Power Unlimited

Power Unlimited (PU) 

Computerspellen, of games, zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Power Unlimited is ontstaan in een woonkamer en uitgegroeid tot het grootste computerspellen magazine van de Benelux. Dat komt natuurlijk door de kwalitatief goede inhoud van het magazine, maar ook door de combinatie met de website. Het magazine staat vol met de nieuwste games, wat er aan zit te komen en bespreekt ook de hardware voor de diverse platformen. Het tijdschrift wordt maandelijks uitgegeven, maar je kan iedere dag online terecht en voor veel meer dan alleen maar artikelen en nieuwe games. Er is een hele online community ontstaan onder de lezers van het magazine. Hier leg je dus heel makkelijk contact met andere gamers.

Er is ook PU-TV, een youtube kanaal van het magazine, waar je allerhande video’s kan bekijken met onderwerpen uiteenlopend van welke games je niet mag missen tot jaaroverzichten en de beste instellingen voor jouw specifieke apparaten. Alles wat met games te maken heeft, komt ook aan bod. Reviews van computerspellen zijn natuurlijk heel erg belangrijk en op de website vind je dan ook een heel duidelijk overzicht van alle games en de bijbehorende reviews en scores. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kan jij je ook nog opgeven voor meerdere competities bij het community platform Level Up.

Bekijk prijzen
Power Unlimited

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers

€ 12,50

 (eenmalig)
Stopt automatisch Nu Bestellen met 19% Korting!

€ 12,50

(eenmalig)
6 nummers

€ 20,95

 (eenmalig)
Bestel nu met 28% Korting!  

€ 20,95

(eenmalig)
12 nummers
Beste Aanbieding

€ 39,95

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 33% Korting!  

€ 39,95

(eenmalig)

Een abonnement op Power Unlimited

Je hebt de keuze uit een halfjaar abonnement of een jaarabonnement bij de hobbymagazines. Hoe langer je een abonnement neemt, des te goedkoper het magazine per stuk is. Je krijgt ook toegang tot de digitale editie, dus je kan altijd en overal met je pc, tablet of smartphone het magazine lezen. Na de abonnementstermijn die je hebt gekozen, wordt het abonnement automatisch verlengd. Je dient het dus op tijd stop te zetten. Er geldt dan een maand opzegtermijn. Een abonnement is altijd goedkoper dan losse nummers. Je kan ook een abonnement cadeau geven, let wel op, dit abonnement stopt ook niet automatisch.

Als gamer hoor je dit magazine in huis te hebben

Niet alleen om de informatie die je krijgt en de stijl en inhoud van Power Unlimited, maar vooral ook om alle bijkomende extraatjes. Denk dan aan de online community, de mogelijkheid om mee te doen aan competities en het Youtube kanaal met interessante video’s en entertainment, allemaal volledig gericht op computerspellen en gaming. Je kan altijd een online PU-account aanmaken en al eens rondkijken naar de mogelijkheden. Je zal dan snel ontdekken dat het magazine een ware toevoeging is.

Wanneer je geniet van ontspannen momenten, met een magazine dat doorspekt is van kennis, ervaring en kwaliteit op het gebied van computerspellen, dan neem je een abonnement op Power Unlimited. Dit magazine biedt kennis, humor, vooruitzichten, reviews, informatie en alles wat jij je maar kan wensen. Je kan er gelijkgestemden mee leren kennen en meedoen aan online competities. Houd dit goed in de gaten, want er zijn geregeld nieuwe competities en er worden er in de toekomst ook meer beloofd. Als je ook maar enige interesse hebt in gamen, dan raak je met dit abonnement nog net niet verslaafd.