Vogue abonnement

Vogue abonnement

Wie kent Vogue niet. Dit van oorsprong Amerikaanse beauty en lifestyle magazine heeft ondertussen de weg naar de rest van de wereld gevonden en is ook in Nederland te krijgen. Vogue Nederland is een ode aan schoonheid. Innovatief, inspirerend en uitdagend. De laatste modetrend ontwerpers, modellen en beroemdheden met modeverhalen, interviews, reisverhalen, tips en nog heel veel meer, allemaal met als dikke rode draad fashion en beauty. Er zijn ook videoseries over al deze onderwerpen en thema’s.

Het zal je niet verbazen dat Vogue meer is dan een tijdschrift. In dit cross-mediale tijdperk zijn er mogelijkheden te over en dit magazine gaat daar enthousiast in mee. De content is gemaakt voor moderne vrouwen die interesse hebben voor mode, lifestyle, cultuur en beauty. Je vind hier dan ook niet alleen maar het laatste nieuws van jouw favoriete modehuizen, ontwerpers, modellen en beroemdheden, maar ook modeverhalen, interviews, reisverhalen en nog heel veel meer. Allemaal gericht op jou en zodat jij een droomleven kan realiseren, zoals dat hoort in deze tijd.

Bekijk prijzen
Vogue abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 27,99

 (eenmalig)
Nu bestellen met 20% Korting!  

€ 27,99

(eenmalig)
10 nummers
Beste Aanbieding

€ 48,99

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 30% Korting!  

€ 48,99

(eenmalig)

Wat voor abonnementen heeft de Vogue?

Vogue heeft twee verschillende uitgaves. Naast Vogue Magazine, is er ook Vogue Living. Als abonnee krijg je Vogue als eerste thuis bezorgd, nog voor deze in de winkel te krijgen is. Er zijn exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen voor leden en je kan Vogue ook digitaal lezen. Ook kan je digitaal edities terug lezen, tot 3 maanden terug. Je krijgt dus veel meer dan alleen maar een papieren magazine.

 

Je kan kiezen voor 3 verschillende abonnementen. Met een cadeau, met korting en je kan een abonnement cadeau doen. Een abonnement met korting kies je voor 5 keer, 10 keer of 20 keer en hoe vaker jij Vogue wilt ontvangen, des te hoger de korting. Een cadeau abonnement kies je voor 5 keer, 7 keer of 9 keer.

 

Je kan ook een abonnement cadeau doen. Dit abonnement stopt automatisch en je hebt hier dus geen omkijken naar. Dit is bij de andere abonnementen niet het geval en je dient dan ook tijdig op te zeggen, anders wordt je abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Je kan een abonnement van Vogue cadeau doen voor 3 keer, 5 keer of 10 keer. Bij allemaal zit ook digitaal lezen en je krijgt er een gratis Greetz kaart bij.

Vogue is meer dan een tijdschrift

Vogue is een kwaliteitsmagazine en meer dan alleen een vrouwen tijdschrift. Toonaangevend, met inspirerende interviews en pagina’s vol met beauty, cultuur, de maatschappij en jouw levensstijl. Het fashionmagazine staat wereldwijd bekend als een gezichtsbepalend, vooruitstrevend en gedurfd medium. Want naast het tijdschrift zijn er natuurlijk ook nog de website, de app en verschillende events.

 

Op de website en in de app vind je 5 overheersende thema’s die allemaal gevuld zijn met uiteenlopende onderwerpen die bij dat thema passen. Natuurlijk speelt Fashion een hoofdrol, maar ook Beauty heeft een eigen gedeelte. Ook krijg je op de website een kijkje in Vogue Living en is er een gedeelte gewijd aan Cultuur en niet te vergeten Celebrities.

 

Andere thema’s die ruim aandacht krijgen zijn Vogue Online Shopping Night, Living, Wedding, Fashion Shows en Vogue Man. Allemaal specifiekere onderdelen van Vogue die net wat meer inzicht, informatie, tips, en al dan niet meer van dien zaken, geven over alles wat jij in jouw leefwereld tegen kan komen.

 

Iedere eigentijdse vrouw met gevoel voor mode en beauty, zelfbewust en vol in het leven staand, met een focus op het gezinsleven en carrière. Vrouwen die weten wat ze willen, bij de tijd willen blijven en ten allen tijden op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen in modeland.

Kies voor Vogue

Lifestyle bladen als Vogue op je deurmat verwen jij jezelf met heerlijke ontspannen momenten. Even tijd voor jezelf. Je weet precies wat er speelt bij de bekendheden uit binnen- en buitenland, je bent op de hoogte van al het laatste modenieuws en je weet als eerste wat je het komende modeseizoen kan verwachten. Dankzij Vogue ben je niet alleen maar “bij de tijd”, maar loop je op je tijdsgenoten vooruit. Je kan gewoon niet meepraten over fashion en beauty als je dit tijdschrift niet iedere maand op je deurmat hebt liggen.

 

Vogue laat je een wereld zien om van te dromen en geef je de informatie, kennis en achtergronden over de fashionwereld, waardoor jij altijd een stapje op de tijd voor uit bent en je zeker na de laatste mode kan kleden, en zelfs je leven ernaar kan inrichten. De eigentijdse, krachtige en zelfbewuste vrouw, kiest voor Vogue.

Meer lezen over Vogue


Het is erg oneerbiedig om de Vogue Shopping Night een soort uitverkoop te noemen. Het is namelijk een veel exclusiever evenement dat online plaatsvindt. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseert Vogue een avond waarin je online kortingen op je favoriete merken of cadeaus in je favoriete webshop kunt krijgen. Een ideaal moment kortom om vanuit je luie stoel hippe en trendy artikelen te scoren.

Meer dan vijftig deelnemers

Deelnemers ontvangen exclusieve kortingen voor door Vogue geselecteerde merken en webshops die je tijdens de Vogue Shopping night kunt gebruiken. Deelnemende merken zijn trendsetters op het gebied van tech, mode, beauty en interieur. Tijdens de laatste editie namen meer dan vijftig merken en webshops deel. Een greep uit het aanbod: G-Star RAW, Paula’s Choice, Vanilia en Modulari.

Kortingen, cadeaus, gratis verzending of goodie

De kortingen kunnen oplopen tot wel vijftig procent. Sommige merken bieden gratis verzending bij een bestelling en andere merken geven je een cadeautje of een goodie bij een aankoop. Om de korting te verkrijgen maak je gebruik van de speciale codes op de site van Vogue Online Shopping Night.

Blijf op de hoogte

De redactie van Vogue geeft voorafgaand aan de Shopping Night tips voor aankopen tijdens het evenement. Wat zijn de meest aantrekkelijke kortingen, wat zijn slimme koopjes, welke merken hebben must-haves voor het komende seizoen tegen een mooie prijs? De redactie heeft inside-informatie! Via de website van Vogue vind je alle informatie, maar ook op de sociale media Facebook en Instagram word je op de hoogte gehouden. Je kunt zo van te voren checken of jouw favoriete merk ook interessante kortingen geeft tijdens de Shopping Night.

Wil je je abonnement op Vogue opzeggen? Dat kan via de klantenservice, telefonisch, via e-mail of via de traditionele post. De uitgever zal schriftelijk bevestigen dat het abonnement wordt beëindigd en geeft daarbij de definitieve einddatum van het abonnement aan.

Opzeggen of automatisch beëindigd?

Er zijn verschillende abonnementen op Vogue mogelijk. Er zijn abonnementen voor vijf, tien of twintig edities. Wil je daarna het blad niet meer ontvangen? Dan moet je het tijdig opzeggen, anders wordt het abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd. Je kunt ook een abonnement op Vogue cadeau doen. De gelukkige ontvanger krijgt dan vijf, zeven of negen keer het magazine op de deurmat. Je hoeft een cadeau-abonnement niet op te zeggen, dit stopt automatisch.

Minimaal één termijn

Het abonnement kan niet voor het einde van de eerste abonnementstermijn worden beëindigd. Wil je na één termijn Vogue niet meer ontvangen, dan moet het uiterlijk één maand voor het eerste nummer van de nieuwe termijn verschijnt worden beëindigd. Na de eerste abonnementstermijn kan het magazine maandelijks worden opgezegd. Als je abonnement bij Vogue afloopt, of je het opzegt, vervalt ook de mogelijkheid om het blad digitaal te lezen.