Elsevier abonnement.webp
Elsevier abonnement
Meer info
webp/Quest abonnement.webp
Quest abonnement
Meer info
Quest Historie.webp
Quest Historie abonnement
Meer info
Historia abonnement.webp
Historia abonnement
Meer info

Ligt jouw interesse bij wetenschap of geschiedenis? Dan is het heel goed mogelijk dat je interesse hebt in een van onze Kennis en Wetenschap tijdschriften abonnementen. Deze tijdschriften bevatten niet alleen interessant nieuws op het gebied van wetenschap, psychologie en archeologie, maar staan ook vol artikelen en verhalen over geschiedenis en aan wetenschap gerelateerde onderwerpen. Hier vind je het overzicht van alle Kennis en Wetenschap tijdschriften en kun jij zelf bepalen bij welk blad jij graag een abonnement wilt afsluiten. Heeft psychologie jouw interesse of wil je juist interessante verhalen lezen over de geschiedenis? Er zijn heel wat bladen te vinden in deze categorie, waardoor je altijd een geschikt magazine kunt vinden.

Lezen en leren met tijdschriften

Bladen in de categorie Kennis en Wetenschap richten zich op de geschiedenis, wetenschap, psychologie, sociologie en technologie. De magazines in deze categorie bieden interessante en nieuwswaardige informatie, maar zetten je ook aan het denken. Het lezen van een tijdschrift biedt de nodige ontspanning. En omdat er in deze magazines veel interessante onderwerpen aan bod komen, kun je ook nog wat leren!

De beste Kennis en Wetenschap tijdschriften

Voor wetenschap, geschiedenis, psychologie en andere soortgelijke onderwerpen zijn heel wat tijdschriften te vinden. Het is dan ook heel gemakkelijk om een magazine te vinden die helemaal aansluit bij jouw interesses. Ligt je interesse vooral bij psychologie of wil je juist veel lezen over wetenschap en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Er is altijd een interessant tijdschrift te vinden. Benieuwd naar het aanbod? Hier vind je een overzicht van een aantal Kennis en Wetenschap tijdschriften waarbij het mogelijk is een abonnement af te sluiten.

Historia

Het blad Historia neemt je mee in de wereldgeschiedenis. Historia heeft ieder jaar 9 edities die zich richten op beslissende momenten in de geschiedenis. Denk hierbij aan ontdekkingsreizen, niet eerder vertelde verhalen over de Tweede Wereldoorlog en andere spannende artikelen over gebeurtenissen in de geschiedenis. De verhalen worden zo geschreven dat je er helemaal in opgaat! Verder vind je in dit blad ook nieuws rondom archeologie en worden lezersvragen over de geschiedenis beantwoord. Een abonnement op Historia afsluiten kan hier!

Quest

Een abonnement op het blad Quest staat garant voor heel veel leesplezier. Dit blad is niet voor niets een van de meest populaire bladen in Nederland. Quest staat vol met interessante achtergrondverhalen en interviews over de wetenschap. Er worden heel wat vragen beantwoord over mens, wetenschap, techniek en psychologie. Het magazine Quest is niet alleen leuk om te lezen, maar ook zeer interessant. Krijg je de nieuwste editie van het blad door de brievenbus? Dan wil je er echt even voor gaan zitten. Het is heel goed mogelijk een abonnement op Quest af te sluiten.

Psychologie Magazine

Psychologie Magazine is een van de meest bekende tijdschriften in de categorie Kennis en Wetenschap. Het blad richt zich met name op psychologie en staat vol met interessante artikelen, interviews en achtergrondverhalen. Hier lees je indrukwekkende levensverhalen maar vind je ook volop tips om alles uit het leven te halen. Toegankelijke verhalen lezen over typisch menselijk gedrag? Psychologie Magazine is voor iedereen! Hier ben je op de juiste plek om een abonnement af te sluiten.

Kennis en Wetenschap tijdschriften voor kinderen

Om kennis en wetenschap ook voor kinderen aantrekkelijk te maken, vind je hier ook leuke Kennis en Wetenschap tijdschriften voor jonge lezers. Denk hierbij aan bladen als Zo Zit Dat, en Quest Junior. Deze bladen zijn er speciaal op gericht om een jong publiek aan te spreken. De artikelen zijn leuk geschreven en gemakkelijk te lezen. Heeft je zoon of dochter interesse in wetenschap of geschiedenis? Een abonnement op een van de Kennis en Wetenschap tijdschriften voor kinderen is dan zeker een manier om je kind te laten lezen en leren.

Sluit gemakkelijk een abonnement af

Een abonnement afsluiten op een van de Kennis en Wetenschap tijdschriften is heel gemakkelijk. Sluit het abonnement af op een blad naar keuze: bovenstaand overzicht laat duidelijk zien uit welke bladen jij allemaal kunt kiezen. Daarnaast bepaal jij zelf de looptijd van het abonnement. Je moet het abonnement wel zelf stopzetten wanneer je het blad niet meer wilt ontvangen, anders loopt het abonnement automatisch door. Wil je iemand blij maken met een leuk cadeau? Een abonnement op een van de Kennis en Wetenschap tijdschriften is niet alleen een origineel cadeau, maar het is ook heel gemakkelijk te regelen. Je kunt iemand heel blij maken met een abonnement. Deze zal automatisch stoppen waardoor je hier verder geen omkijken meer naar hebt. Ontdek het complete aanbod van Kennis en Wetenschap tijdschriften!