Elsevier abonnement

Elsevier abonnement

Elsevier of EW wordt wekelijks uitgegeven en je kan kiezen voor een abonnement voor het papieren magazine en digitaal of alleen de digitale versie. Digitaal houdt in dat je de digitale versie van het magazine in de app en op de website kan lezen en dat je elke dag online de nieuwe artikelen, achtergronden en opinies van de redactie kan lezen, bekijken en beluisteren.

Je kan kiezen voor 3 termijnen. Voor 12 maanden, 24 maanden of 36 maanden. Hoe langer de looptijd is die je kiest, des te meer korting krijg je op het totale abonnement. Na de contracttermijn kan je maandelijks opzeggen. Let op dat je op tijd opzegt, het abonnement stopt niet automatisch

Bekijk prijzen
Elsevier abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Een jaar lang elke week op de mat
Beste Aanbieding

€ 16,25

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Nu fysiek en digitaal! Profiteer van 40% korting!

€ 16,25

(maandelijks)
Een jaar lang alles digitaal

€ 9,50

 (maandelijks)
Gemakkelijk digitaal lezen! Profiteer van 26% korting!

€ 9,50

(maandelijks)

Elsevier heet tegenwoordig EW, wat staat voor Elsevier Weekblad. Elsevier is het grootste opinieblad van Nederland, met als uitgangspunt sceptisch onderzoek van feiten en gangbare argumenten, dat in combinatie met argwaan tegen massaal aangenomen standpunten, bereid om tijdelijk alleen te staan in die mening.

EW is meer dan alleen maar een weekblad. Er is een website en jaarlijks zijn er tal van speciale edities, gidsen en boeken. De hoofdthema’s zijn economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Relevantie voor de lezers is bepalend voor de onderwerpkeuze. Op basis van feiten en argumenten en onder het motto ‘Eerst de feiten’ worden gevestigde opinies tegengesproken.

Wat staat er nog meer in EW?

Iedere dag worden de website en de app gevuld met het actuele nieuws. Je vindt hier ook utigebreide actuele dossiers zoals bijvoorbeeld over het Corona virus of de Amerikaanse verkiezingen. Naast tekst en foto’s vind je online ook podcasts en video’s. Binnen de hoofdthema’s allemaal onderwerpen die dicht bij de lezers staan. Over wat er allemaal gebeurt in de wereld. Goed onderbouwde, wel overwogen meningen en opinies van ervaringsdeskundigen en experts, allemaal binnen hun eigen vakgebied.

Hierdoor begrijp jij beter wat er precies speelt, hoe jij dat naar jouw eigen leefwereld kan vertalen, wat de verschillende maatschappelijke meningen zijn en je leert oorzaken zien en gevolgen inschatten. Door middel van begrip, ben jij meer betrokken bij de wereld om je heen en kan jij ook betere keuzes maken of goed onderlegd een discussie in gaan.

Naast de wekelijkse magazines zijn er ook andere uitgaves. In de shop kan je deze allemaal terug vinden en eventueel nabestellen, Dit geldt ook voor de tijdschriften van Elsevier, Er zijn behoorlijk wat boeken en speciale edities in diverse onderwerpen te krijgen. Uiteenlopend van Amerika, politiek, religie en reizen tot wetenschap, landen en steden, monarchie en geschiedenis. Deze geweldige en best wel behoorlijke lijst, is meer dan de moeite om even door te lopen. Waardevolle kennis over een onderwerp waarin jij interesse hebt, kwaliteitsjournalistiek.

Wie lezen Elsevier?

Hoewel er vaak gedacht wordt dat alleen hoger opgeleiden de Elsevier lezen, is dat toch zeker niet het geval. Iedereen die interesse heeft in de verhalen achter het nieuws, houdt van diepgaande interviews en kwaliteitsjournalistiek, leest Elsevier. De lezers van dit magazine kiezen voor kwaliteit, willen op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt in de wereld, willen precies weten hoe de vork in de steel zit, verder kijken dan hun neus lang is en willen de opinie van experts en ervaringsdeskundigen kennen. Allemaal zodat zij een weloverwogen en goed onderbouwde mening kunnen vormen over de belangrijke zaken die spelen in de wereld en om hun heen.

 

Wanneer je kiest voor Elsevier dan kies je voor kwaliteit. Iedere week krijg je dit tijdschrift thuis geleverd en je kan uitkijken naar ontspannen momenten gevuld met informatie waar jij echt iets aan hebt. Met een abonnement op Elsevier ontwikkel je verder en verwen jij jezelf met kennis en informatie en heel veel ontspannen momenten.

Bekijk hier all onze weekblad abonnementen betreft Kennis en wetenschap

 

Een abonnement op Elsevier / EW biedt jou precies wat je van een kwaliteitstijdschrift mag verwachten. Informatieve artikelen, achtergronden met duiding, experts, ervaringsdeskundigen, journalistieke kwaliteit. Allemaal om jou meer inzicht te geven in onderwerpen zoals politiek, economie, wetenschap en cultuur. Je breidt je algemene kennis uit en kan goed onderlegd een discussie aangaan met andere mensen. Elsevier laat je meerdere kanten van een verhaal zien en gaat voorbij het feitelijke nieuws. Betrokken bij de lezers, zorgt de redactie dat alles altijd actueel is en aansluit bij de beleefwereld van de abonnees.