Donald Duck Pocket

Donald Duck Pocket abonnement

Het Donald Duck pocket abonnement verschijnt elke vier weken, met grappige en spannende avonturen van Donald en zijn neefjes. Meer dan 250 pagina’s waar ook Oom Dagobert, Mickey Mouse en alle andere inwoners van Duckstad aan bod komen. 

Met een Donald Duck pocket abonnement heb je de pockets altijd in huis en mis je er nooit meer een. Het meest actuele aanbod vind je in de officiële Donald Duck shop. 

Bekijk prijzen
Donald Duck Pocket

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
De hele MikMak
Beste Aanbieding

€ 4,75

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Speciale abonnee-editie 26% Korting!

€ 4,75

(wekelijks)

Kies voor een abonnement van 4, 6 of 13 nummers

Kies bijvoorbeeld voor een abonnement van 6 Donald Duck pockets of neem je die van 13 nummers? Een combinatie met het weekblad Donald Duck is ook een goede optie, hierbij ontvang je iedere week de Donald Duck op de deurmat en één keer per vier weken een dikke pocket met Donald avonturen in zakformaat.

Dit abonnement heeft als grote voordeel dat je het ook digitaal kunt lezen op je telefoon of tablet. Kies nu in de shop jouw abonnement. Net zoals de andere abonnementen is ook deze eenvoudig opzegbaar. Neem snel een abonnement en mis nooit geen nummer meer.

Mis geen aflevering meer!

13 keer per jaar verschijnt de Donald Duck pocket. Elke vier weken ontvang je met een abonnement een pocket thuis. Vol met nieuwe, spannende en leuke avonturen. Op de rugzijde van iedere pocket staat een fragment van een tekening.

Door alle pockets te sparen maak je de tekening compleet, een extra reden om geen pocket te missen en de tekening compleet te maken.

Meerdere varianten van een pocket abonnement

Een Donald Duck pocket abonnement heb je in meerdere varianten, kies voor de 6 nummer variant of het 13 nummers abonnement.

Kies voor een combinatie abonnement van 12 maanden van de Donald Duck pocket met het kinderblad, en krijg iedere week het weekblad van Donald Duck en één keer per vier weken de Donald Duck pocket. Uiteraard ook allemaal inclusief digitaal lezen! 

Geef een Donald Duck pocket abonnement cadeau!

Leuk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen. Geef één van je vrienden of een familielid een Pocket abonnement cadeau. 6 of 13 nummers die automatisch stoppen, opzeggen is niet nodig.

Dat is natuurlijk ideaal, zo hoeft de jarige geen rekening te houden met opzeggen en heb jij geen extra kosten.

Alles bij elkaar met de verzamelboxen van Donald Duck

Wil je alle pockets of afleveringen van Donald Duck en zijn vriendjes bij elkaar hebben in een mooie grote verzameling? Dat kan met de Donald Duck History Pocket verzamelbox.

De History pockets nemen je mee door de wereldgeschiedenis, ieder deel is gevuld met de spannendste en leukste avonturen van Donald, Micky en Goofy in steeds een andere periode. Van de oertijd tot de middeleeuwen, en van de Klassieke Oudheid tot de Renaissance. 

Twee aanvullende pockets over de geschiedenis van Goofy zijn los verkrijgbaar.

Alle pockets in een prachtige verzamelbox

Alles netjes verzameld en geordend in een verzamelbox met alle pockets die zijn uitgekomen. Iedere aflevering bevat een leerzame tijdlijn, hierin worden de belangrijkste gebeurtenissen uit ieder tijdvak beschreven.

Spannende afleveringen in een Premium pocket van Donald Duck

Met de premium pockets van Donald Duck is het nog nooit zo spannend geweest, in de reeks vol superhelden nemen Darkwing Duck en SuperDonald het op tegen de intens slechte van deze wereld. Deze stripverhalen zijn voor de iets oudere lezer.

Wat betekent een dubbelpocket van Donald Duck?

Dubbel leesplezier met de dubbelpocket van Donald Duck, een dubbelpocket bestaat uit twee gewone pockets. Niet alleen Donald Duck, maar ook Mickey en Goofy zijn weer van de partij. Mis ook van de dubbelpockets geen deel, want ook hier bevat de rug van de pocket een tekening.

De gewone Donald Duck pocket bestaat al uit meer dan 250 delen! Ook bij de Donald Duck pocket profiteer je van vele extra voordelen die je niet hebt als je een los exemplaar koopt in de winkel. 

Voordelen bij de verschillende abonnementen

Iedere week of maand als eerste je Duckie in de brievenbus, als eerste bezorgd. Een exemplaar bij een abonnement is voordeliger dan iedere week of maand een exemplaar los in de winkel kopen. 

Ieder jaar worden er een aantal speciale uitgaven uitgegeven die niet in de winkel te koop zijn, ook kun je op je smartphone je Donald Duck lezen of op een tablet.

Gratis gamen in Duckworld

Alle abonnees mogen gratis meer dan twintig verschillende 3d games spelen in Duckworld. In de Duckshop ontvang je als abonnee speciale kortingen. Word abonnee van de week van Donald Duck!