Katrien Duck abonnement

Katrien Duck Abonnement

Natuurlijk is iedereen fan van Donald Duck, maar het verhaal bestaat natuurlijk niet alleen uit Donald Duck, maar ook zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Uiteraard heeft de Donald Duck dus ook gedacht aan de kleine vrouwelijke fans van Donald Duck, namelijk door het maandblad ‘Katrien Duck’ te maken.

Bekijk prijzen
Katrien Duck abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers
Beste Aanbieding

€ 9,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Stopt automatisch Bestel nu met 6% Korting

€ 9,-

(Eenmalig)

Wat krijg je bij een Katrien Duck abonnement?

Natuurlijk heeft Katrien Duck allerlei mooie en hilarische verhalen over het leven van Katrien Duck. Deze verhalen komen terug in de edities van Katrien Duck.

Je leest bijvoorbeeld over de romantische afspraakjes van Katrien en Donald Duck, maar ook wat ze allemaal meemaakt met de Duckstadse Damesclub.

Naast al deze leuke verhaaltjes is het echt een meiden blad waar ook nog leuke tips in staan!

Elke week op de mat

Nee, helaas. Katrien Duck komt ongeveer eens per maand uit, namelijk 13x per jaar. Er zijn in totaal 39 nummers geschreven van dit abonnement.

Dat zou dus betekenen dat je in 3 jaar alle nummers compleet hebt en daarna vrijwel identieke nummers ontvangt.

Na 3 jaar zou je dus mooi over kunnen stappen naar het Donald Duck abonnement waar je de nieuwe avonturen van Katrien Duck weer kunt volgen. Zo mis je nooit iets van haar, en het mooie; Donald Duck komt elke week uit!

Katrien Duck abonnementen

Voor dit blad kun je kiezen uit verschillende abonnementen waardoor je zelf kunt kiezen hoeveel nummers je wilt. Je kunt kiezen uit deze abonnementen:

  • 5 nummers
  • 7 nummers
  • 14 nummers

Nogmaals, in totaal zijn er 39 nummers uitgebracht van Katrien Duck, afhankelijk van welk kindertijdschriften abonnement je neemt duurt het 3 jaar tot je het laatste nummer ontvangt.

Na dit abonnement kun je uiteraard gewoon verder genieten van onder andere Katrien Duck haar avonturen in het Donald Duck abonnement

Extra voordelen

Zoals bij de Junior en bij de Donald Duck, krijg je ook bij een abonnement op de Katrien Duck extra voordelen. Weet jij nog niet wat de voordelen zijn? Klik hiervoor de voordelen.

Wanneer je de losse nummers koopt, heb je deze voordelen niet. Dat is natuurlijk zonde, en de losse nummers zijn nog duurder ook!

Gaaf, Duckworld!

Een van die voordelen willen we toch wel even uitlichten, namelijk Duckworld. Dit is een game platform helemaal gericht op Donald Duck en zijn vrienden/vriendinnen! Zo gaan de lezertjes aan de slag met allerlei leuke educatieve spelletjes en leren ze er dus ook nog erg veel van.

Uiteraard is deze alleen te spelen wanneer je een abonnement hebt, en wanneer je vrienden ook een abonnement hebben kun je samen spelletjes tegen elkaar spelen!

De spelletjes zijn uiteraard kindvriendelijk en helemaal in het thema van Donald Duck. Zo kunnen ze naast het tijdschrift ook gewoon spelen met Donald Duck en de wereld er omheen.

In totaal heeft Duckworld meer dan 20 games ter beschikking voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld in Duckstad spelen maar ook in de Duckstadse Duiten. Zo blijf je altijd, ook na het lezen, in de wereld van Donald Duck en zijn vrienden.

Abonnement van Katrien Duck cadeau geven

Natuurlijk is het leuk om het zelf te lezen en gebruik te maken van de Donald Duckworld, maar nog leuker is als je samen kan lezen en spelen.

Er zijn namelijk heel wat spellen in Duckworld te vinden die je ook met vrienden kunt spelen, dus dan is het natuurlijk geweldig om een  abonnement van Katrien Duck cadeau te geven!

Meer lezen over Katrien Duck


In Duckstad vinden dagelijks de meest leuke avonturen plaats. Zowel Dagobert Duck, Donald, de 3 neefjes als Katrien spelen daar een belangrijke rol in. Ben jij ongelooflijk fan van Katrien Duck? Dan is het wellicht leuk om eens naar een Katrien Duck abonnement te kijken. Wij geven je in dit artikel alle informatie over deze abonnementsvormen, inclusief het antwoord op de vraag ‘Wat kost een Katrien Duck abonnement?’.

Wat is de Katrien Duck?

Je kent ongetwijfeld Katrien wel; de vrolijke en mooie vriendin van zowel Guus Geluk als van Donald Duck. In de strips speelt zij vaak een grote rol. Dat komt onder andere doordat Katrien meerdere bijzondere eigenschappen heeft. Of beter gezegd ‘Katrien heeft zo haar kuren’. Deze kuren zorgen voor de meest leuke avonturen. Wil je optimaal van al deze avonturen van Katrien genieten? Dan zit je goed met een Katrien Duck abonnement. 

De Katrien Duck is door de makers speciaal voor meisjes ontwikkeld. Alle spannende avonturen spreken met name meisjes aan en zijn daardoor ontzettend leuk om te volgen. Je leest allerlei strips over leuke dates met Donald Duck en over leuke tripjes met de Damesclub uit Duckstad.

Ook de vormgeving van het blad is afgestemd op de doelgroep. De kleur van Katrien, roze, komt bijzonder vaak voor in de strips. Ook is de cover van het blad altijd afgestemd op de interesses van jonge meiden. Al met al is het blad Katrien Duck een uitstekende aanvulling op het ‘normale’ blad Donald Duck. 
 

De kosten voor een Katrien Duck abonnement

Bij het afsluiten van een Katrien Duck abonnement heb je de keus uit meerdere abonnementsvormen. Deze vormen hebben allemaal hun eigen prijskaartje en voordelen. Je kunt bijvoorbeeld voor een abonnement van 6 maanden kiezen. In dat geval ligt de Katrien Duck 7 keer bij jou op de deurmat. De totale kosten hiervoor bedragen € 20,00. 

Daarnaast is het ook mogelijk om voor een jaar abonnement te gaan. In dat geval krijg je de Katrien Duck 14 keer geleverd. De totale kosten hiervoor bedragen € 39,00; een kleine besparing dus ten opzichte van bovengenoemde abonnementsvorm.

Tot slot is het ook mogelijk om voor een abonnement van 24 maanden te gaan. In dat geval betaal je een totaalbedrag van € 75,00. Voor dat bedrag krijg je 28 keer de Katrien Duck thuisbezorgd. Uiteindelijk is dit de meeste voordelige variant.

Als je een abonnement op de Katrien Duck afsluit, ben je verzekerd van ontzettend veel plezier. Dat wordt nog versterkt door het feit dat je dit blad ook altijd digitaal kunt lezen. Tot slot is het óók mogelijk om het abonnement tussentijds eenvoudig op te zeggen.

De voordelen van de Katrien Duck

Deze uitgave is speciaal afgestemd op jonge meisjes. Het is voor hun ontzettend leuk om alle avonturen van Katrien Duck op de voet te volgen. Uiteraard is het ook prettig dat je deze uitgave digitaal kunt lezen én dat het abonnement eenvoudig opzegbaar is.

Ook zijn we te spreken over de extra’s waar je van kunt genieten. Na het afsluiten van een Katrien Duck abonnement krijg je namelijk korting in de Duckstadshop en bij Ducktypen.

Bestel nu direct het Katrien Duck abonnement!

Wil je graag jouw dochter/nichtje/zusje laten genieten van alle avonturen van Katrien Duck? Dan kan je direct een Katrien Duck abonnement afsluiten door hier te klikken. Het volgen van alle avonturen van Katrien is nog nooit zo leuk (en makkelijk) geweest. Veel leesplezier!