Margriet puzzelen abonnement

Margriet Puzzelen abonnement

Krijg jij ook geen genoeg van het oplossen van puzzels? Neem dan nu een abonnement op Margriet puzzelen. 

Het puzzelboekje bevat 43 variapuzzels met een gemiddeld 3 sterrenniveau. Het boekje komt in een handig formaat zodat je het makkelijk met je mee kan nemen. Op die manier kan je altijd en overal even lekker puzzelen. Je vindt verschillende soorten puzzels in het boekje. Denk dan onder meer aan filippines, woordzoekers en sudoku’s. Natuurlijk zijn er ook prijspuzzels waarmee jij fantastisch mooie prijzen kan winnen.

Bekijk prijzen
Margriet puzzelen abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Margriet Puzzelen abonnement
Beste Aanbieding

Tijdelijk niet beschikbaar,

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Stopt automatisch Goedkoper dan in de winkel

Tijdelijk niet beschikbaar,

(Eenmalig)

Prijzen en puzzelen

De oplossing van de prijspuzzel kan je online invullen en wanneer je een van de gelukkige winnaars bent, dan maak jij kans op verschillende cadeaus zoals onder meer entree tickets voor een wellness resort, sieradensets, pasjeshouders, spellenpakketten en andere geweldige prijzen. Iedere keer zijn er andere exclusieve prijzen te winnen.

 

Je kan ook eerdere Margriet Puzzelen uitgaves na bestellen. Margriet Puzzelen is het goedkoopste vrouwen tijdschrift puzzelboekje op de markt en de puzzels zijn gemiddeld van een 3 of 4 sterren niveau. Hierdoor zijn ze voor iedereen een uitdaging. Als je dol bent op puzzelen dan kan je dit puzzelboekje niet overslaan.

 

Margriet heeft sowieso best wel veel winacties, en het loont dan ook om de website goed in de gaten te houden. Er worden altijd de meest fantastische prijzen weg gegeven die op verschillende manieren gewonnen kunnen worden. Je hoeft dus geen kei in puzzelen te zijn om toch kans te maken om de prijzen van Margriet te winnen.

 

Abonnementensvormen

U kunt dus een Margriet Puzzelboek abonnement nemen, dan ontvang je het puzzelboekje zes keer per jaar in de brievenbus. Je kan je abonnement ook combineren met het tijdschrift en de specials. Weet je niet zeker of je voor langere tijd aan een abonnement vast wil zitten? Dan kan je ook een korter abonnement nemen of een losse eerdere editie bestellen.

 

Je kan ook een Margriet Puzzelen abonnement cadeau geven. Het grote voordeel van een cadeau abonnement is dat deze automatisch stopt. Je hebt daar dus geen omkijken meer naar. Een gewoon abonnement loopt stilzwijgend door wanneer je deze niet een maand voor het aflopen van je abonnementsperiode opzegt. Dat kan overigens heel makkelijk via de telefoon.

 

Besluit je na het aflopen van je abonnementsperiode dat je wilt opzeggen, dan dien je rekening te houden met een maand opzegtermijn en 3,50 euro verwerkings- en administratiekosten. De edities die je dan al ontvangen hebt, moet je ook betalen. Alles wordt dan verrekend met je al betaalde abonnementsgeld.

 

Wanneer je van puzzelen houdt, dan is Margriet Puzzelen een echte aanrader. Iedere twee maanden krijg je een uitgebreid puzzelboekje in je bus geleverd, de goedkoopste op de markt, en met fantastische prijzen bij de prijspuzzel.