Denksport Woordzoeker.jpg

Denksport Woordzoeker

De woordzoeker is een van de meest bekende en geliefde puzzels: ze zijn ideaal voor jong en oud en bieden de nodige ontspanning. Het is niet voor niets dat woordzoekers volop gemaakt worden: deze puzzel is leuk voor iedereen. Hier vind je alle Denksport Woordzoeker puzzelboeken. Jij kunt hier alle edities van jouw favoriete puzzel vinden. Wil je altijd verzekerd zijn van een boek met verse woordzoekers die je kunt maken wanneer je daar zin in hebt? Sluit dan een abonnement af op de Denksport Woordzoeker. Hier lees je alle informatie!

Bekijk prijzen
Denksport Woordzoeker.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 18,75

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 18,75

(Eenmalig)
10 nummers

€ 33,75

 (Eenmalig)
Woordzoeker 3* vakantieboek verschijnt iedere 3 weken. Bestel nu met 5% Korting

€ 33,75

(Eenmalig)
17 nummers
Beste Aanbieding

€ 60,45

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Woordzoeker 3* vakantieboek verschijnt iedere 3 weken. Bestel nu met 10% Korting

€ 60,45

(Eenmalig)

Wat voor puzzel is de Denksport Woordzoeker?

De Denksport Woordzoeker is een puzzel waarbij je woorden moet wegstrepen die aan de zij- of onderkant van het diagram staan. Zodra je alle woorden hebt gevonden en weggestreept, blijven er een aantal letters over die samen de oplossing vormen. De woorden staan van rechts naar links, van links naar rechts, van boven naar beneden en van beneden naar boven. Ook kunnen de woorden diagonaal in het diagram staan. Er zijn kleine woordzoekers waarbij je niet veel woorden hoeft op te zoeken. Voor extra uitdaging kun je ook een grote woordzoeker doen die een hele pagina inneemt. Hier ben je wel even zoet mee...

Variant: kronkel woordzoeker

Een woordzoeker is een van de meest bekende puzzels en vrijwel iedereen weet wel hoe deze puzzel gemaakt moet worden. Het is ook mogelijk om voor een variatie van de woordzoeker te kiezen: de kronkel woordzoeker. Deze puzzel lijkt op de klassieke woordzoeker, maar het verschil is dat de woorden ook in bochten kunnen staan. De letters van een puzzelwoord staan naast elkaar, maar je moet bochten maken om het woord te kunnen vormen.

De voordelen van een woordzoeker

Waarom zou je ervoor kiezen om een Denksport Woordzoeker abonnement af te sluiten? De woordzoeker heeft een aantal grote voordelen waar je als beginnende en ervaren puzzelaar van profiteert. In de eerste plaats is de woordzoeker een toegankelijke puzzel die je altijd en overal kunt maken en ook voor iedereen geschikt is. Er zijn puzzelboeken met woordzoekers voor kinderen, maar ook puzzelboeken met grote en uitdagende woordzoekers voor meer ervaren puzzelaars. Daarnaast is het maken van een woordzoeker ontspannend, je kunt hiermee echt even bijkomen. En het is natuurlijk ook altijd leuk om een puzzel te maken waar een oplossing uitkomt! Woordzoekers zijn er in meerdere niveaus: jij bepaalt welk niveau bij jou past. Niveau 1 is extra eenvoudig, terwijl niveau 2 en 3 al wat moeilijker worden. Ben je al wat meer ervaren in het maken van woordzoekers of puzzels in het algemeen? Dan raden we aan om met een wat hoger niveau te starten.

Abonnement op Denksport Woordzoeker

Woorden wegstrepen tot je de oplossing vindt: dit is het eenvoudige principe van een woordzoeker. Deze puzzels vervelen nooit en blijven leuk om te maken; een extra reden dus om een Denksport Woordzoeker abonnement af te sluiten. Je krijgt altijd de nieuwste editie van de Denksport Woordzoeker in huis: een puzzeltje maken is hierdoor altijd mogelijk. Ook hoef je niet meer naar de winkel om het nieuwste puzzelboeken aan te schaffen. Bekijk hier je mogelijkheden en bepaal welk abonnement bij jou past!