Zorg er dus voor dat je voldoende cash bij je hebt, want niet alle winkels of stands hebben een pinapparaat. Wanneer je met de pendelbus komt, dan zijn er 3 pinmogelijkheden op het station.

Er zijn verschillende cateringpunten waar je kan eten en drinken, en er is bij enkele van de stands ook eten zonder gluten te krijgen. Er zijn ook tickets inclusief Lunchfair te krijgen. Wanneer je voor deze optie hebt gekozen, dan kan je bij het restaurant een uitgebreide glutenvrije lunch krijgen.

Op de Winterfair zelf is er een informatiestand die je voorziet van alle mogelijk informatie en die je verder helpt wanneer je vragen of klachten hebt. Hier vind je ook de gevonden voorwerpen. De Winterfair is ook toegankelijk voor rolstoelen, deze zijn echter niet te huur, maar wanneer je een invalidenkaart hebt, dan is de toegang voor je begeleider gratis. Deze kaart moet je wel op voorhand aanvragen. Ook een (blinde)geleide hond mag met een geldige pas of papieren mee.

Voor kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis en op zondag is de toegang voor alle kinderen tot 11 jaar gratis. De rest van de week is er een gereduceerd tarief voor kinderen tussen de 3 en de 11 jaar. Ook voor de gratis kaart op zondag dient op voorhand een gratis kaart telefonisch aangevraagd te worden.

De Margriet Winterfair is een heerlijke dag, of meerdere dagen, er op uit met de vrouwen in je naaste kring, voor een gezellige dag, zodat jullie de mooiste cadeautjes vinden, de meest sfeervolle kerstdecoratie hebben, de lekkerste recepten kunnen klaar maken en dat allemaal in de laatste feestmode. Bestel je kaarten op voorhand, met of zonder Lunchfair, en geniet van een heerlijke dag ontspannen dag, waarop jij je helemaal kan voorbereiden op de komende feestdagen.