Margriet extra abonnement

Margriet Extra abonnement

Staat gelukkig, gezond en vooral ook lekker leven centraal in jouw wereldje? Dan is de Margriet Extra er voor jou. Of dat je nu meer aandacht er aan wilt besteden, er meer over wilt leren, of er juist vol midden in zit, met de informatie en inspiratie van de Margriet Extra zal dat voor jou allemaal een heel stuk makkelijker te realiseren zijn en ook blijven.

Je krijgt iedere uitgave een overdaad aan praktische informatie, handige tips, inspirerende interviews van zowel ervaringsdeskundigen als professionals, allemaal met deskundige informatie over hoe jij jouw leven gezonder en beter kan maken. Dit gaat niet alleen om je fysieke gezondheid, maar net zo goed over je mentale gestel.

Bekijk prijzen
Margriet extra abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 Jaar
Beste Aanbieding

€ 4,27

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
15% Korting! Toegang tot digitale omgeving

€ 4,27

(wekelijks)

Iedere editie is gericht op een specifiek thema. Al jouw favoriete onderwerpen worden dan volledig doorgelicht en behandeld. De thema’s zijn altijd gekoppeld aan een leuk, lekker en gezond leven. Denk dan bijvoorbeeld aan Slank, Gezond & Fit, Groen, Vakantie, Food, Wonen of Feest.

Welke opties zijn er?

De vrouwen tijdschrift Magriet Extra komt 9 keer per jaar uit en wordt meestal gecombineerd met een gewoon Margriet abonnement. Je krijgt ook toegang tot de digitale versie en je kan dus altijd en overal je magazine erbij pakken. Handig tijdens een gesprek over een onderwerp dat je gelezen hebt, of wanneer je boodschappen doet, maar het recept vergeten bent. 

Je kan kiezen voor een abonnement  van 12, 24 of 36 maanden en hoe langer het abonnement duurt,  hoe goedkoper het ook is. Wil je liever niet meteen aan een lang abonnement vastzitten? Dan kan je een proefabonnement nemen. Je krijgt dan 4 keer de Margriet Extra bezorgd. Er zijn ook geregeld aanbiedingen waarbij je een abonnement voor de Margriet Extra in combinatie met andere Margriet uitgaves voor 6 maanden kan nemen.

Je kan per half jaar en per jaar betalen. Wanneer je abonnementsperiode is afgelopen, dan wordt je abonnement stilzwijgend verlengd en omgezet naar onbepaalde tijd. Wil je jouw abonnement opzeggen dan die je dat 1 maand van te voren te doen. Zeg je pas op na het aflopen van je abonnementsperiode, dan dien je een maand opzegtermijn in acht te nemen. Er wordt dan ook 3,50 euro verwerkings- en administratiekosten in rekening gebracht, en de Margriet Extra’s die je al ontvangen hebt, dien je ook te betalen. Alles wordt dan verrekend met het abonnementsgeld dat je al betaald hebt.

Wil je liever eerst eens een los nummer bestellen, of heb je een nummer gemist? Dan kan je die altijd nabestellen.

De Margriet Extra is er voor de bewust vrouw die haar leven een positieve invulling wilt geven op elk vlak. Lichamelijk en geestelijk. Zij vind gezond zijn, lekker leven en op een leuke manier in het leven staan belangrijk. Of je hier nu meer over wilt leren, nieuwsgierig bent, een positieve impuls kan gebruiken of dat je er middenin zit en alle mogelijke informatie in je op wilt nemen, de Margriet Extra mag dan niet in jouw brievenbus missen.