Landleven abonnement (1).webp
Landleven abonnement
Meer info
National Geograpic.webp
National Geographic abonnement
Meer info

Is reizen jouw passie of ben je het liefst zoveel mogelijk in de natuur te vinden? Dan is het logisch dat je hier ook alles over wilt weten. En dat kan met een abonnement op een van de Natuur en Reizen magazines. Op deze pagina vind je het complete aanbod van tijdschriften abonnementen in deze categorie. Dit betekent dat je heel gemakkelijk en snel een magazine kunt vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet. De natuur ingaan is altijd heerlijk om te doen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Soms gooit het weer roet in het eten of heb je simpelweg geen tijd voor een wandeling in de natuur. Met een abonnement over natuur en reizen kun je je even in de natuur of verre oorden wanen en geniet je minstens zoveel.

Natuur en Reizen magazines

In Natuur en Reizen magazines valt genoeg te lezen. Een belangrijk onderdeel van deze bladen zijn de indrukwekkende fotoreportages. Een blad neemt je mee naar verre landen en mooie natuurgebieden door middel van prachtige foto’s. Maar ook voor achtergrondverhalen over reisbestemmingen of natuurvakanties zijn de Natuur en Reizen magazines geschikt. Verder lees je hier interessante interviews en handige tips over alles wat met reizen en de natuur te maken heeft. Het grote voordeel van magazines in deze categorie is dat je altijd inspiratie op kunt doen en even heerlijk kunt ontspannen met het bekijken van de meest indrukwekkende foto’s en het lezen van boeiende verhalen. Natuur en Reizen tijdschriften bieden ontspanning en veelzijdigheid: je hebt heel wat bladen waar je uit kunt kiezen. Dit maakt het makkelijker om precies te vinden wat je zoekt. Of je nu meer geïnteresseerd bent in mooie beelden van de natuur of dat je juist liever leuke verhalen leest over natuur en landschap en hoe andere mensen buitenleven ervaren: er is voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar het aanbod van magazines in deze categorie? HIer vind je een overzicht van een aantal Natuur en Reizen magazines.

National Geographic

De National Geographic is natuurlijk de bekendste naam als het gaat om Natuur en Reizen magazines. Dit tijdschrift verschijnt maandelijks en is de juiste keuze wanneer je houdt van de natuur, verre reizen en onbekende gebieden. National Geographic staat natuurlijk vooral bekend om de prachtige reportages met indrukwekkende foto’s. De onderwerpen die bij dit blad aan bod komen zijn niet alleen natuur en cultuur, maar ook wetenschap en geschiedenis. Met een abonnement op National Geographic maak je kennis met de wereld om je heen en alle pracht en praal die zij te bieden heeft.

Landleven

Het blad Landleven richt zich voornamelijk op de natuur, buitenleven en buitenwonen. Dit magazine verschijnt 11 keer per jaar en gaat niet alleen over landschap en natuur, maar ook over dieren, het platteland, doe-het-zelf tips en tips voor leuke uitjes op het platteland. Landleven is voor iedereen met interesse in de natuur en alles wat de natuur te bieden heeft. Lees interessante reportages, inspirerende interviews en leuke tips om zelf in de tuin aan de slag te gaan. Een abonnement op Landleven is de ideale manier om te ontspannen en daarnaast ook nog heel veel inspiratie op te doen.

Columbus Travel

Met een abonnement op Columbus Travel kom je als reiziger zeker aan je trekken. Dit blad ademt passie voor reizen en is dan ook speciaal gemaakt om jou te inspireren voor het maken van je volgende reis. In het blad vind je interessante reportages over bijzondere plekken op de wereld, maar lees je ook heel veel tips om jouw volgende vakantie onvergetelijk te maken. Ontvang als abonnee veel voordelen, zoals kortingen op reisartikelen en meer.

Ook voor de jonge lezer

Ook voor de jonge natuur- en reisliefhebbers zijn er leuke bladen verkrijgbaar. Zo vind je niet alleen National Geographic Junior, maar ook Wild van Freek: beide toegankelijke magazines voor de jonge lezer. Kinderen lezen over mooie plekken op de wereld, maar vinden ook interessante informatie over heel veel diersoorten. De bladen staan ook vol met puzzels en mopjes: al lezende leren kinderen over reizen en de natuur.

Abonnement op Natuur en Reizen magazines

Voor jonge en volwassen lezers vind je heel wat mooie Natuur en Reizen magazines waar jij een abonnement op kunt afsluiten. Een abonnement is voordeliger dan telkens losse magazines kopen en daarnaast ben je met een abonnement altijd verzekerd van de nieuwste uitgave van het magazine. Je hoeft daardoor niets te missen! Op zoek naar een leuk abonnement? Bekijk hier jouw mogelijkheden voor Natuur en Reizen magazines en maak gebruik van een van de acties!