Autoweek classics abonnement

Autoweek classics

Liefhebbers  van classic cars en youngtimers vinden hun weg heel snel naar AutoWeek. Elke 4 weken krijg je deze special in je brievenbus met auto’s uit de periode 1950 – 2000. Het gaat dan vooral om de auto’s die het straatbeeld bepaalden in de jaren 60, 70, 80 en 90. Je vindt in de AutoWeek Classics fantastische verhalen met prachtige foto’s, autoliefde voor jong en oud en voor iedere portemonnee. Achter in het magazine staat het meest actuele en omvangrijke aanbod van klassieke auto’s en youngtimers.

Bekijk prijzen
Autoweek classics abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Zes maanden voordeel!
Beste Aanbieding

€ 4,50

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Toegang tot Digitale editie! Nu met 35% Korting!

€ 4,50

(maandelijks)

Ook op de website van AutoWeek de tijdschriften voor mannen vind je een gedeelte Classics. Hier vind je niet alleen maar meer dan 7000 klassiekers en youngtimers die worden aangeboden, maar ook reviews over deze auto’s, de klassiekersgids en een archief met autobrochures.

En natuurlijk worden er ook op deze groep auto’s tests uitgevoerd. Ook op de website vind je de laatste nieuwtjes en weetjes. Met een abonnement op het tijdschrift AutoWeek Classics, heb je ook toegang tot de premium artikelen op de website.

Een AutoWeek Classics Abonnement

Er zijn diverse abonnementsperiodes mogelijk voor een auto weekblad als AutoWeek Classics abonnement. Voor 3, 6 en 24 maanden, maar je kan ook eerst eens 3 nummers proberen om te kijken of het jou wel bevalt. Geregeld zijn er ook aanbiedingen die voor een andere periode of in combinatie met andere AutoWeek tijdschriften dan goedkoper zijn. Je kan ook een Classics abonnement ook cadeau doen. Het grote voordeel is dan dat dit abonnement automatisch stopt. Je hebt hier dan geen omkijken naar.

 

Bij een gewoon abonnement loopt jouw abonnement na de laatste termijn stilzwijgend door. Dit is heel erg handig als je blij bent met jouw abonnement op de AutoWeek en wanneer jij op dat moment ook het voordeligste tarief hebt. Het kan zeker de moeite zijn om, tegen de tijd dat jouw abonnement afloopt, te kijken of er een voordeligere aanbieding is voor een volgend abonnement. Je dient in ieder geval een maand voor het aflopen van je abonnement op te zeggen. Wanneer je dit niet doet, dan loopt jouw abonnement voor onbepaalde tijd door. Als je daarna je abonnement opzegt, dan dien je een maand opzegtermijn in acht te nemen. Het is heel eenvoudig om het abonnement op te zeggen.

 

De echte autoliefhebber, en zeker van de klassiekers en youngtimers, kiest voor een abonnement op de AutoWeek. Je bent dan altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwe testresultaten, mooie verhalen, prachtige foto’s en nog heel veel meer rondom Classics cars.