Libelle specials

Libelle specials

De Libelle Specials is het magazine voor de eigentijdse en zelfbewuste vrouw. Jij bent met je persoonlijke ontwikkeling bezig, een gezond leven, jij wilt fit zijn en je goed voelen. Lekker leven. Maar liefst 16 keer per jaar brengt Libelle de Specials uit en iedere keer in een specifiek thema, met als rode draad de onderwerpen Gezond, Tuin & Zo, Lekker en Living.

De magazines zijn een stuk dikker dan de gangbare Libelle en staat dan ook boordevol informatie over het specifieke onderwerp van die uitgave. Alles waar jij in je dagelijkse leven mee te maken hebt, komt aan bod. Heerlijke en makkelijke recepten en gezond eten, de zoektocht naar gelijk in combinatie met je gezondheid en alle trends daarom heen, inspiratie voor je tuin of balkon en leuke doe-het-zelf ideetjes, styling tips voor je woning en DIY ideetjes om zo jouw huis helemaal naar jouw smaak te houden terwijl je er een persoonlijke touch aan geeft.

Bekijk prijzen
Libelle specials

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Libelle + Specials
Beste Aanbieding

€ 17,-

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Libelle specials (16 nummers) Wekelijkse Libelle (56 nummers)

€ 17,-

(maandelijks)

Met deze 4 kernthema’s vrouwen magazine zorgt Libelle Specials er voor dat je altijd bij de tijd bent en op de hoogte van het laatste nieuws, je hebt handige weetjes en tips als eerste in de bus, je bent op de hoogte van de laatste trends rondom lichamelijke en geestelijke gezondheid, jouw tuin en woning zien er helemaal up to date uit en je kan ook nog heel veel zelf doen, en je tovert de mooiste en lekkerste gerechten opeens in een handomdraai op tafel.

Een Libelle Specials Abonnement

Je kan gewoon een abonnement op de Libelle Specials nemen, maar je kan dit magazine ook combineren met een Libelle abonnement. Je kan alleen de Specials uitgave kiezen, voor 12, 24 of 47 maanden. In combinatie met Libelle het tijdschrift, kan je voor 12, 24 of 36 maanden kiezen. Er zijn geregeld ook aanbiedingen voor een proefabonnement van 6 maanden, mocht je nog niet weten of je zo lang er aan vast wilt zitten.

Je kan de Libelle Specials ook los nabestellen.