National Geograpic

National Geograpic Magazine

Dit meer dan 100 jaar oude magazine is voor iedereen die van verre reizen, onbekende gebieden, de natuur en alles daarom heen houdt. Vol met de meest fantastische foto’s, waar dit tijdschrift al sinds 1905 bekend om is. De beste en mooiste fotografie over natuur, wetenschap, geschiedenis, expedities en cultuur, van over de hele wereld, in zowel bekende als nog onbekende gebieden. Iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld buiten zijn of haar gezichtsveld, zou een abonnement op National Geograpic Magazine dienen te nemen.

De missie van het van oorsprong Amerikaanse tijdschrift is “Inspiring people to care about the planet”, oftwel “Mensen inspireren om zorg te dragen voor de planeet”. En dat komt terug in alles wat het tijdschrift doet, ieder onderwerp dat het aansluit, vanuit welke hoek belicht dan ook. In de Nederlandstalige editie vind je niet alleen reportages, verhalen en artikelen van over de hele wereld, maar er wordt ook nieuw licht geworpen op bijzondere plekken in jouw eigen omgeving. Zo leer je de wereld waarin jij leeft nog beter kennen.

Bekijk prijzen
National Geograpic

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
6 nummers

€ 28,99

 (Eenmalig)
Bestel nu met 19% Korting  

€ 28,99

(Eenmalig)
13 nummers

€ 54,99

 (Eenmalig)
Bestel nu met 29% Korting!  

€ 54,99

(Eenmalig)
26 nummers
Beste Aanbieding

€ 99,99

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 39% Korting!  

€ 99,99

(Eenmalig)

Een abonnement op National Geograpic Magazine

National Geographic Magazine heeft 3 soorten abonnementen. Met korting, met een cadeau of om cadeau te geven. Als abonnee steun je de National Geographic Society, krijg je korting op NatGeo evenementen en in de webshop, je ontvangt het magazine voor het in de winkel ligt, het is voordeliger dan in de losse verkoop en je kan het tijdschrift ook nog eens digitaal lezen.

Een abonnement met korting krijg je voor 7 keer, 14 keer of 28 keer. Hoe vaker je in een keer neemt, des te groter de korting en dus hoe goedkoper per editie. Een abonnement met een cadeau neem je voor 4 keer, 5 keer of 13 keer. Er zijn verschillende cadeaus, naar gelang de duur van het abonnement. Je kan ook een abonnement cadeau doen. Je hebt dan de keuze uit 3 keer, 5 keer of 10 keer. Dit laatste abonnement stopt automatisch. Er is ook nog een abonnement van 6 keer, waarbij jij zelf ook een cadeau krijgt. De abonnementen dien je tijdig op te zeggen, ze worden automatisch verlengd en zijn na de abonnementstermijn maandelijks opzegbaar.

Iedereen geniet van National Geographic Magazine

Dit tijdschrift is voor iedereen, van alle leeftijden en met alle soorten interesses. Als opa kan je met je kleinkinderen samen kijken naar de wondere wereld en voor jezelf heb je heerlijke ontspannen momenten waarbij je helemaal weg kan mijmeren naar de mooiste plekjes op de wereld, en bij jou in de buurt. Op de website van National Geographic vind je nog veel meer dan in het magazine. Er is ook national geographic junior abonnement!

Denk dan aan videomateriaal, dat nog meer inzicht geeft en een toevoeging is aan al die geweldige foto’s in het magazine. Daarnaast vind je er nog meer informatie over actuele onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de Corona epidemie, er is een heel gedeelte met wetenschappelijke achtergrondinformatie. Dat NatGeo voor iedereen is, zie je ook terug op de website onder het kopje NatGeoFamily. Je kan samen de wereld ontdekken, vol vermaak, educatief en voorzien van prachtige foto’s of video’s, geschikt voor ontdekkingsreizigers van alle leeftijden.

Met een abonnement op National Geograpic Magazine doe je niet alleen jezelf een groot plezier, maar iedereen om je heen. Je kan samen genieten van alle prachtige verhalen en interessante informatie met elkaar delen. Je hebt altijd een interessant gespreksonderwerp en je weet ook nog eens meer van de grote wereld om je heen, zonder er per se zelf geweest te zijn. National Geographic Magazine is een toevoeging aan je leven.