Prive abonnement.webp
Prive abonnement
Meer info
Grazia abonnement.webp
Grazia abonnement
Meer info

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom bekende Nederlanders en buitenlandse celebrities? Met een abonnement op een van de Showbizz magazines mis je niets en krijg je jouw wekelijkse of maandelijkse dosis entertainment. Hier vind je een overzicht van alle Showbizz magazines: het is aan jou om te bepalen op welk magazine jij graag een abonnement wilt afsluiten. Of je interesse nu ligt bij het koningshuis of het laatste celebrity nieuws: er is altijd een abonnement op een tijdschrift te vinden dat goed bij jou past. Ontdek hier jouw mogelijkheden! Bladen over showbizz zijn zeer populair en dat is niet voor niets: je mist geen enkel detail over jouw favoriete acteur of presentatrice. Bekende showbizz bladen staan vol met interessante informatie over Nederlandse sterren. Maar er wordt natuurlijk ook volop aandacht besteedt aan buitenlandse sterren. Het is ook mogelijk dat jouw interesse vooral ligt bij het koningshuis. De meeste bladen bevatten ook nieuwtjes over het Koninklijk Huis. Er zijn ook magazines die zich expliciet richten op het koningshuis en buitenlandse koningshuizen. Royalties en Vorsten zijn hier voorbeelden van.

Wat staat er in Showbizz magazines?

In Showbizz magazines staat vooral nieuws over binnen- en buitenlandse sterren. De meeste bladen bevatten intrigerende verhalen over het privéleven van bekende Nederlanders. Verder worden er in deze bladen ook nieuwtjes onthuld over binnen- en buitenlandse publieke personen. De aandacht ligt hierbij niet alleen op showbizz, maar ook op society, sport en film. De nieuwste roddels, populaire columns, interviews en verhalen uit het gewone leven: het is een greep uit de inhoud van Showbizz magazines.

Het online aanbod

Je hebt heel veel mogelijkheden op het gebied van Showbizz magazines. Dit betekent dat je altijd iets kunt vinden dat helemaal bij jouw wensen aansluit! Een abonnement afsluiten op een wekelijks of maandelijks tijdschrift zorgt ervoor dat je altijd bij bent als het gaat om de laatste roddels en verhalen. Benieuwd naar de mogelijkheden die jij hebt? Hier vind je een overzicht van enkele showbizz magazines:

Privé

Het blad Privé is een van de meest bekende Nederlandse roddelbladen. In dit blad gaat het voornamelijk om het wel en wee van de Nederlandse sterren. Je leest hier de laatste nieuwtjes en verhalen van BN’ers, maar ook spraakmakende verhalen over buitenlandse publieke figuren. Privé verschijnt iedere week: het is goed mogelijk om een voordelig abonnement bij dit blad af te sluiten.

Story

Net als Privé is ook Story een van de bekende roddelbladen. Dit blad verschijnt wekelijks en houdt je op de hoogte van nieuws over binnen- en buitenlandse sterren. Daarnaast vind je in Story ook interviews, achtergrondverhalen en meer. In showbizz en royalty is Story een van de toonaangevende bladen. Een abonnement op Story zorgt ervoor dat je nooit meer iets mist op het gebied van entertainment.

Grazia

Het blad Grazia biedt een verfrissende mix tussen celebrity nieuws, waargebeurde verhalen en artikelen rondom fashion en beauty. Je leest hier alles over je favoriete BN’ers, maar je leest hier ook leuke en interessante verhalen over belangrijke onderwerpen als gender, zelfliefde en body positivity. Grazia verschijnt iedere twee weken: een abonnement op dit blad is perfect voor de jonge, ambitieuze jonge vrouw.

Royalty

Wil je alles weten over het koningshuis, weten wat Koningin Máxima allemaal draagt en hoe het eraan toe gaat in andere Europese vorstenhuizen? Dan is Royalty het ideale blad. Het blad verschijnt 10 keer per jaar en bevat alles rondom vorsten en royals over de hele wereld. Voor persoonlijke interviews en interessante achtergrondverhalen is een abonnement op Royalty ook een aanrader.

Zo regel je jouw abonnement

Een abonnement op een van de showbizz magazines: welke voordelen brengt dit met zich mee? In de eerste plaats krijg je altijd als eerste de nieuwste editie van jouw blad thuisgestuurd. Je hebt het blad eerder dan wanneer je deze zelf in de winkel moet halen. Het afsluiten van een abonnement is daarnaast ook voordelig, vooral wanneer je altijd losse bladen haalt. Met een magazine kun je volop ontspannen en genieten van een rustmoment. Een blad als Story of Privé leest lekker weg en houdt je daarnaast op de hoogte van al het celebrity nieuws. Je kunt een abonnement op een van de Showbizz magazines ook cadeau doen! Je kunt een ander heel blij maken met een leuk abonnement. Het afsluiten van een abonnement op je favoriete blad kost niet veel moeite. Met een paar muisklikken kies je voor het meest voordelige abonnement en ontvang jij iedere week of maand jouw nieuwe favoriete blad! Houd er wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor het stopzetten van je abonnement.