Nouveau abonnement

Nouveau

Welgestelde 40-plus vrouwen staan net iets anders in het leven dan jongere vrouwen en daarom is er voor hen Nouveau. Zij bezit aan tijdloze schoonheid, is stijlvol en houdt van luxe en kwaliteit. Dat is precies wat dit magazine is en  uitstraalt. Met iedere maand 156 pagina’s vol met alles wat het leven leuker en mooier maakt, alles overgoten met een vertrouwde warmte, die past bij de leeftijdscategorie.

Een magazine voor power vrouwen en vrouwen die inspiratie halen uit deze krachtige vrouwen. Alle mogelijke onderwerpen komen aan bod. Van royalty en bekendheden tot en met persoonlijke verhalen en diepgaande interviews, maar ook beauty en mode, gezondheid, cultuur, het luxe leven en reizen. Alles wat jou in jouw dagelijkse leven bezig houdt en nog heel veel meer. Wat je wilt weten, wat je moet weten en wat fijn is om te weten. En dat alles niet alleen in het papieren tijdschrift, maar ook digitaal te lezen, en op de website, waar je nog meer vindt dan alleen maar tekst en foto’s, maar waar je ook mee kan doen aan winacties, video’s kan bekijken en nog heel veel meer extra’s tegenkomt. En in Achter de schermen kan je meekijken hoe dat alles tot stand komt.

Bekijk prijzen
Nouveau abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers
Beste Aanbieding

€ 11,99

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Stopt automatisch Nu met 20% Korting!

€ 11,99

(eenmalig)

Een abonnement op Nouveau

Met een abonnement op vrouwen magazine Nouveau krijg je meer dan alleen het papieren magazine. Je kan ook digitaal het magazine lezen en je krijgt extra verwennerij zoals mooie cadeautjes, speciale aanbiedingen en exclusieve acties. Je kan kiezen voor een abonnement van 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, des te goedkoper de nummers per stuk zijn. Je kan ook een proefabonnement nemen van 4 nummers. Wil je liever een abonnement cadeau doen? Dan kan dat voor 4 keer, 8 keer of 16 keer. Een abonnement dat je cadeau doet stopt automatisch. De andere abonnementen moet je zelf tijdig stop zetten, anders wordt het abonnement automatisch verlengd.

Wanneer de abonnementstermijn is verlopen, kan je het maandelijks opzeggen.

Nouveau is een glossy magazine op niveau

Wanneer je van luxe, stijl en klasse houdt, dan is dit magazine voor jou gemaakt. Fantastische reizen, interessante interviews, sprankelende verhalen en onmisbare reportages. Over horloges en juwelen, mode en beauty, maar ook een fantastische gids voor een stedentrip. Cultuur krijgt ook veel ruimte, onder meer met reviews over boeken, het theater, concerten en tentoonstellingen. Bij een jaarabonnement krijg je ook 3 Nouveau Bookazines. Dit zijn boeken in tijdschriftvorm. Overal waar jij in je dagelijkse leven, als welgestelde 40+ vrouw, mee te maken krijgt, komt terug in dit tijdschrift.

 

Met een abonnement op Nouveau verwen jij jouzelf iedere maand met heerlijke rustmomenten van ontspanning, maar je krijgt nog veel meer. Zo kan je tijdens gesprekken heel makkelijk, nieuwe trendy onderwerpen aansnijden, weet je precies wat er allemaal speelt in de wereld en krijg je tips hoe je meer kwaliteit aan je leven kan toevoegen. Alles om jouw leven nog beter, luxer en meer trendy te maken, zodat jij nog meer uitdrukking aan jouw persoonlijkheid kan geven en deze nog meer en beter naar voren komt.